Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 216 sonuç

Konu: Uefa Kupası 3. tur 2. Maç | Bayer Leverkusen - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Defol Kalli !

Ruhsuz adamın, ruhsuz öğrencileri. Böyle bir rezalet olmaz. Resmen REZİL OLDUK !

Tek tesellim var ; Aşkımız Renklere, Sizlere Değil !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Ne diyeceğimi bilmiyorum.Kelimeler boğazıma diziliyor adeta.Hayır yenilmek değil de Leverkusen gibi bir takımdan fark yemek çok koyuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Eve geldim skorun 5-0 olduğunu söyledi kardeşim inanamadım. Hakkaten yazıklar olsun. Avrupa'da başarılı olamayan Galatasaray açık ara Süper Lig Şampiyonu bile olsa başarısızdır bana göre. Galatasaray'ı bu hallere düşürenler utansın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok kötü bir sonuç hem Galatasaray hem Türkiye için

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Lincoln ,nonda.song bu maçta oynamıyorsa hiç bir maçta oynamasın

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Çok üzücü bir skor oldu.. Bu takımın şuan ligde lider olduğu düşünülürse gerçekten F.bahçe çok iyi işler çıkarıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın tarihinde kara bir leke olarak kalıcak bu maç.

Emre ile Servet'i bu maçta defansa koyarsan fark kaçınılmazdır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

zaten skor 5-0 olmuştu Kallide umudu kesti nonda yerine Barussoyu koydu dahada iyi yaptı ama artık çok geç Kalli !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

yazıklar olsun kalli ya yazıkalr olsun song yedek en golcu oyuncumuz yedek servet verilip alınan adamımız ydek ve sahadki oyuncular knndi mevkilernde oynamıyorlar bile bu nasıl teknik direktor ya

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    futbolcularda bi suç yok, Gerets aynı hatayı yaptı kimse affetmedi ve bu zamana kadar arkasında olduğum Kalli bu hatayı yaptı yine affedilmemeli.

geçmiş olsun diyelim,sağlık olsun...
    Gerets'in yaptığı hata berbat kadroyla idi. Ama Kalli'nin elinde çok iyi bir kadro var. Ahh Gerets'e böyle bi kadroyu verecektiler. Off Polat off. Gerets'in yerine senin gitmen lazımdı be. Gül gibi adamı gönderdin, 74'lük Kalli'yi getirdin. Pof !

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

kotu bir sonuc,
    Last edited by EreN : 21.Şubat.2008 at 21:58

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kalli'de suçlu ama ondanda çok suçlu futbolcular..Yahu futbolcular döküldü..Hiç umursamıyorlar maçı..Sahada geziyorlar..

Bize maç kurtaracak kaleci sart..Taffarel ne maçlar kurtarmısdı bize..Mondragon liverpool maçını hatırlıyorum..

Gelelim Lincoln'e; lincoln hiçbirsey yapmıyor sadece pas atıyor..Eyy Lincoln sen neden kaleye vurmuyorsun..

Yanlız barusso begendim..Çok iyi top dagıtıyor tek olumlu olay bu oldu..Ayhan yerine mont edilmeli..

Takımdaki Bu ruhsuzlugu anlamadım..

Fenerbahce maçı çok büyük önem kazandı..Ondanda alınacak yenilgi..Kaos'u getirir.

Aşkımız Renklere, Sizlere Değil !
    Last edited by Emurafu : 21.Şubat.2008 at 21:27

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lincoln bence bilerek şut çekmedi. Lincolün bu dakikadan sonra eskisi gibi oynamasını kimse bekleyemez . Taki Kalli gidene kadar. Kalli giderse sorunlar % 90 azalır başta lincoln sorunu olmak üzere

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kalli'de suçlu ama ondanda çok suçlu futbolcular..Yahu futbolcular döküldü..Hiç umursamıyorlar maçı..Sahada geziyorlar..

