HAZIRLIK MAÇLARI
Bu sezon öncesi daha fazla hazırlık maçı yaptık.Bunun sebebi aldığımız iki yabancımızın çok çabuk takıma uyum sağlamaları.Baptista'yı forvetin arkasında oynatacağım.Aslında 3 sezondur mükemmel performans gösteren Alex var ancak yaşı 32 oldu.Bu sezon kenarda bekletmeyi düşünüyorum.Sezon başı kampı için bize uğurlu gelen klasikleşen Belçika'yı seçtik.
Avrupa takımlarından herhangi bir teklif gelirse kabul etmeme kararı aldım.Sebebi ise transferlerden memnunum ve Avrupa'da ne yapacağız bunu merak ediyorum.Eğer bu sene de Avrupa'da Yarı Final oynayamazsak seneye takımdan kesin olarak ayrılacağım.Zaten kontratım 2011 de sona eriyor.Yönetim yeni teklif yaptı kabul etmedim.Kontratım bitince teklifleri değerlendireceğim. ( Bu arada biraz sıkılıyorum kariyer yazarken çünkü pek yorum gelmiyor. Yine takip edildiğimi okunma sayısından biliyorum.Takip edenlere yorum yazmasalar da sonsuz teşekkürler. )
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dostum başarı dileklerin için teşekkürler.Vazgeçtim takım değiştirmekten. Bir sene daha Avrupa'da başarıyı deneyeceğim olmazsa seneye gidicem artık. Misyonumu tamamladım burada![]()