Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

25 48.08%
  • Galatasaray

18 34.62%
  • Berabere

9 17.31%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 228 sonuç

Konu: TSL 24. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beklenen ilkonbirler..Beşiktas 5-3-2 gibi oynayacak..Toraman daha çok defansın arasında olacakmış..Gordon sakatlıgı ciddi olabilirmiş..Sinir uçlarında sorun varmış..
    Beşiktas aleyhine çok faul çalınabilir..Cogu oyuncu savunma özellikleri olmadıgı için top kapmayı iyi bilmiyorlar..Galatasaray bunu iyi yapıyor..

Hakem bünyamin gezer; Bu maçta penaltı ve Kırmızı bekliyorum..Bünyamin kolay cıkaran biri..Üstelik her itiraza kart verir..Futbolcular genelde hakem bünyamine saygılı davranıyorlar..

Galatasarayda maçın kilit oyuncu;Arda

Çünkü sahada yaratıcı tek oyuncu arda var..Eger arda forveti iyi beslerse çok iyi olur..

Oyuna sonradan giren Nondada etkili olabilir..

Volkan ve Hakan'ın arkalı önlü oynaması iyi Tandogan-Kaş tarafından etkili olabiliriz..Hakan ve Volkan'ın bindirmeleri iyi..Kaş daha çok stoper tarzında..

Beşiktasda holosko,Tello(Duran top)Dikkat etmek gerekir..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maç başlıyor. Dediğimiz gibi, skor belirten ve maçı anlatan mesajlar görmek istemiyoruz. Ayrıca kişisel tartışmalara girmeyin, tahrik olduğunuz mesajları öm veya buton ile bizlere bildirin, ne uygun görülürse o yapılır.
    (/s)

Helal olsun bizimkilere,deplasmanda,evde fark etmiyor,her yerde koreografi,görsel sölen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by El Comandante : 02.Mart.2008 at 20:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

İlk yarıda futboldan zevk almadım. İki takımda skoru korumaya çalışıyor. Son on-yirmi dakikaya 0-0 eşitlik ile girmeye çalışacaklardır. Bu dakikadan sonra iki takımda risk alıp got atmaya çalıaşcaktır. Maçın berabere biteceğini düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Helal olsun bizimkilere,deplasmanda,evde fark etmiyor,her yerde koreografi,görsel sölen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Farkımız

İlk yarıda sıkıcı bir futbol vardı. BJK topla daha cok oynayan taraftı. Pozisyon ise 2 tarafında yoktu desek yalan olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maç öncesi atmosferi görünce güzel bir maç olucak dedim ancak ilk yarısında bir güzellik göremedim.

Hadi Galatasaray'a bir nebze hak verebiliriz. Deplasmanda oynuyor ama ya Beşiktaş gol atmak için hiç bir yüklenme yok. Doldur boşalt mutlaka pozisyon olur. Ama ben organize ataktan bahsetmeye çalışıyorum.

Maçta öyle çok müthiş ah atılsaydı denecek pozisyon yok. Tello'nun ortaladığı ve Gökhan'ın dokunamadığı topu sayabiliriz.

İlk yarıda göze çarpan birşey yok bari atmosferden bahsedelim. Beşitaş seyircisi iyi hazırlanmış. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez pankartı çok hoşuma gitti. Tabi herkesin gitmiştir. Ancak Lig Tv İstiklal marşında yine reklam uğruna bu görüntüyü heba etti. Galatasaray'ın gösterisi ise söylenecek laf bulamıyorum. Otel çatısından çekilen görüntüde İnönü stadyumu ve bir köşede sarı-kırmızı Galatasaray amblemi süperdi.

Aklıma takılan bir nokta ise Baki Mercimek geri pas verdi ve Rüştü eline aldı. Gerçi %100 emin konuşamıyorum ama Hakan Şükür topa dokunmadan Rüştü ayakları ile müdahale etti ve topu eline aldı. Top o anda Hakan'a çarpsa bile eline alamaz diye biliyorum. Tabi yanlışta biliyor olabilirim.

Nonda´nin maci tam,ilerde top tutmamiz gerekiyor.Hakan Sükür cikip,Nonda oyuna girmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bi kac ss de ben ekleyeyim :

Kale arkası - Sarı - Kırmızı ...

Kareografi de mekan tanımıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Golü yedik malesef

Kalli sinemada sanki,oyuna müdahele etmiyor yav

Gol gelecegi belliydi,ilerde zaten top tutamiyoruz

Hele su Sabriyi görünce cildiriyorum resmen.

Al Nondayi,Barrussoyu oyuna be adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Golü bulanın kazanacagı bir maç olmuştu ilk yarı itibarıyla ve golü bulduk kazanacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birinci yarısı sıkıcı geçen bir maçta olabilecek en güzel gol şekli buydu. Birinci yarıdaki gibi devam ederse bu maçta anca duran toplardan gol izleriz gibi. Yada Galatasaray son 10 dakikada bastırır falan o şekilde zevkli bir maç izleriz.

Acil oyuncu değişimi yapmak zorundayız...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

enson bjk maçındada bunun gibi gösteri yapmıştık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

2. yarı taraftar desteğini arkamıza aldık baya etkili ataklar bulduk, buluyoruz..

Hep böyle oynarsak, goller devam edecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by extensor View Post
    bence sivassporun şampiyonluk şansı ne kadar sa bu savunmayla bu tek düze futbolcularla bu ön liberosuz takımla beşiktaşın şansıda o kadar yarın ki maçı bilemem ama beşiktaşın şampiyon olması bence imkansız

Baksanıza şu arkadaşa maşallah bilmediği hiçbirşey yok O bir Fm araştırmacısı , O bir eleştirmen , o bir duayen

Son 15 dakika .. Beşiktaş 1-0 önde umarım bu skoru korurlar. Bir aksilik olmazsa maç bu sonuçla bitecektir. Yeni lidere 15 dakika kaldı .

Kalli sen adami cildirirsin,verem edersin vallahi.O ne bicim degisiklik yahu ? Orta saha kalmadi bizde ?! Öff isimiz yas,bu adamla sezon sonu gelmez...
    Nondayi alip,dinamik Hakan Baltayi cikariyor.Off off
    Last edited by El Comandante : 02.Mart.2008 at 21:54

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Feldkamp teknik direktör olduğunu unuttu sanırım. Ahmet Akcan hatırlatsa filan diyeceğim de, dakika olmuş 90. Artık Dünya karmasını koysak birşey yapamaz. Ayrıca, Feldkamp'ı bir kere daha tebrik etmek isterim. Galatasaray'ın yenilmesi için elinden geleni yaptı. Orta saha çıkarıp forvet sokarak maçı çeviremiyeceğini öğrenemeyecek bu adam bence

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Baran o taban ceza alanın dışından kalkıyor yahu Ben bu resimde gördüm sen canlı canlı göremedin mi?
    (/s)

Bu pozisyonu es gecti hakem.

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Baran o taban ceza alanın dışından kalkıyor yahu Ben bu resimde gördüm sen canlı canlı göremedin mi?
    Umut penalti degildi ama direk kirmizi kartlik pozisyon bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Endirek vuruş verilebilirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Beşiktaş kazandı ve lider oldu..1-0..TebrikLeR..

Yeni Lider Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İşte Bu! Helal Olsun Sizlere, Helal Olsun 90 dakika desteğini sürdüren taraftara..

Ilk yari Besiktas´i oynattirmadik ama sagolsun Kalli oyuna Ümit-Hakan ile baslayinca ileride top tutamadik ve etkili olamadik.

2.yari zaten tam bir komediydi,sacmaliklar zinciri sonucu bu hale getirdi.

Feldkamp istifa diyorum sadece ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yıllar sonra lideriz. Herşeye rağmen bu kısıtlı kadro ile liderliği sağladığı için sağlam hocamıza teşekkürler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'a hayırlı olsun liderlik, bu maçı Feldkamp'ın katkısıyla da olsa kazanmayı haketti bence. Artık şampiyonluk yarışı daha heyecanlı geçecek.
    Galatasaray'a gelince, acil değişim gerekiyor. Feldkamp 10 dakika daha geçirmeden gönderilmeli. Yerine hemen bir hoca bulunmalı. Feldkamp'la olacak iş değil bu. Gün geçtikçe daha kötüye gidiyor bu adam. Hatalarının doğurduğu sonuçlardan hiç ders almıyor. Bu sezonu duble kupayla kapatmak istiyorsa yöneti, Kalli'yi hemen göndermeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kazandık tüm takımı canı gönülden kutlarım ama şampiyon olamayacakmışız baksana bir düşünür öyle demiş.

Bu maçla birlikte liderliğide aldık sezon sonuna kadarda bırakmayıp şampiyonluk ipini göğüsleriz umarım.

Cisse olmadan oluyrmuş demek ki

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İlk yarı değilde ikinci yarıdaki oyunu ile maçı haketti Beşiktaş..

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri