Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 52. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Galatasaray
-
Berabere
-
Maç öncesi atmosferi görünce güzel bir maç olucak dedim ancak ilk yarısında bir güzellik göremedim.
Hadi Galatasaray'a bir nebze hak verebiliriz. Deplasmanda oynuyor ama ya Beşiktaş gol atmak için hiç bir yüklenme yok. Doldur boşalt mutlaka pozisyon olur. Ama ben organize ataktan bahsetmeye çalışıyorum.
Maçta öyle çok müthiş ah atılsaydı denecek pozisyon yok. Tello'nun ortaladığı ve Gökhan'ın dokunamadığı topu sayabiliriz.
İlk yarıda göze çarpan birşey yok bari atmosferden bahsedelim. Beşitaş seyircisi iyi hazırlanmış. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez pankartı çok hoşuma gitti. Tabi herkesin gitmiştir. Ancak Lig Tv İstiklal marşında yine reklam uğruna bu görüntüyü heba etti. Galatasaray'ın gösterisi ise söylenecek laf bulamıyorum. Otel çatısından çekilen görüntüde İnönü stadyumu ve bir köşede sarı-kırmızı Galatasaray amblemi süperdi.
Aklıma takılan bir nokta ise Baki Mercimek geri pas verdi ve Rüştü eline aldı. Gerçi %100 emin konuşamıyorum ama Hakan Şükür topa dokunmadan Rüştü ayakları ile müdahale etti ve topu eline aldı. Top o anda Hakan'a çarpsa bile eline alamaz diye biliyorum. Tabi yanlışta biliyor olabilirim.
Mesaj Yetkileri