Bize maç kurtaracak kaleci sart..Taffarel ne maçlar kurtarmısdı bize..Mondragon liverpool maçını hatırlıyorum..

Gelelim Lincoln'e; lincoln hiçbirsey yapmıyor sadece pas atıyor..Eyy Lincoln sen neden kaleye vurmuyorsun..

Yanlız barusso begendim..Çok iyi top dagıtıyor tek olumlu olay bu oldu..

Takımdaki Bu ruhsuzlugu anlamadım..

Aşkımız Renklere, Sizlere Değil !
    Lincoln sadece pas atıyor diyorsunda attığı her pas tehlikeli oluyor

Nesil
    2006

Nonda, Song, Barussa ve Lincoln gibi isimleri oynatmassan elenirsin.

70 Yaşında ki bir teknik adamın başarıya doyduğu ortada. E? Bu yüzden böyle bir kadro ile çıkması doğal. Asıl hedef macera..

Geçmiş Olsun G.Saray...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adama bağırdık okadar habire kadroyu değiştirme diye en sonunda kadroyu değiştirmeme kararı aldı ama gitti dandik kadroyu değiştirmiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    Lincoln sadece pas atıyor diyorsunda attığı her pas tehlikeli oluyor
    Lincoln bu'mu peki ben onu demek istiyorum..Ceza sahası cizgisinin üstünde 2 kere önü bosdu vursa kesin gol..Eski Lincoln Çalım'a gider adam eksiltir.Uzaktan sık sık kaleye vurur..Benim demek istedigim eski lincoln de yoktu..Takımda herkez döküldü.Ruhsuz ruhsuz oynadılar..

Kale'ye her gelen gol oldu..
    Last edited by Emurafu : 21.Şubat.2008 at 21:36

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Lincoln bu'mu peki ben onu demek istiyorum. döküldü resmen...Ceza sahası cizgisinin üstünde 2 kere önü bosdu vursa kesin gol..Takımda herkez döküldü.Ruhsuz ruhsuz oynadılar..
    Eski Lincoln Çalım'a gider adam eksiltir.Uzaktan sık sık kaleye vurur..Benim demek istedigim eski lincoln de yoktu..

Oynayan ve oynamayan herkez sucludur..
    Lincoln gibi bir oyuncuyu 45 dk'da oyuna alıyorsan fazlada bişey beklmicen

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar birşeyler yazacağım ortam gerilecek diye korkuyorum ama lincoln'ü çok uzun süredir takip eden biri olarak geldiği günden beri savunduğum şey lincoln büyük bir topçu değil, hatta bizim yusuf şimşek bile daha etkili olabilir ondan.
    Açıkçası üzüldüm bu skora. Yorum yapmayacağım çünkü yorum yapılacak bir durum yok..
    Kalli der geçerim..
    he bide Adnan Polat taraftarı azcık seviyorsa daha onları üzmez güle güle der birilerine umarım.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    Lincoln gibi bir oyuncuyu 45 dk'da oyuna alıyorsan fazlada bişey beklmicen
    Zaten bende fazla sey beklemedim..Bir oyuncu 45 dakika'da olsa girer çok iyi oynar kendini gösterir..Hocasınada ders verir..Tabiki bunda kalli'nin hatası var..Kasımpasa maçında ilkobirde izlerim artık

