1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: K.Erciyesspor ile Büyük Yürüyüş Başlıyor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI 2.MAÇ

Maçın Adamı : Colin-Kazim Richards ( Fenerbahçe-AMR/ST )

Maça tamamen Türk oyunculardan kurulu bir kadro ile çıktım. Yabancıların hepsini yedek bıraktım. Yedek oyuncularım ilk yarı gayet güzel oynayıp 2-0 öne geçtiler.Oyuncu değiştirmedim ve bu oyuncularla 90 dakikayı tamamladım.İki defans hatası sonrası yenilen 2 golle maçtan berabere ayrıldık.

2008-2009 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 17.HAFTA

Maçın Adamı : Gökdeniz Karadeniz ( Trabzonspor-AMRLC )

Yakın takipçilerimizde Trabzonspor deplasmanında alınan bu skor Şampiyonluğumuzun ilanı gibiydi. Henüz çok erken olmasına rağmen Şampiyonluk şarkıları camiada bestelenmeye başlandı.

İLK YARI PUAN DURUMU

Ligde 7 puan farkla liderliğimiz mevcut.Form durumumuz üst düzeyde.Son 6 lig maçından 18 puan aldık ve 11 maçlık yenilmezlik serimiz var.Amacımız Bursaspor’a ait 19 maçlık yenilmezlik serisi rekorunu kırmak olacak.Geçen sezon 17 maç yenilmemiştik ama sonra serimiz bozulmuştu.Bu sezon inşallah kıracağız bu rekoru.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Seeric_Lee View Post
    zarate yi alman güzel olmuş forvet sıkıntısı çekmezsin.. 802 de hiç almadım önceki versiyonda çok kötü sakatlanıyodu.. her maç gol atıyo bi sakatlandımı 1-4 ay arası sakatlanıyodu.. inş böyle bi sorun çıkarmaz sana da..
    Kezman'ı satabilmek için hazır da takım formdayken ilk 11 çıkarıyorum. Zarate henüz yedek ama ikinci yarılar oyuna sokuyorum.Şu an herhangi bi sakatlığı olmadı gayet memnunum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by asatilla View Post
    İyi gidiyorsun tebrikler.Gerçektende 2.sezona müthiş başlamışşsın...
    Saol ama bu başarımda yönetimin de payı var.İlk sezonumda ligde 3. olmama rağmen sözleşme teklif ettiler ve kovmadılar.Gerçi kovmamalarının sebebi Türkiye Kupasını almamdı ama yine de onların payı büyük.
    Last edited by The.Crow : 22.Şubat.2008 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri