1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: 8.0.2 Turkiye Ligi ile ilgili hata ve çözümü

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    Benim gözlerim mi yanlış gördü yoksa benmi yanlış baktım anlayamadım Fenerbahçe şükrü saracoglu stadi ne zamandan beri 50509 kişilik oldu?8.0.1 yamasında 52000 kişilik zaten normaldede 52000 kişilik.bence cok sacma olmuş.ama diğer takımlar güzel

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/stadbilgi.html

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    50509 kişilik şükrü saraçoğlu stadı...resmi sitede yazıyor...ayrıyetten 90 tanede loca var...90 loca 1500 kişi sığdırabilirsen 52000 olur sıkma sen canını...

Dogru.

Quote Originally Posted by Deza View Post

arkadaşım madem öyle ilk fm 2008 çıktığında stad 52000 değilmiydi?sonuçta sizler bunları sigames ulaştırmıyormusunuz?neden o zaman 52000 di şimdi 50509 oldu?stadin bi kısmı yıkıldıda bizim mi haberimiz yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

arkadaşım madem öyle ilk fm 2008 çıktığında stad 52000 değilmiydi?sonuçta sizler bunları sigames ulaştırmıyormusunuz?neden o zaman 52000 di şimdi 50509 oldu?stadin bi kısmı yıkıldıda bizim mi haberimiz yok
    O zaman araştırmayı yapan kişi öyle girmiş ama sonra öyle olmadığı anlaşılmış ve bu yamada doğru olan şekilde ayarlanmış. Doğru birşey yapılmış yani, bunun neyini eletiriyorsun anlamadım?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Belki ilk ciktiginda yanlis girilmis olamazmi arkadasim, ha? Simdi düzeltilmis ve dogru girilmistir. Kanit olarak linki de verdim. Gir bak inanmiyorsan.

Mesaj Yetkileri