Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenebahçe

13 46.43%
  • Bursaspor

12 42.86%
  • Berabere

3 10.71%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 108 arası toplam 108 sonuç

Konu: TSL 23. Hafta | Fenerbahçe - Bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe bile bile lades yaptı ve yedeklerle çıkarak yenilgiyi maç başlamadan kabul etti Bursaspor da yüreğiyle mücadele ederek tarihin tekerrür etmesine sebep oldu Tebrikler Bursaspor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bundan sonra maç kritiği dışında mesaj atanLara gereken yapıLacaktır. Maç hakkında konuşun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sahadaki 11 ler bakımından maç 2 anadolu takımının karşılaşması gibi olmuş.Karşılıklı bulunan pozisyonlar ve dengede giden bir maç.Zico daha öncede aynı şeyi yapmıştı o zaman yedekler daha hırslıydı,daha iyiydi.Ama şunuda unutmamak lazım.Bir çoğu uzun süre forma giymemiş olmanın verdiği dezavantajdan gerçek oyun kimliklerini ortaya koyamadılar.Tabii bir arada sürekli oynamamış olmalarınında etkisi var.(Zaten hiç oynayamıyorlar)

Zico'nun yaptığı bu hamle pahalıya patlar mı ileride göreceğiz.Şunu yapabilirdi;Daha as kadroya yakın bir 11 ile çıkıp maçı erkenden koparmaya çalışıp sonrada skorun üstüne yatabilirdi.Bu maçta kaybedilen 3 puan ileride aranabilir.Geçen seneden farklı bir şekilde bayağı çekişmeli geçiyor bu sezon.İlk 5 zor puan kaybediyor görüntüsünde..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu durumla ilgili fikrimi Fm'de değiştirdim. Çok önemli maç öncesi oyuncuları dinlendirir hem ligdeki maçı hemde önemli diye nitelendirdiğim maçı kaybederdim. Sonra anladım ki önündeki maçı kazanmaya bakacaksın.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı ne olur bilinmez. Ancak o maçta giderse hem kupadan elendiği gibi ligdeki puan farkıda - yarın galip gelirsek- açılmış olacak. Bu puan farkı kapanır yorumlarına katılıyorum ancak en kötüsünden bakarsan Beşiktaş'a kaybetme lüksünü Galatasaray'a vermiş oldular.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Bursaspor bizi yenmezse iyidir, hayatımdaki en kötü takımı görüyorum..

Belliydi Tebrikler Fenerbahce...

Yedek takımın yapacagı buydu zaten..

Tebrikler Bursaspor.(:
    Eger yarinki maci alirsak puan farki 4e cikiyor,bu büyük bir avantaj.Ligin kaderi Galatasaray´in elinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Bursaspor.İyi oynamadıkları halde kazandılar.Fenerbahçe takımındaki değişikliğin bedelini ağır ödedi.Kendi sahasında altın değerinde 3 puan bıraktılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Tebrikler Bursaspor.İyi oynamadıkları halde kazandılar.Fenerbahçe takımındaki değişikliğin bedelini ağır ödedi.Kendi sahasında altın değerinde 3 puan bıraktılar.

Altın degerınde 3 puan olsaydı, gumuslerı degıl bızde altınlarımızı oynatırdık..

Öncelikle Tebrikler Bursaspor.Hakettiler,kazandılar.

Atılan mesajlara bakıyorumda hep Zico'nun kadroyu değiştirdiğine tepki gösterilmiş .Dün aslar çıksaydı,yenilseydi o zaman da "Bu oyuncular Sevilla maçının yorgunu neden dinlendirmedin,rejenere etmedin" denecekti? Maçı kaybetsek bile bence Zico kadroyu değiştirerek doğru olanı yaptı.Bu yenilgi Galatasaray maçını etkilemeyecektir.O maça daha diri bir takım olur.

Maça gelirsek,Fenerbahçe atak organizasyonları yaparken hücumda çoğalamadı,bütün toplar Bursa defansında kaldı.Birde kanat adamları da kötü olunca takım toptan kitlendi.Bursa zaten 3-4 defa kaleyi yokladı,2'si gol oldu(1'i penaltı orası ayrı)

Biraz da oyuncuları değerlendirmek istiyorum,gerçi takım genel olarak kötüydü ama Kazım,Ali Bilgin,Vederson,Can çok vasattılar.Aurelio kötünün içinde en iyisiydi.Deivid,ALex girdikten sonra biraz kıpırdanma olur diye bekledim ama.

Maldonado maç öncesi ısınırken sakatlandı,çok ciddi bir şeyi yoktur,Galatasaray maçına oynayacak duruma gelir umarım.

Sonuç olarak bu yenilgi ile tek kaybımız 37 maçlık seri oldu.Oyuncuların her türlü rehavetine karşılık tokat gibi bir etki yapmıştır bu maç.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

başımıza ne gelirse bu bursadan geliyo zaten
    valla benimde tek üzüldüğüm şey 37 maçlık serinin bitmesidir puan kaybı kapanır biz ligin bitmesine 17 maç kala 11 puan gerideyken şampiyon olduk 11 maç kala 4 puanlık farkıda kapatırız
    yeterki inanalım

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ilhan parlak yine benden iyi golcü olmaz diye haykirdi... Ilhan adi üstünde bir kere Parladi, sonra söndü. zaten bastan beri Fenerbahceye gitmesi büyük hataidi.

maclarin kadrosunu gordum ve bursa maci kesin aldi dedim.. ve aynen oyle oldu.. super oynadilar ve hak ettikleri bir galibiyet aldilar tebrikler bursa

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İlhan Parlak'ın kaçırdığı pozisyonları gördükçe gülüyorum. Bir insan bu kadar mı beceriksiz olur ? Ama oyuncuları şişirmekte üstümüze olmadığı için başarısızlığına bile kılıf bulmayı iyi biliyoruz..

Fenerbahçe as kadrosuyla çıksaydı sonuç çok farklı olurdu bence, yine de tebrikler Bursa.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zico'nun önemli bir hatası daha var..Takım 1-0 yeniliyor zico cift forvetten tek forvete dönüyor..Bursalılar cıkan ilkonbiri görünce hırslandılar..Biz bunları yeneriz demişlerdir..Samet hoca çok rahat motive etmişdir..
    Şimdi ankaragücü maçı var haftaya zico ozamanda yedek kadro cıkacakmı hayır..
    Bu arada Tum'un bos kaleye kacırdıgı golü gördüm..Zoru başarmış
    Last edited by Emurafu : 24.Şubat.2008 at 14:16

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor gerçekten süper mücadele verdi ama bence İlhan Parlaktan Fenerbahçenin çok birşey beklememesi lazım eski İlhan Parlak değil bence o.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bu sinan'a uyuz oluyorum ya hersene 34 macın 32 sinde yatar gelir 2 maçta bize 1 yıllık oyun oynar
    Adamın işi bu Fenerbahçe' ye gol atmak, ekol haline getirdi bunu.

Sonucu tahmin etmek zor değildi Fenerbahçe cidden çok kötü oynadı, İlhan Parlak yakaladığı pozisyonları değerlendirebilseydi şuan da Bursaspor' un galibiyetini değil İlhan Parlak' ın atmış oldugu golleri ve gösterdiği performansı konuşuyor olurduk.

Sonuç beklediğim gibi oldu Tebrikler Bursa.

Nesil
    2006

Bursaspor'a iyi oynadı diyenler var. Maç sonunda Fenerbahçe'nin top ile oynaması %60'dı. Onu bırakın Fenerbahçe Sevilla'da ki kadrosu ile çıksa Bursaspor kaleye şut bile çekemezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bursaspor'a iyi oynadı diyenler var. Maç sonunda Fenerbahçe'nin top ile oynaması %60'dı. Onu bırakın Fenerbahçe Sevilla'da ki kadrosu ile çıksa Bursaspor kaleye şut bile çekemezdi.
    Bu şunu gösteriyor ki, Fenerbahçenin yedekleri hazır degil. Sevilla maçında ki kadrodan bir kaç oyuncu sakatlansa yerlerini doldurmak güç olacak. Ki Fenerbahçe gibi büyük bir takımın bu duruma düşmeside hiç hoş olmaz. Senin dediğine göre Fenerbahçe yedek kadroyla çıktı ama demek ki o yedek futbolcular Fenerbahçe formasının ne kadar kıymetli oldugunun farkında degiller ve o kadar da bilinçsiz bir futbol oynadılar dün akşam.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri