Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Kayserispor Kazanır

18 48.65%
  • Berabere Biter

9 24.32%
  • Beşiktaş Kazanır

10 27.03%
1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: TSL 21. Hafta | Kayserispor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    * Cisse bence beşiktas icin cok onemli bir futbolcu. Oynasaydi beşiktas en azindan bu kadar kotu olmazdi.

* Beşiktas'ın tek bir pozisyonu bile yok.

* Holosko bu oyun tarzi ile Beşiktasda hiçbirsey yapamaz...

* Kayseri sert ve oyunu devamli gerginlestiren bir oyun oynadi.

* Ertugrul hoca bu sistemle derbi maclara cikarsa,maglubiyetler alabilir.

Oyun degişikliklerinde hatalar vardı...Tolunay hoca'nın Cangele'yi cıkarmasıda hata idi...İglasias cıkarabilirdi..
    Söylediklerinin hepsine katılıyorum Emrah ama derbi maçların havası her zaman farklıdır.Bu maçlar derbi maçlar için ölçü olamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Söylediklerinin hepsine katılıyorum Emrah ama derbi maçların havası her zaman farklıdır.Bu maçlar derbi maçlar için ölçü olamaz...
    Evet farklı olur..Konsantrasyon meselesiHolosko-Nobre ikilisi ilerde denenmeli...Sagda Serdar,Solda tello böyle bir kadro iyi olmazmı..Mesela stoperler hala oturmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Evet farklı olur..Konsantrasyon meselesiHolosko-Nobre ikilisi ilerde denenmeli...Sagda Serdar,Solda tello böyle bir kadro iyi olmazmı..Mesela stoperler hala oturmadı..
    Bobo-Holosko olur eğer ikili santrafor olursa.Zaten Nobre böyle bir patlama yapmasa Holosko sağ kanatta oynamak zorunda kalmayacaktı.Nobre iyi oynamaya başladı,ee Holosko'ya o kadar para verdin kesemezsin.Mecburen üçlü forvete döndü.Stoperler sağlam olsa tamam diyecem ama çok kolay kontra yiyoruz.Schildenfeld oturursa toparlanır savunma biraz belki.Açıkçası Cisse çok önemli bir görev üstleniyor.Tello içerde mükemmel dışarda yok.Delgado keza içerde iyi dışarda yok.Bakalım nereye kadar gideceğiz böyle.Ama ben takımıma güveniyorum...

Bu arada M.Topuz'a 11 milyon euro vermişiz,satmamışlar.Demirören'de doğruladı.Beşiktaş'ın parası yoktu hani yaa...

Mesaj Yetkileri