bay kalli ne zaman öğrenecek hiçbirimiz bilemeyiz ama gerçek olan birşey var, senin karşındaki rakip ne konyaspor ne rizespor, karşında Almanya'nın etkili takımlarından leverkusen var ve sen Türkiye Liginde futbol oynamıyorsun oynattığınız takım Türkiye ligine göre iyi olabilir, UEFA kupası gibi üst düzey takımların kaldığı elemelerdesin, aklını başına koyup yahu burada bir gariplik yok mu tüm yabancılar yedekte tüm takım Türk.. Evet cevap çok basit. Kalli risk aldı ve bu risk resmen elinde patladı. Türkiye'ye döndüğünde ben Almanya'da Almanların etkili takımı Leverkusen %100 yerli oyuncularla halt ettim deme egosu yüzünden bugün o yabancı oyuncular yedek kulübesinde bekledi. Eğer sen böyle yaparsan gerek lincoln olsun gerekse diğer yabancılar olsun sonradan yandım adam yetişin çığlıklarını duymazdan geleceklerdir ki nitekim öyle oldu.
Bay kalli, eğer fm oynuyor olsaydık size bir tavsiyem quit game -> load last game -> start a match again kombinasyonu olabilirdi. Ama malesef siz oyun oynarak heyecan arıyorsanız bunu FM'De denemelisiniz lütfen Galatasaray'ımız üzerinde bu heyecanınızı denemeyin.