Neyse Emre bosver..Moralim bozuk.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lincole futbolcu değil .güzel bi yorum Kalli onu kadro dışı bırakmadan önceki maçları hatırla tam bir Lincoln vardı gerçi oda tam değildi daha yeni olduğu için başlangıçtaydı.Taa ki Kalli denen teknik(!)drektör gereksiz yere kadro dışı bırakana kadar. Beşiktaş maçından sonra adamdan eser kalmadı sakatlıklar felan la iyice bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bende onu diyorum Eren. Asıl gitmesi gereken Polat'tır. Yahu şu gül gibi Gerets gitti ya. O en kötü kadromuzla şampiyon yapan adamı götürdü Polat getirdiği adama bak. Kalli'ye saygısızlık etmek istemem ama olmazki bu kadarda.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Düşünün arkadaşlar GERETS' elinde ki bugüne göre kadrocuk diyeyim, neler yarattı! adam şampiyon yaptı daha ne olsun!
    yok yok Galatasarayda düzgün gitmeyen birşeyler var ve düzeltilmezse TARAFTARLAR çok üzecek yönetimi akıllarında olsun.
    Ayrıca Cihan Lincoln futbolcu değil demedim, Türkiye liginin standartlarının üstünde fakat avrupada başarıyı getirebilecek kapasitede bir futbolcu değil demek istedim.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Canaydın Polat'ı ön plana atarak..Bütün sucun ona kalmasını saglıyor..Canaydında bu arada Baskanlık için ugrasıyor..Ya bir kere masaya yumrugunu vurya..Ali aydın için vurdugunu hatırlıyorum sadece..
    Canaydın aynı taktikle ergün gürsoy'uda bitirdi..Şimdi ünal aysal'la iş birligi yapacak sonra onada bir tekme vuracak..maçı'da birlikte izlemişler..

Tekrar diyorum.Fenerbahçe maçı çok büyük önem kazandı..Samiyende alınacak bir yenilgi..Takımı kaos'a sürükler..

Seçim'e 20 gün falan kaldı dayanın..
    Last edited by Emurafu : 21.Şubat.2008 at 21:59

Ilk basta Canaydin,sonra Kalli ve ondan sonra da takimda agalik taslayan,ruhsuz oyuncular defolmali kulüpten.Yoksa kara günler sona ermez.Gerci bu liseliler Canaydina tapiyor,Canaydinda gurur falan anlamadan devam ediyor yoluna ama Marttaki kongre tek ümidimiz,yoksa 2 sene daha eziyet ...

Ah Gerets ahh nasıl takımla içli dışlıydı herkesle konuşur abi-kardeş ilişkisi içindeydi hep golü atan her oyuncu Gerets'e gidip sarılırdı bütünleşme buydu belki taktik bilgisi çok iyi değildi ama herşey taktik,yıldız oyuncu ve disiplin değilmiş demek ki bakın şimdi Marsilya'ya nasıl dayanışma içindeler takım bütünleşti Gerets her takımı bütünleştiriyor hatırlayalım 2005 yılını unutulmayacak bizim için şimdi ise Kalli alzheimer olmuş adamı takımın başına getirdik şimdi diyceksiniz bana takım yenilince kötü kazanınca şahane ben hiçbir zaman memnun değilim Kalli'den isterse bu sene şampiyon yapsın takımı helvasının vakti geldi bence çokta üzülmem hani ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

seçimde kesin gene canaydın seçilir. Neden seçiyolar bilmiyorum. Demekki bizim bilmediğim ilginç şeyler oluyor yönetim kurulunda.

3-0 veya 4-0 ken Terimi gösterdiler gerçekten çok kötü bi şekilde duygulandım o halini görünce.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

zaten bizim yönetimin huyudur. sampiyon yapan TD yi yollarlarr. Batırana sabrederler !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya Baran Konya'da maç ertelenir..Adnan polat konusur..Baskan sesi cıkmaz..Federasyon haklı ve haksız olabilir..İyide bizim baskan nerde..Ne maçlara gelir,Ne konusma yapar,sadece futbol birligi ve divan kuruluna gelen baskandan ne beklenir..

Aslantepe içinde ayrı tesekkür ediyorum..Hatta aclısı bile o yapsın..Ama mümkünse aday olmasın..Aday olursa malesef secilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çok şanslı bi şekilde gruptan çıkınca çekirgede bi yere kadar sıçrar.Leverkusen gerçekten ahım şahım bi top oynamadı ama galatasaray çok çabuk dağıldı.

Dün demiştim bir süpriz bekliyorum garip bişeyler olacak diye forumda..

Lig var daha dere geçilirken at değiştirilmez duygusal olmayın

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri