-
Evet son derece haklısın . 2 senedir izliyorum her maçını Umut'un . Umut tek santrafor oynayabilecek bir oyuncu değil zaten . Daha çok basan ve mücadele eden bir oyuncu . Şu an takımda 2. bir santrafor olmadığı için mecburen tek forvet oynatıyor onu Ersun Yanal. Ersun Yanal'ın oyun anlayışı bu değil zaten 4-1-2-2-1 .
Geçen sene 2.devrede yaptığımız çıkışta Ersen Martin ile Umut Bulut çift santrafor oynuyorlardı genelde. Zaten Umut'ta Ersen'le oynarken atmıştı çoğu golü . 15 golle noktalamıştı sezonu. Bu 15 golün de 10 tanesini ligin 2.yarısında atmıştı .
Umut'un işi çok zor şu an . Dediğim gibi kenti stili bu olmadığı için ilerde tek başına hem çok yalnız kalıyor hem de gerçek performansını gösteremiyor . Performansındaki iniş -çıkışlarda bunu ispatlıyor.
Ayrıca Umut Bulut Ankaragücü'nde oynarken forvetin arkasında oynuyordu . Yada 2.adam şeklinde oynuyordu. Bence Fatih Tekke satılmasaydı , Umut Bulut şuan değerini 2 ye katlamış olurdu. Çünkü tam Fatih Tekke'ye partner olabilecek bir oyuncu .
Ve şu ana kadar 1.5 sezonda sadece ligde 23 gol atmakta az buz bir rakam değildir heralde. Üstelik tek forvet oynayarak . Arkasında bi Alex'de yok yani ortasahadan beslenebileceği . Umuyorum Ayman bu gece besliyecek Umut Bulut'u .. Ayman'ı özledim yahu kendime inanamıyorum
Mesaj Yetkileri