Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 216 sonuç

Konu: Uefa Kupası 3. tur 2. Maç | Bayer Leverkusen - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet yabancılar yedek'de gördügünüz gibi kalli yine gençleri oynatıyor..Yok bu oyuncular gelirse hiçbiri oynayamaz diyenler vardıda

Mehmet topal oynaması beni çok sevindirdi..Çünkü çok iyi top kapıyor...Rakibi bozuyor..Hele Emre kiebling nasıl adım attırmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Allah'ın izniyle çıkıp Aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Çıkmışız çıkmamışız çok da önemli değil, sonuçta genç bir kadroya sahibiz ve bu çocuklar böyle maçlarla tecrübe kazanacak. Ama ben bu turu alnımızın akıyla geçeceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray'a kötü haber!
    UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında Galatasaray'ın rakibi Bayer 04 Leverkusen takımında daha önce sakat olduğu belirtilen kaleci Rene Adler'in yarınki karşılaşmada oynayacağı bildirildi.
    Alman Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) internet sitesinde yer alan habere göre, Bayer 04 Leverkusen'in, geçen cumartesi günü Karlsruher SC'ye karşı oynadığı karşılaşmada sakatlanan Adler'in sağlık durumunun tahmin edildiği kadar ağır olmadığı ve Galatasaray karşılaşmasında yer alabileceği ifade edildi.

Leverkusen'in spor direktörü Rudi Völler, turu geçmek için şanslarının bulunduğunu, ancak bunu başarmak için daha iyi oynamaları gerektiğini kaydetti.
    Teknik direktör Michael Skibbe, ''Baskılı oynamamız ve Türkleri aynı zamanda kontrol altında tutmamız lazım'' dedi.

Alman milli takımında da görev alan Bernd Schneider ile Karim Haggui'nin de karşılaşmada yer alacakları ifade edildi.

Sporx.com'un 17.38 yayınladığı Adler haberi;

En doğru haberler Sporx'te...

Rene Adler bilmecesi!

UEFA Kupası ikinci tur rövanş maçında G.Saray ile karşılaşacak olan Leverkusen Rene Adler'den gelen iyi haberle nefes aldı. Bu sezon muhteşem bir performans sergileyerek Leverkusen'in 'yıkılmaz kalesi' olarak gösterilen Adler'in son kontrollerinin bugün yapıldığı ve Galatasaray karşısında forma giyebilecek durumda olduğu belirtildi.

Adler'in sakatlığıyla büyük sıkıntıya giren Leverkusen teknik direktörü Skibbe'nin, özellikle ilk maçta iyi bir performans ortaya koyan kalecileri Adler'in de kasığından sakatlığının bulunduğunu, bu oyuncunun bugünkü antrenmana katılmayacağını ve Galatasaray maçında forma giyip giyemeyeceğinin yarın belli olacağını söylemesi ise kafaları karıştırdı.

20.02.2008

Kaynak : Sporx.com ve AA

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Bari malesef eleniriz deme,icinden geleni söyle de antipati yaratma.
    Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Söyleyeceklerinizi açıkça söyleyin, hem içinizde kalmasın hemde antipati oluşmasın bizlerde..
    Çok mu antipatiğimBanane kardeşim ne düşünürseniz düşünün.Bir laf vardır ''Benim hakkımda ne düşünürsen Allah sana 2 katını versin'' diye.İnşAllah Gs kazanır diyorum,kendi iç dünyanda nasıl yorumluyorsun bilmiyorum artık.

Bu arada Adler de oynayabilcek durumdaymış.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Maci yinemi bu dspor veriyo yaahu, üf bee...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Rakip çok kolay.. Rahatlıkla geçemezsek ayıp.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

valla en azından deplasman maclarını hep bir acık kanal veriyodu bu macta o da yok :s Bi yolunu bulurum inş

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Alman kanalları veriyor. Onlar içinde şifreyi çözen keyleri girmeniz veya gerekli programı yükletmeniz gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sopcast ile izleme sansi varmiki...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Gönülden başarılar diliyorum Galatasaray.İlk maçta kaçan golleri umarım bu maçta atarlar.Tüm Türkiye Galatasaray'ın arkasında.Bu hafta Avrupa'da Türklerin haftası olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mehmet topal hafif sakatlıgı sürüyor sanırım..Belki yedek olabilir..Yedek olursa hemen köpürmeyin..Bence oynayacaktır..Sistemin kilit oyuncusu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

M.topal oynarsa iyi olur oynayamazsa riske edilmemeli.Maçıda veren yok kahvedeyiz bu akşam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adler oynuyor güzel haber
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Insallah bugun gullen taraf biz olacik..en kotu ihtimal ise 1-1 bitter diyorum..

ve adler ile iligi haber buldum..adler oynamiyacak diye

UEFA-Cup-Leverkusen Rene Adler fällt aus

21. Februar 2008 13.40 Uhr

Keine gute Nachricht gibt es für Fans und Verantwortliche von Bayer 04 Leverkusen. Vor dem heutigen Heimspiel im UEFA-Cup gegen Galatasary Istanbul steht so gut wie fest, dass Stammkeeper Rene Adler nicht spielen kann. Adler war in den letzten Spielen ein großer Rückhalt für seine Mannschaft und ein Garant für die letzten Erfolge in der Meisterschaft und im UEFA-Pokal.
    Es gab zwar aus Leverkusen noch keine definitive Aussage, dass Adler nicht spielen wird, der Manager Michael Reschke zeigte sich allerdings höchst skeptisch: „ein Einsatz ist höchst fraglich, Rene wird wohl eher nicht spielen”, so Reschke.

Gestern noch hatte man in Leverkusen die Hoffnung, Adler bis zum Spiel wieder fit zu bekommen. Doch die Adduktorenbeschwerden, die aus einer Zerrung aus dem Karlsruhe-Spiel resultieren, sind offensichtlich nicht rechtzeitig abgeklungen.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

B. Leverkusen - Galatasaray maçını verecek kanallar ve frekansları bakmak için tıklayınız.

Polsat kanalından izlemenizi tavsiye ederim. Tabi gerekli keyleri yüklemeniz gerekir. Bildiğim cihazlarda yardımcı olabilirim.

İnternetten izlemek isteyenler için Sopcast programını kullanabilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gecen macı tvu dan şangay kanalından ilemiştim Bunu da öyle izleyecegim. Biz kazanalım da izlemesek de olur. Haydi aslanlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Biz kazanalım da izlemesek de olur. Haydi aslanlar..
    Bende D-Spor mevcut ancak olmayan arkadaşlar için bilgilendirmekte fayda var. Ayrıca hem izlesek hem kazansak nasıl olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Haydi Galatasaray'ım Almanya'da destan yazalım !!!

Cimbombom...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Şifreli kanalda maç verditerek maçın izlenmesini engelleyen Federasyona teşekkür ediyorum.

G.Saray bu maçtagalibiyet alarak bir üst tura ismini yazdıracaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Şifreli kanalda maç verditerek maçın izlenmesini engelleyen Federasyona teşekkür ediyorum.

G.Saray bu maçtagalibiyet alarak bir üst tura ismini yazdıracaktır.
    Uefa şampiyonu olurkende izleyememiştik. Maça az bir zaman kaldı. Galatasaray bu turu geçerse öbür turuda geçer diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bende D-Spor mevcut ancak olmayan arkadaşlar için bilgilendirmekte fayda var. Ayrıca hem izlesek hem kazansak nasıl olur.
    Maçı izlemesem uyayamam herhalde Ama çok kötü d-spor un vermesi..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Maçı izlemesem uyayamam herhalde Ama çok kötü d-spor un vermesi..
    Bu akşam tiyatro için bilet alınmıştı. O kadar üzgündüm ki maçı kaçırağım diye. Tabi maçın saat 6'da olduğunu bilmiyordum. Öğrenince mutluluğumu anlatamam.

Nesil
    2006

Maçı bekliyorum. Dört beş arakdaş bile gelip izleyeceğiz. İçlerinde tek bizde D-Smart var...

İzlemek önemli değil kazanmak önemli. İnşallah G.Saray kazanır.

Bu arada UEFA Kupası Finali'ni TRT vermedi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gekas ve Freier yedek,Adler kesin olarak oynamiyor.Kalede Fernandez var.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post

Bu arada UEFA Kupası Finali'ni TRT vermedi mi?
    Aslında kimse izlemek daha önemli kazanmaktan diye birşey söylemedi ama işin komik kısmı izlemek mi daha önemlidir kazanmak mı diye bir fikir belirtmedir gidiyor.

Uefa Finalini Trt verdide finale kadar giden süreci Cine5'ten aboneliği olanlar veya karıncalı ekrandan seçebildiği kadarıyla izleyebilenler izlemişti. Bu sene finale kalırsak şifresiz izleriz. Yanlış hatırlamıyorsam çeyrek finalden sonrasını Show Tv verecek. Ancak çeyrek finale kadar D-smart olmayan kişiler izleyemeyecekler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Anaa maç 6 daymış saol dico sen olmasaydın maçı kaçırıcaktım hemen giyinip gidiyorum

KA-ZA-NI-CAZ

2-0 !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adler kalede yok bu iyi haber.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Orkun
    Emre
    Servet
    Barış
    Volkan
    Ayhan
    Arda
    Mehmet Topal
    Serkan
    Ümit
    Kral İlk 11miz böyle

Leverkusen:
    Fernandez
    Haggui
    Freidrich
    Castro
    Rolfes
    Barnetta
    Sarpei
    Snieder
    Barbarez
    Kiessling
    Vidal
    Last edited by uAsamet91 : 21.Şubat.2008 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cim Bom'a müjde!
    Temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında karşılaşacağı Bayer Leverkusen'in başarılı file bekçisi Rene Adler, Galatasaray'a karşı forma giymeyecek. Belinden rahatsızlığı olan file bekçisinin yerine Benedikt Fernandez oynayacak. Fernandez bu sezon Bundesliga'da hiç forma giymedi. Adler, Sami Yen'de oynanan ilk karşılaşmada sahanın en iyi ismiydi.

Adler yok sevinelim mi üzülelim mi

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maç başlıyor. Umarım istediğimiz sonucu güzel futbolla alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gol oldu Barbarez.Ama daha çok var herşey olabıllır.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri