Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Kayserispor Kazanır

18 48.65%
  • Berabere Biter

9 24.32%
  • Beşiktaş Kazanır

10 27.03%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 123 sonuç

Konu: TSL 21. Hafta | Kayserispor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

* Cisse bence beşiktas icin cok onemli bir futbolcu. Oynasaydi beşiktas en azindan bu kadar kotu olmazdi.

* Beşiktas'ın tek bir pozisyonu bile yok.

* Holosko bu oyun tarzi ile Beşiktasda hiçbirsey yapamaz...

* Kayseri sert ve oyunu devamli gerginlestiren bir oyun oynadi.

* Ertugrul hoca bu sistemle derbi maclara cikarsa,maglubiyetler alabilir.

Oyun degişikliklerinde hatalar vardı...Tolunay hoca'nın Cangele'yi cıkarmasıda hata idi...İglasias cıkarabilirdi..
    Last edited by Emurafu : 09.Şubat.2008 at 17:36

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hakem her 30 sn de bir düdük çalarak maçı katletti.Her kafa topu mücadelesine faul çaldı.Tello'nun iki kez elle oynamasınma asrı kart verirken,Kayseri'li futbolcuların elle kontrollerini es geçti.Delgado'ya anlamsız bir sarı kart verdi.Faul olmayan pozisyonlarda düdük çaldı,bunlardan birinde Gökhan Zan çıldırdı artık ve sarı kart gördü.İbrahim Kaş'ın attığı dirseğe sarı kart verip Gökhan'ın pozisyonunu es geçti.Son dakikalarda Batuhan'ın Holosko'ya topu indirip,onu kaleci ile karşı karşıya bıraktığı pozisyonda faul çaldı.Bana göre faul falan yok o pozisyondaKısacası berbat bir maç yönetti.Ali Turan,Ragıp ve Aydın gerçekten çok çirkef futbolcular.Maçı kaybetmiş olabiliriz ama biz şampiyonluğa inanıyoruzİyi oyunundan ve galibiyetinden ötürü Kayseri'yi de tebrik ederim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kayserispor iyi oyununun ödülünü 3 olarak aldı, Ertuğrul Sağlam bence yanlış bir kadro çıkardı.

Tebrikler Kayserispor' a.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

öncelikle kayserispor'u tebrik etmek lazım..Maçı izlemedim sadece gollerine baktm izleyenlerin genel yorumları beşiktaş kötü oynamış..kadroları gördüğümde zaten Ertuğrul Hocanın intihara gittiğini gördüm çünkü bu kadar ofans bir takımla ne yapmasını bekleyebilirki ortasahadan? Koray Avcı gittikten sonra hepimiz yazdık yorumlarda Cisse olmazsa ne yapıck takm diye ve Transfer döneminden sadece 3 gün sonraki maçta Defansif ortasaha oyuncusu arayışına girdi takım içnde...

Stoper alınmasın diyen arkadaşlarda vardı ben onlara şunu söylemek istiyorum iyikide beşiktaş Gordon'u almş (iyi veya kötü) Gökhan ZAN gibi milli takımda (kendi takımında oynamasada) Defansta her maçta forma giyen oyuncu OFSAYT kuralını bilmezmi? Geçen sene İnönü'deki maçta hatırlayn Kêzman Golu atarken ilk elini kaldıran GÖkhandı (ofsayt kendisi bozmasına rağmen) bugünde üst üste izledm golleri ofsaytla alakası yokk Yine Gökhan Ofsaytı bozan oyuncu yine ilk elini kaldıran oyuncu o...

bu maç geride kaldı artık gelecek haftaki maça hazırlanması lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    * Cisse bence beşiktas icin cok onemli bir futbolcu. Oynasaydi beşiktas en azindan bu kadar kotu olmazdi.

* Beşiktas'ın tek bir pozisyonu bile yok.

* Holosko bu oyun tarzi ile Beşiktasda hiçbirsey yapamaz...

* Kayseri sert ve oyunu devamli gerginlestiren bir oyun oynadi.

* Ertugrul hoca bu sistemle derbi maclara cikarsa,maglubiyetler alabilir.

Oyun degişikliklerinde hatalar vardı...Tolunay hoca'nın Cangele'yi cıkarmasıda hata idi...İglasias cıkarabilirdi..
    Söylediklerinin hepsine katılıyorum Emrah ama derbi maçların havası her zaman farklıdır.Bu maçlar derbi maçlar için ölçü olamaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beşiktaş-Galatasaray maçı haftaya mı?Tello'nun olmadığı maçlarda zorlanıyoruz da o yüzden sordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Söylediklerinin hepsine katılıyorum Emrah ama derbi maçların havası her zaman farklıdır.Bu maçlar derbi maçlar için ölçü olamaz...
    Evet farklı olur..Konsantrasyon meselesiHolosko-Nobre ikilisi ilerde denenmeli...Sagda Serdar,Solda tello böyle bir kadro iyi olmazmı..Mesela stoperler hala oturmadı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Beşiktaş-Galatasaray maçı haftaya mı?Tello'nun olmadığı maçlarda zorlanıyoruz da o yüzden sordum.

Hayır 24. haftada. Sanırım 2 Mart oluyor. Haftaya biz konya deplasmanına gidecegiz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet farklı olur..Konsantrasyon meselesiHolosko-Nobre ikilisi ilerde denenmeli...Sagda Serdar,Solda tello böyle bir kadro iyi olmazmı..Mesela stoperler hala oturmadı..
    Bobo-Holosko olur eğer ikili santrafor olursa.Zaten Nobre böyle bir patlama yapmasa Holosko sağ kanatta oynamak zorunda kalmayacaktı.Nobre iyi oynamaya başladı,ee Holosko'ya o kadar para verdin kesemezsin.Mecburen üçlü forvete döndü.Stoperler sağlam olsa tamam diyecem ama çok kolay kontra yiyoruz.Schildenfeld oturursa toparlanır savunma biraz belki.Açıkçası Cisse çok önemli bir görev üstleniyor.Tello içerde mükemmel dışarda yok.Delgado keza içerde iyi dışarda yok.Bakalım nereye kadar gideceğiz böyle.Ama ben takımıma güveniyorum...

Bu arada M.Topuz'a 11 milyon euro vermişiz,satmamışlar.Demirören'de doğruladı.Beşiktaş'ın parası yoktu hani yaa...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Topuz'a 11m verilmez..O fiyata 2-3 tane Mehmet Topuz ayarinda, hatta daha ustun yabanci oyuncu alinir...

Bence 2 veya 3 tanede oyuncu önermişdir..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hayır 24. haftada. Sanırım 2 Mart oluyor. Haftaya biz konya deplasmanına gidecegiz
    SağolBizim haftaya maçımız Ankaraspor ile İnönü'de,sonra Denizli deplasmanı,ondan sonra da Galatasaray ile imiş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Topuz'a 11m verilmez..O fiyata 2-3 tane Mehmet Topuz ayarinda, hatta daha ustun yabanci oyuncu alinir...

Demirören'in dediği şeyde ilginç ama;"M.Topuz Türkiye standartlarının üstünde bir futbolcu.Avrupa'da da M.Topuz gibi topçuları 11 milyon euroya alamazsınız" dedi...

Sezon sonu tekrar görüşülecekmiş...

13. Default

Maç oynun başından beri Kayserispor'un hakıydı....
    Maça gelirsek:
    Beşktaş savunması tel tel söküldü...Özellikle Gökhan bu maçta tam anlamıyla berbat bir top oynadı adam tutamadı ,birebirlerde çok basit çalım yedi...Beşiktaşın tek ayakta kalan ismi ise şilili TELLO idi.Gerçektende Tello'ya çok faul yaptılar.....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Biraz önce maçtan geldim.Maçı hekmin 30snde bir düdük çalıp katletmesine rağmen 3 puanı almayı başardık.Ligin ikinci yarısında bir çok gol pozisyonuna giren BJK karşısında tek bir net pozisyon bile vermememiz defansımızın ne kadar iyi olduğunu gösterir.Aldığımız galibiiyet gerçekten beni çok mutlu etti.Maçı hakederek aldık.Bizi evimizde yenmek her yiğidin harcı değil

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bugün Kayseri bizden iyi oynadı,akıllı oynadı ve kazandı.Hak ettiler galibiyeti.Kayseri'yi tebrik ediyorum..

Bugün 2 eksiğimiz Bobo ve Cisse'yi gerçekten çok aradık.Özellikle Cisse'yi.Ben daha önce bu takıma Cisse'ye alternatif lazım dediğimde arkadaşlar yok Rico oynar yok Serdar oynar dediler.Gördük çok iyi oynadılar.Tjikuzu gibi adam varken neden onu almadık hala anlayabilmiş değilim.Koray'ın gönderilmesine bir şey demiyorum.Holosko'yu alabilmek için onu feda etmek zorundaydık.Hoş Holosko'yuda kullanamıyoruz orası ayrı bir konu..

Bugünkü maçta ortasaha Cisse'nin olmayışı topun hakimiyetini Kayseri'nin almasına sebep oldu.Yerine oynayan.Ricardinho'nun kesicilik gibi bir özelliği olmadığı için topu hakimiyetimize alamadık.Kayseri'de orta sahada çok iyi baskı yapınca iyice top yapamaz olduk ve son haftalarda girdiğimiz gol pozisyonlarına giremedik.Pozisyon bile bulamadık.Zaten ne beklerimiz ne de stoperlerimiz bizim için yeterli olmadığı için öyle kaldık dımdızlak.Tello'da bir şey yapamadık,Delgado'da,Holosko'da..

Ertuğrul hoca Rico'nun yerine Kaş,Kaş'ın yerinede Gordon'u alarak başlayabilirdi bence.Başlamadı.Yapacak bir şey yok.Kaybettik.Canları sağolsun.Artık rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz bu hafta.Henüz hiç bir şey bitmedi.Şansımız devam ediyor..

Ayrıca maçın hakemide hiç iyi değildi bence..

Beşiktas savunmayı artık oturtması lazım..Her hafta farklı 2 kişi oynuyor.
    Emrah abi sanki bütün stoperlerimiz oynayacak durumda bizde her hafta değişik 2 liler deniyormuşuz gibi konuşmuşsun..O yüzden saçma olmuş..

Ayrıca İyikide Gordon alınmış.Sezon sonunda mümkünse eldeki stoperlerden bir kaçı gönderilip bir tane daha yabancı stoper alınsın.

Mehmet Topuz'u da inşallah biz alırız.Ne pahasını olursa olsun..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Şubat.2008 at 18:17
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Anlamiyorum neden bu Gökhan Zan ve Ibrahim Kas performanslariyla milli takima kadar yüksele biliyor. Gökhan Zan yine cok agir kaldi, I.Kas cok ve cok hata yapti..

17. Default

MAÇTAN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR....

KAYSERİSPOR EVİNDE 3 BÜYÜKLERE KAYBETMİYOR
    Kayserispor bu sezon kendi sahasında oynadığı 4 büyüklere de mağlup olmadı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mağlup etmeyi başarırken, Galatasaray ile de berabere kaldı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    YUSUFT arkadaşım;
    Aslında suç gökhanda değil Gökhanı oynatan Ertuğrul Sağlamda adam daha yeni sakatlıktan kurtulmuş hemen sahaya sürüyo adamı...Adamın kondisyon eksiği var...VEDE toplara karşı çok ağır Beşiktaş orta saha oyuncusu almadan bu takıma güzel bi defans oyuncusu almalı....
    Last edited by ordulu5252 : 09.Şubat.2008 at 18:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Anlamiyorum neden bu Gökhan Zan ve Ibrahim Kas performanslariyla milli takima kadar yüksele biliyor. Gökhan Zan yine cok agir kaldi, I.Kas cok ve cok hata yapti..
    Gökhan'da haklısın,ama Kaş'ın yaptığı hataları bir söylede bilelim.Hem İglesias hemde Cangele ile tek başına savaştı...

19. Default

Orta sahadan İbrahim Kaşa yardım etmeye adam gelmiyince İbrahim Kaş o kanatta etkisiz kaldı vede Cangele İbrahimi çok zorladı....

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Galatasaray: Mehmet Topal,Barış,Mehmet Güven,Ayhan,Barusso + Linderoth

Fenerbahçe: Aurelio,Deniz,Selçuk,Kemal,Maldonado + Appiah

Rakiplerimin 5-6şar oyuncu bulundurduğu bölgede BJK'nin sadece 1(yazıyla bir) adet oyuncumuzu var ; ve bu bölge futboldaki en önemli bölgelerden biri.O adam da olmayınca bu hale düşmek kaçınılmaz
    Last edited by YusufT : 09.Şubat.2008 at 18:45

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet arkadaşlar bir oyuncu hakkında çok kolay yargıya varıyorsunuz.Futbol bir takım oyunu.Oyuncuları yargılarken ona göre yargılayın.

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Mehmet Topal,Barış,Mehmet Güven,Ayhan,Barusso + Linderoth

Fenerbahçe: Aurelio,Deniz,Selçuk,Kemal,Maldonado + Appiah

Rakiplerimin 5-6şar oyuncu bulundurduğu bölgede BJK'nin sadece 1(yazıyla bir) adet oyuncumuzu var ; ve bu bölge futboldaki en önemli bölgelerden biri.O adam da olmayınca bu hale düşmek kaçınılmaz
    Katılıyorum Yusuf.Birde o bölgede Serdar'ıda oynatabiliriz.Ama oda sakat.Tjikuzu alınmalıydı..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Şubat.2008 at 18:46
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Kayserispor'dan galibiyet bekliyordum. Yanılmadım.

