1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: Yenilendi - Total Dominasyon (FM 08’in en iyi taktiği)

Hybrid View

bence iyi taktik deil kullanışsız bu taktiği bi milanda yapamayız ki :S:S

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uaylmz View Post
    herkes kullanıp beğeniyorda sen nerden kullanışsız olduğunu çıkardın...dene bakalım milanda kullanışlı mı deil mi die...ondan sonra kullanışsız de...hem ManU ile oynuoyrum...her kupayı silip süpürüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    herkes kullanıp beğeniyorda sen nerden kullanışsız olduğunu çıkardın...dene bakalım milanda kullanışlı mı deil mi die...ondan sonra kullanışsız de...hem ManU ile oynuoyrum...her kupayı silip süpürüyorum...
    Aslında bu kısımda eleştirebiliriz. Büyük takımlarda daha iyi kullanılabilir. Tabi büyük takımlarda imkanlar bol olduğu için taktik oturtmada zorluk çekmiyoruz. Ama iyi derecede olmayan bir takımda kullandığınızda şansınız çok yaver gitmesi gerekiyor. Onun haricinde fark yemenizi önlüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uaylmz View Post
    Şimdi yoruma bakıp çay demle desem hiç de kötü olmaz. Taktiğe uygun oyuncular alacaksın ki taktik çalışsın. Milan'da da denedim, hatta süper tuttu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Şimdi yoruma bakıp çay demle desem hiç de kötü olmaz. Taktiğe uygun oyuncular alacaksın ki taktik çalışsın. Milan'da da denedim, hatta süper tuttu.
    boşver pelukcum senin ellerin dert görmesin...

ilgi çekmek için yazdı herhalde arkadaş...laf olsun torba dolsun...

Quote Originally Posted by peluk View Post
    vallahi haklısın kusura bakma emeğine sağlık sen zaten gereken cevabı güzel bi espiri ile vermişsin ben milanla fm de bi türlü başarılı olamıorum o sırada oyunda çıldırmıştım böle yanlış bi yorum yazdım kusura bakma emeğine saygısızlık ettim ama milanda nasıl tutturdun taktiği anlamadım kaka yı nerde oynattın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    boşver pelukcum senin ellerin dert görmesin...

ilgi çekmek için yazdı herhalde arkadaş...laf olsun torba dolsun...

vallahi bende pişman oldum laf olsun torba dolsun deilde bi anlık kendime sinirle yazmışım yine ben bir kez daha özür dilerim arkadaştan
    Last edited by uaylmz : 18.Şubat.2008 at 03:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri