1 ile 30 arası toplam 216 sonuç

Konu: Uefa Kupası 3. tur 2. Maç | Bayer Leverkusen - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Bence alınan bu sonucun iki nedeni var:
    Birincisi ilk maçta oynanan iyi futbol ve leverkusen'in hiç bir şey yapamaması oyuncuların ve teknik kadronun rakibi küçümsemesine neden oldu.

İkinciside tabiki Kalli gerçeği. Bu maçın sinyali ilk olarak Sion deplasmanından gelmişti daha sonra kadıköyde oynanan ilk FB maçında da buna benzer şeyleri görmüştük. FB forveti ve Orkun farkı önlemişti.

Sonuç olarak GS avrupada önemli bir prestije sahip olan bir takımın bu denli küçük düşürücü skor alması sadece bizleri hayrete düşürmemiştir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bence alınan bu sonucun iki nedeni var:
    Birincisi ilk maçta oynanan iyi futbol ve leverkusen'in hiç bir şey yapamaması oyuncuların ve teknik kadronun rakibi küçümsemesine neden oldu.

İkinciside tabiki Kalli gerçeği. Bu maçın sinyali ilk olarak Sion deplasmanından gelmişti daha sonra kadıköyde oynanan ilk FB maçında da buna benzer şeyleri görmüştük. FB forveti ve Orkun farkı önlemişti.
    üçüncüsüde Konyaspor maçının yorgunluğu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başkanımızı merak eden arkadaşlarımız için bir fotoğraf

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    üçüncüsüde Konyaspor maçının yorgunluğu.
    eğer ilk yarı 0-0 bitipte ikinci yarı 5 tane gol gelseydi o zaman yorgunluktan oldu derdim. Yapmayın arkadaşlar hangi yorgunluktan bahsediyosun 25 dakikada 3 tane gol yemişsin futbolcuların hepsi hasta hasta çıksa maça ancak bu kadar olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    eğer ilk yarı 0-0 bitipte ikinci yarı 5 tane gol gelseydi o zaman yorgunluktan oldu derdim. Yapmayın arkadaşlar hangi yorgunluktan bahsediyosun 25 dakikada 3 tane gol yemişsin futbolcuların hepsi hasta hasta çıksa maça ancak bu kadar olur
    tamam işte Tarık Abi bende onu diyorum adamlar yorgunluktan sahada ölü gibi gezdiler.Dikkatli bakınca hiç koşmadıkları görünüyor. Top sadece bizdeyken koştular. Onlardayken çok az pres yaptıklar.

Yanlış anlaşılma olmasın yenilgiyi konya maçına bağlamıyorum.Sadece etkisi vardı diyorum.Tüm suç Kallinin
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri