2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 20.HAFTA
Maçın Adamı : Gürhan Gürsoy ( Fenerbahçe-AMLC )
Lig maçlarına çıkardığım bu eskinin gençleri takımın havasına girmiş durumdalar.Söylenecek bir şey yok.1 puan aldık ama oynanan oyundan gayet memnunum.
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 21.HAFTA
Maçın Adamı : Diego Lugano ( Fenerbahçe-SW/DC )
Uzun zaman sonra tekrar as kadromuzla çıktığımız bir maçtı.Malum İnter maçı yaklaşıyor.As oyuncularımın form tutması gerekiyor.Gelecek hafta yapacağımız G.Antepspor maçını kazanarak İnter mücadelesine moralle çıkmak istiyoruz.
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 22.HAFTA
Maçın Adamı : Ceyhun Eriş ( G.Antepspor-AMC )
Bu maça konsantre olmamız çok zordu ve bunu da sahada gösterdik.Yakaladığımız fırsatları değerlendiremeyince 1 puanla yetinmek zorunda kaldık.Artık tamamen İnter maçına odaklanmak istiyoruz.
ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 -1.MAÇ
Maçın Adamı : Julio Cesar ( İnter-GK )
Söylenecek bir şey yok.Son derece üzgünüz.Açıkçası mağlubiyeti beklemiyordum.Taraftarlarımızdan özür diliyorum.Tek suçlu benim.Yedek kadro çıkararak lig maçlarına as oyuncularımın formlarını yok ettim.Artık çok geç yapacak bir şey yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler.Walla ben de İnter'e kendi sahamda yenilemeyeceğimi düşünüyordum.En azından zorlardım diyordum ama olmadı.Artık işim zor.Zaten bu sene sonu başka bir takıma geçebilirim.Sebebi ise taktiğim güzel oturdu.Acaba kapasitesi daha küçük takımlarda da işleyecek mi merak ediyorum o yüzden daha kapasitesi az bir takıma gidebilirim.eğer taktiğim orada da tutarsa paylaşacağım taktiği.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 23.HAFTA
Maçın Adamı : Mehmet Topuz ( Fenerbahçe-AMRC )
Hafta ortasında aldığımız üzücü sonucun etkilerini bir an önce atmak zorundaydık.Bunu başardığımız için mutluyum.3 puan almak ve galip gelmek güzel.
TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNALİ 2.MAÇ
Maçın Adamı : Bobo ( Beşiktaş-ST )
4-0 lık avantajımız oyuncularımızı biraz rahatlığa itti.Ama aslında üstün oynayan sürekli golü düşünen bizdik.Sadece gol atamadık ve kontrataklarla goller yedik.Tur atladığımız için mutluyuz.
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 24.HAFTA
Maçın Adamı : Claudio Maldonado ( Fenerbahçe-DM )
Çok üstün oynadığımız bir maç.Ama yine gol atmakta zorlandık.Son haftalarda gol kısırlığı çekiyoruz. Sırada İnter deplasmanı var ve inşallah bu kısırlığın sonunda yaşanacak patlamayı İtalya’da yaşarız.
ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16-2.MAÇ
Maçın Adamı : Dejan Stankoviç ( Fenerbahçe-AMRLC )
İki maçta da üstünlük bizdeydi.Ancak gol sıkıntımız yüzünden iki maçta da rakibimize gol atamadık. Üzgünüz.Artık kalan 2 kupayı almak.
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 25.HAFTA
Avrupa’da elendikten sonra artık elimizde 2 kupa kaldı ve ikisine de talibiz.Bu maç bizim için şanssızlıktı. Direkten dönen toplar,çizgiden çıkarılanlar.Sadece şanssızdık.
25.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 26.HAFTA
Maçın Adamı : Alex ( Fenerbahçe-AMC )
Güzel bir galibiyet oldu.3 puan almak güzel.Son haftalar yaklaşıyor.Kritik dönemlerdeyiz.Artık her maçımız final ve oyuncularım bunun bilincinde.
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNALİ 1.MAÇ
Kaçan şanslara yanıyoruz.Rövanşta iyi oynayıp turu atlamak istiyoruz.
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 27.HAFTA
Düşmemek için çırpınan rakibimiz karşısında önemli ve rahat bir galibiyet aldık. Bu durumdaki takımlarla oynanan maçlar çok tehlikelidir ancak biz tehlike yaşamadık.Yolumuza devam ediyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 28.HAFTA
Maçın Adamı : Semih Şentürk ( Fenerbahçe-ST )
Gazetelerde Zarate’yi ilk 11 çıkarmadığım için yoğun eleştiriler mevcut.Ama şu an Semih’in formunu herkes görüyordur umarım.Ben o anda daha formda olan kimse onu oynatırım.İlk 11 için Pasaporta veya isme asla bakmam.Oyuncularımı kutluyorum.
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 29.HAFTA
Maçın Adamı : Riki ( Fenerbahçe-AMLC,FC )
Bir dünya derbisi daha geride kaldı.Galibiyet aldığımız için çok mutluyuz.Şampiyonluğa emin adımlarla gidiyoruz.Ligin ikinci yarısı başladığından beri maç kaybetmedik.12 maçlık yenilmezlik serimiz var.Bunu devam ettirmek istiyoruz.Şimdi Avni Aker’de oynayacağımız 1-1 in rövanşına hazırlanacağız ve inşallah tur atlayacağız.
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNALİ 2.MAÇ
Maçın Adamı : Tolga Zengin ( Trabzonspor-GK )
Finale çıkmak güzel zor oldu ama başardık.Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.
(Bu arada deplasman golü uygulaması yok bu bir hata ama bu sefer benim işime yaradı )
TÜRKİYE KUPASI FİNALİ
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 30.HAFTA
10 kişi kalmamıza rağmen galibiyet golünü bulmayı ve üstünlüğümüzü korumayı başladık. Artık şampiyonluk kutlamaları başlayabilir.Bu dakikadan sonra Şampiyonluğu asla kimseye bırakmayız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 31.HAFTA
Maçın Adamı : Can Arat ( Fenerbahçe-ST )
İlk yarıyı yenik kapatmamıza rağmen ikinci yarıda oyuna dönüşümüz muhteşem oldu.Şampiyonluğumuzu 3 hafta kala garantiledik.Taraftarımıza hediye olsun.Şimdi Türkiye Kupası’nı da alıp en azından sezonu 2 kupayla kapatmak istiyoruz.
FENERBAHÇE ŞAMPİYON
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 32.HAFTA
TÜRKİYE KUPASI FİNALİ
İyi oynamamıza rağmen galibiyet golünü bulamadık ve penaltılarla kupayı kaybettik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SÜPER LİG NİSAN AYININ FUTBOLCUSU
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 33.HAFTA
Maçın Adamı : Emrullah Güvenç ( G.Birliği-AMC )
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 34.HAFTA
Maçın Adamı : Wederson ( Fenerbahçe-D/WB/AML )
2009-2010 TÜRKİYE SÜPER LİGİ PUAN DURUMU
OYUNCU PERFORMANSLARI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
YILIN 11'İ
FLASH HABERLER
Umut Şenel İtalya'nın gözdesi oldu. İtalyan gazetelerindeki haberlerde Juventus , İnter ve Fiorentina kulüpleri yeni hoca arayışlarına başladılar ve Umut Şenel bu 3 kulübün de listesinde bulunuyor.Umut Şenel ise bu çıkan haberler hakkında herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet beyler.Siz olsaydın bu takımlardan hangisine giderdiniz.Ben açıkçası Fiorentina'yı düşünüyorum.Sebebi ise bu yaptığım taktik acaba Fiorentina tipi takımlarda da tutar mı onun merakı.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Eğer bunlardan teklif gelirse hangisini kabul edeyim.