peki ben 8.0.2 de bi oyun açtım bu eki şimdi kurdum bu kayıtlı oyunumu etkilicekmi yoksa yeni mi oyun açmam gerekli?
peki ben 8.0.2 de bi oyun açtım bu eki şimdi kurdum bu kayıtlı oyunumu etkilicekmi yoksa yeni mi oyun açmam gerekli?
perpetua,
yeni patch ne durumda, çıkacagı kesin mi ? bu durumda oynamak da istemiyorum. cevaplarsan sevinirim.
100 bin 200 bin stad ve full seyirci biraz fazla olmamış mı?Oyun serbest oynuyor şuan 2.sezonumda gs transfere 25-30 mn euro harcadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ne kadar eksik varsa yılda biz o kadar parayı hersene kayıtlı oyun editöründen eklesek olmaz mı?
Last edited by Onurap : 16.Şubat.2008 at 18:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu sene Turkcell Süper Ligde (gerçekte) sezon bittikten sonra transfer dönemi 11 Haziranda başladı ve Ağustos un sonunda bitti(Önceki senelerde de böyleydi).Neden bu tarih oyunda hep 1 Temmuz-31 Ağustos olarak belirtiliyo? Düzeltilemez mi?
ben o hatayla oynuyorum tek yaptıım sey stadyum kapasıtesını falan real madrıd ın aynısını yaptım ve ık yaptıgım transfer nihat kahvcı yı fenere almak oldu taksıtle de olsa bayagı para verdım gs da iyi transferler yaptı bekleyip görecegim...
bir sorum olcak.
bu yamayla yeni oyun actık ve oynadık diyelim.düzeltme yaması çıktıgında kayıtlı oyunumuza devam edebilecekmiyiz yoksa yeni oyunmu acmamız gerekecek?
Last edited by fmhastasi : 16.Şubat.2008 at 21:35
Turksportal ekibinin hatası olmasa da gerçekten SI ın yaptığı çok büyük bir rezalet inanamıyorum gerçekten
elinize sağlık öncelikle beğenilmeyen yerleri editörden değiştirilebilir yani bunu tartışmaya gerek yokki turksportal yöneticileride en iyi yöntemi uygulamışlar zaten iyi oyunlar...
evet yaw normalde alamayacağım adamlar geliyor koşa koşa![]()
Yama çıkmadan kariyer açamayacağız yani.Çabuk çıksa bari, ben bu dosyayı indirmesem klübümün batmasına razı olmam indirsemde 100000 200000 stat kapasitesi çok saçma.
Arkadaşlar bu durumda yapılabilecek en iyi şey yeni patch çıkana kadar avrupanın değişik ülkelerinden takımlar seçip oynamak. Ben Hajduk la oynuyorum gayette zevkli oluyor. Tavsiye ederim...![]()
arkadaşlar sigames forumlarında bunun editörden bir çözümü olabiliceği konuşuluyor ancak ingilizce olarak anlamama rağmen verilen değerlere dair yani oyunun kendi içindeki değerlerle alakalı bilgim olmadığından tam olarak napab iliceğimizi anlıyamadım bu yüzden burdaki üst yetkililerin şimdi vericeğim linke bi göz atıp ne olup ne bittiğini bize de açıklamasını rica ediyorum..
http://community.sigames.com/eve/for...3/m/9142029083
fb ve gs yeniden yaratılırsa ne gibi sorunlar olabilir ki?
onlar bunu bilerek yapti...!
hem update'imizi yerine getiriyorlar hemide burnumuzdan getirmeyi de unutmuyorlar!
INAT VE GICIKLIK olsun diye altinda yatan NEFRET ve UMURSAMAZLIKdan dolayi oluyodur, eminim!
pffff asıp kesmişsin iki dakikada...niye bu kadar öfkelisin anlam veremedim. tamam yapılmaması gereken bir hata yapılmış, ama bunu Türk'lere karşı yapılmış birşey olarak görmen mantıksız...öyle olsa neden sadece gs ve fb de var?!?! tüm ligi sallardılar...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
yama güzel olmuş walla finans kötü diğer herşey süper allah naza değdirmesin
yani finans kötü bardağın dolu tarafınada bakın sürekli başkan değişioistediğiniz oyunucu almak için daha çok uğraşmak gerekio bide bakıonuz gs ve fb 1. lig e düşmüşler onları bu durumdan kurtarıp eski gücüne ulaşmasını sağlıonuz oyun daha sürükleyici olmuş ben gs sadece 3 yabancı ile oynuyorum tek maç kaybettim onada yedek kadra ile çıktım lig çok daha zevkli oluo...
son olark sole bi oneride bulunu Miles Jacobson editorde bu iki takimin bilet fiyatlarini 5 punda koayarsaniz eger oyunda bilet fiyatlari eski surum yani 801 deki gibi oluyormus. Ne kadar dogrudur bilemem cunku daha henuz test etmedim ama eger bu oluyosa sorun cozulebilir gibi. Bi de sunu merak ettim bu bug Besiktas veya baska kulupleri de etkiliyor mu yoksa sadece Galatasaray ve Fenerbahce'de mi etkileri goruluyor?
bug falan değil benim anladığım kadarıyla. fb ve gs'nin bilet fiyatları girilmemiş olabilir yani kombine ve normal biletlerden karı düşüyor iki takımında ciddi anlamda. oyun rastgele bir bilet fiyatı belirleyince de anlamlı fark oluyor arada.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Yaniliyorsun. Bu bir bug. Bilet fiyatlari dogru olarak girildi ama oyun bunu fazla buldugu icin düsüs yapiyor kendiliginden. Bu da gercekci olmayan fiyatlar ortaya cikariyor ve takimlar normalde elde edecegi gelirden oluyorlar. Oyunda kodlamadan dolayi cikan bir hata ve editörden düzeltilemiyor. SI´nin düzeltmesini bekliyoruz artik.
Benim gözlerim mi yanlış gördü yoksa benmi yanlış baktım anlayamadım Fenerbahçe şükrü saracoglu stadi ne zamandan beri 50509 kişilik oldu?8.0.1 yamasında 52000 kişilik zaten normaldede 52000 kişilik.bence cok sacma olmuş.ama diğer takımlar güzel
50509 kişilik şükrü saraçoğlu stadı...resmi sitede yazıyor...ayrıyetten 90 tanede loca var...90 loca 1500 kişi sığdırabilirsen 52000 olur sıkma sen canını...![]()
Last edited by shadowrefree : 18.Şubat.2008 at 14:58
Ben bunu koydum ama ne bileyim sonra bosver dedim, nasilsa TSL ile oynamiyorum. Ama kaldiramiyorum simdi bunu, sildim finances_fix dosyasini, yine de oyun actigimda 100bin 200bin gozukuyor stadlar. Ne yapabilirim?
yaw hüseyin çimsir ney öylebalkanların matheusu olmuş
. vieira gibi
fenerbahçenin stadı dillerde efsane gibi 55 bin kişilik diye geyik yapa yapa millette gerçek sanıyor![]()