Quote Originally Posted by Onurap View Post
Abarmaya abartmaya bu hale gedldi zaten.Fm 8.0.2 de 3 büyükler içerisinde belkide 4 en kötüsütü galatasaray.
Hayir degil. En iyi 16 oyuncu ortalamasi FB'nin 137, GS'in 135, BJK'nun 134.

[/quote]
S.calıkı serbest bırak kimse almıyor.Nasıl gerçekli bu.Servet konusunda halklı olabilirsin ama oyunun bunu hesaba kattığını sanmıyorum.Song'un top kapması düşürülmeside mantıksız oldukça.
[/quote]
Lutfen veritabanindan konusalim. Editor'de 8.0.1 veritabani ve 8.0.2 veritabanini karsilastirirsaniz, Song'da hemen hemen hic degisiklik yapilmadigini gozlemlersiniz. Tekrarliyorum, oyunun ozellikleri dusurmesi arastirmacilarin hatasi degil oyunun hatasidir.

B.özbek in cesareti bu kadar düşükken semihin 18 olması saçma ikisinden birinde yanlışık var.Barıs daha cesur bi oyuncu.Oyunda barıs teknik 14 pas 14 özel yetenek 15 top sürme 14 bence bunları haketmiyor kesinlike düşürülmeli.
Veritabaninda verilen Dripling 13, Teknik 13, pas 13 degerleri hic de abartili degil. Mehmet Topal'da nasil veritabani degerlerinden dusus varsa, Baris'da yukselme var.
fiziksel olarak barış nasıl denizen kötü anlamadım ayrıca.Deniz 60 dan sonra acayip yoruluyor.geçen sene bursaya attığı golü hatırlayın sonrasında yorgunluktan diz çöktü.

Barıs dayanıklılık 17-18 güç 16 olması lazım.

Kesinlikle katilmiyorum. Nedenini de yukarida yazdim.