Maç öncesi baktığımızda, Kayserspor'un altında olan Oftaş ile sekiz puan fark atmış. Üstünde ki Beşiktaş'tan ise sekiz puan fark yemişti. Buda Kayserispor için rahat bir avantaj sağlıyordu. Üst sıradaki rakipleri ile tutunabilmesi için bu maçı kazanması gerekiyordu. Kazandı ve Beşiktaş ile farkı beşe indirdi. Yukarı'ya artık bir galibiyetlik farkı kapatırsa yukarısı ile ortak olacak.

Kayserispor'u tebrik ediyorum. Bu yıl evinde geçit vermeyen iki takımdan birisi olarak yoluna devam ediyorlar.

Beşiktaş büyük yara aldı; ama üzülmemesi gereken nokta, bu stadda rakipleri de kazanamadı. Kazansaydı fazladan bir üç puan olacak buda büyük avantaj sağlayacaktı. Beşiktaş'ın rakibi olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Sivas bu hafta üç puan ile kapatırsa yukarısı ile fark oluşacak. Buda Beşiktaş'ı şampiyonluk yolunda etkileyecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor farkı kaçırdı çok net pozisyonlar bulduk ancak olmadı Topuzun frikikler süperdi ama bu hafta etkisiz oynadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kayseri bundan sonra maci birakmaz.2.yarinin sonlarina dogru 1 gol daha atar,mac 2-0 biter.
    Demistim

Kayseri deplasmani cok zordur,orada galip gelmek büyük basaridir bence.Zaten 3 büyükler son 3 senedir Kayseri deplasmanlarinda cok zorlaniyor,cok az galip geliyorlar.Genellikle puan kaybediyorlar.Bundan dolayi bu galibiyet benim icin süpriz olmadi.Tebrikler Kayseri,ayrica sampiyonluk yarisindaki bir rakibimizi devirdigi icin de tesekkürler.

Tebrikler Kayserispor.

Maçı seyretmedim.O yüzden oynanan oyunla ilgili konuşmayacağım.Kayseri deplasmanı zordur gerçekten,Beşiktaş puan kaybettiğine çok üzülmemeli telafisi olur ilerleyen haftalarda.

Sağlık olsun.. Her takım takılıyor bu deplasmanda malüm hava şartlarıda zorluyor birazda... Bütün zor deplasmanlarımızı atlattık bir Sicas kaldı telafisi olur bu maçların... Yanlız ön libero ve sol kanatta alternatifsiz olmamız işin kötü tarafı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İddaa oynadığım yerde adamın biri geldi, "Kayseri kesin kazanacak, hiç düşünmeden oynayın" dedi. Ben de hiç düşünmedim, oynadım. İnşallah o kupon tutacak
    Maça gelince, aslında Beşiktaş'ın yenilmesini beklemiyordum. Açıkçası şaşırtıcı bir sonuç oldu benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sonuna kadar katılıyorum hatta bunu düşünenlerin işi bırakması gerektiğini düşünüyorum.

Bugün Alex 7mn Appiah 8mn'a geldi.Mehmet bunlardan iyi oyuncuda olsa Avrupa tecrübesi nerede?

Millet uçuyor uçuyor Carew 7mn'a alındı..

Beşiktaş yanlış sistemin kurbanı oldu bence ama ilerleyen haftalarda düzelecektir bence.Holosko'da toparlanır bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KLüpLer iLk önce transferLerden kazandıkLarı paraLarı biraz stad a yatırsınLar. Patates sahasında oynanan bir maçın ne kriteri oLur. BöyLe bir sahada ki adamın performansını değerLendirmem ben. Kim yeniyorsa patates sahasında biraz daha iyi oynayabiLdiği için ya da şansından doLayı yener. Bu Beşiktaş içinde aynı Fenerbahçe içinde GaLatasaray içinde Kayseri için. Yeter artık düzeLtin şu stadLarı da adam gibi kritik yapaLım. Hakem e zaten değinmicem 10 sn bir düdük çaLanını da iLk defa gördüm. Sanırım rekor peşindeydi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    KLüpLer iLk önce transferLerden kazandıkLarı paraLarı biraz stad a yatırsınLar. Patates sahasında oynanan bir maçın ne kriteri oLur. BöyLe bir sahada ki adamın performansını değerLendirmem ben. Kim yeniyorsa patates sahasında biraz daha iyi oynayabiLdiği için ya da şansından doLayı yener. Bu Beşiktaş içinde aynı Fenerbahçe içinde GaLatasaray içinde Kayseri için. Yeter artık düzeLtin şu stadLarı da adam gibi kritik yapaLım. Hakem e zaten değinmicem 10 sn bir düdük çaLanını da iLk defa gördüm. Sanırım rekor peşindeydi
    Abi sahaya hiç bahane bulmayın saha süperdi hiç buzlanma vs yoktu havada çok iyiydi.Futbolcular yere bastıkça toz kalkıyodu ne buzu

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri