Bugün Kayseri bizden iyi oynadı,akıllı oynadı ve kazandı.Hak ettiler galibiyeti.Kayseri'yi tebrik ediyorum..
Bugün 2 eksiğimiz Bobo ve Cisse'yi gerçekten çok aradık.Özellikle Cisse'yi.Ben daha önce bu takıma Cisse'ye alternatif lazım dediğimde arkadaşlar yok Rico oynar yok Serdar oynar dediler.Gördük çok iyi oynadılar.Tjikuzu gibi adam varken neden onu almadık hala anlayabilmiş değilim.Koray'ın gönderilmesine bir şey demiyorum.Holosko'yu alabilmek için onu feda etmek zorundaydık.Hoş Holosko'yuda kullanamıyoruz orası ayrı bir konu..
Bugünkü maçta ortasaha Cisse'nin olmayışı topun hakimiyetini Kayseri'nin almasına sebep oldu.Yerine oynayan.Ricardinho'nun kesicilik gibi bir özelliği olmadığı için topu hakimiyetimize alamadık.Kayseri'de orta sahada çok iyi baskı yapınca iyice top yapamaz olduk ve son haftalarda girdiğimiz gol pozisyonlarına giremedik.Pozisyon bile bulamadık.Zaten ne beklerimiz ne de stoperlerimiz bizim için yeterli olmadığı için öyle kaldık dımdızlak.Tello'da bir şey yapamadık,Delgado'da,Holosko'da..
Ertuğrul hoca Rico'nun yerine Kaş,Kaş'ın yerinede Gordon'u alarak başlayabilirdi bence.Başlamadı.Yapacak bir şey yok.Kaybettik.Canları sağolsun.Artık rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz bu hafta.Henüz hiç bir şey bitmedi.Şansımız devam ediyor..
Ayrıca maçın hakemide hiç iyi değildi bence..
Emrah abi sanki bütün stoperlerimiz oynayacak durumda bizde her hafta değişik 2 liler deniyormuşuz gibi konuşmuşsun..O yüzden saçma olmuş..Beşiktas savunmayı artık oturtması lazım..Her hafta farklı 2 kişi oynuyor.
Ayrıca İyikide Gordon alınmış.Sezon sonunda mümkünse eldeki stoperlerden bir kaçı gönderilip bir tane daha yabancı stoper alınsın.
Mehmet Topuz'u da inşallah biz alırız.Ne pahasını olursa olsun..