Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

25 48.08%
  • Galatasaray

18 34.62%
  • Berabere

9 17.31%
1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: TSL 24. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O Servetin pozisyonu için ise her türLü karar veriLir. PenaLtı veriLse bir aLLahın kuLu itiraz edemez. VeriLmesede edemez. Hakem takdirine kaLmış bir oLay. Onun o an ki duruş, bakış açısı iLe iLgiLi. Servet kasti uzattı oLarak ta aLgıLayabiLirdi, aLgıLamayadabiLirdi ki aLgıLamadı. Yani tartışmak boşuna o pozisyonu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O Servetin pozisyonu için ise her türLü karar veriLir. PenaLtı veriLse bir aLLahın kuLu itiraz edemez. VeriLmesede edemez. Hakem takdirine kaLmış bir oLay. Onun o an ki duruş, bakış açısı iLe iLgiLi. Servet kasti uzattı oLarak ta aLgıLayabiLirdi, aLgıLamayadabiLirdi ki aLgıLamadı. Yani tartışmak boşuna o pozisyonu.

Katılıyorum. Hakemin o anki bakış acısına kalmış. Penaltı verseydi de birsey diyemezdik. Düştügünde eli havadaydı penaltı , yada düştügü anda pozisyon geregi elini indiremezdi öyle top carptı penaltı degil. 2 yorum da olabilir.

Nesil
    2006

Hakem doğru karar verse o oLacaktı bu oLacaktıLarı bırakaLım Lütfen. Ümit Karanın yerde İbrahim kaş a yaptığı bir makas hareketi var ona da kart verseLerdi o zaman. HoLoskonun ceza sahası içinde çekiLdiği pozisyon var ona bakıLırsa.

Hakem öyLe aham şaham hataLar yapmadı. MağLubiyeti ya da gaLibiyeti hakeme bağLamak çok yaLnış bir karar oLur.
    Ben bağlamıyorum ki orada sadece hakemin hatalı olduğunu belirttim.

Katılmıyorum. Nobre içeri girdi, Servet ise onu takip etti ve kaydı elleri havada kaldı Nobre ortayı açınca top Servet'e çarptı. Servet orada kayarken topu elle engellemek için değil ayak ile dışarı atmak içni kaydı. Bu yüzden orada %100 çarpma var. Buda penaltı olmadığını kanıtlar.

Mesaj Yetkileri