181 ile 210 arası toplam 216 sonuç

Konu: Uefa Kupası 3. tur 2. Maç | Bayer Leverkusen - Galatasaray

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi arkadaşlar herkes dili döndüğünce anlatmaya çalışıyor. Hepimizin ortak fikri Kalli'nin intihara teşebbüsü. Bugüne kadar şansı ile götürdü.

Ancak herkes göklere çıkarıyordu bu adamı. Herkes bu turu geçeceğini düşünüyordu. Ben göklere çıkarmadım ancak turu geçeceğimize bende yürekten inanıyordum.

Kalli hata yapmıyor demedim. Skora göre mi konuşacağız ona karar verelim. Ligde iyi giderken Fenerbahçe deplasmanında ki oyunla neler diyorduk. Şimdi neler diyoruz. Fenerbahçe'ye laf atmadık mı? Türk oyuncularımız var diye. Şimdi Türk oyuncular oynuyor diye hata buluyoruz. Lincoln veya Song gelsede oynamasınlar bu kadroyu bozmamalı diyen yine bizlerdik. Şuan bahsettiğiniz kadro ile çıkılsaydı ve bu skor olsaydı. Bu adam bunamış takır takır işleyen kadroyu bozdu. Maç eksiği olan adamları sürdü diyecektik.

Kalli hata yapıyor. Ancak birbirini hiç tanımayan bu kadar oyuncuyu ligde veya mahalle maçında bu kadar uyumlu oynatabiliyorsa bunda oyuncular kadar teknik adamında payı vardır. Beğendiğimz gençleri takıma alan kim bu adam. Ben Kalli'yi savunmuyorum. Defansı ortasahada(Bouzid), kanattaki hücum oyuncusunu defansta(Hasan Şaş) ön liberoyu sağ kanatta(Linderoth) oynattığında benden daha çok çıldıran yoktur sanırım. Sadece skora göre konuşmayalım diyorum ve yaptığı yararlı işleride inkar etmeyelim.

Son olarak fikrimi belirtme nedenim Gerets veya başka isimlerin anılmasıydı. Yani Kalli hata yaptı diye o isimler geçiyor. Peki bu adamlar ne yaptı. Kaç derbi kazandık. Yada hangi Avrupa turnuvasında tur atladık. Gelen şampiyonluk bile oyuncuların azminden geldi.
    Last edited by DisCo : 22.Şubat.2008 at 02:55

Mesaj Yetkileri