-
Ömer abi bu oyuncuların özelliklerinin eskisi gibi fazla olmaması CAyı arttırmana ramen özelliklerin 8.01den kötü olmasıyla alakalı ne yapılacaktır. Yani Özellikle türkiye ligini açıp baktığımda genel olarak özelliklerde bi düşüş varmış gibi gözüküyor oyundan kaynaklı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Editördeki değerlere bakınca genel olarak görüş datanın çok mantıklı olduğu (oyunda çıkan değerleri kastedmiyorum), ancak bana şöyle bir problem yaşayabiliriz gibi geliyor buna da cevabı işi bilenler verecektir. Acaba bu oyuncu özellikleriyle fenerbahçe Clden çıkabilecek mi veya intere kök söktürebilecek mi. Veya beşiktaş gruptan 6 puan alabilecek mi veya liverpoolu yenebilecek mi? GS uefada grupta pek başarılı değildi ama istediği zaman gençlerle Leverkusene veya ligdeki takımlara karşı başarılı olabilir mi? Bana diğer liglere bakınca sanki Bizim lig biraz onlara göre düşük olmuş gibi geliyor. Yani şimdi Fener Sevillayı eleme şansı. Sevilla favori ama bence hiç belli olmaz. Ama oyunda dek gelse 10 kere eşleşseler 9 ya da 10unda sevilla alır. Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi?
Last edited by mkkadi : 15.Şubat.2008 at 23:25
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri