Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

3 14.29%
  • Beşiktaş

12 57.14%
  • Berabere

6 28.57%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: TSL 25. Hafta | Gençlerbirliği - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçta hala 0-0 lık skor sürüyor.Bir gol atmamız lazım.Delgado'nun bir topu direkten döndü.Gol olsa rahatlayacaktık.Bugün forvetlerimiz etkili değiller..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

dk 78.. 1-1 devam ediyor maç..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

son dk golü gelir bence
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence gelmeyecek ve 1-1 bitecek.Off Beşiktaş'ım o kadar süre liderliğe kavuşmuşken bu kadar erken bırakılır mı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

90+4 golüyle Bjk 2-1 kazandı..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Goool BoboBoboBobo İşte bu süper oldu, golden 2 dakika öncede penaltı pozisyonu vardı, hakeme en iyi cevabı Bobo verdi..

Helal olsun sizlere Şampiyonluğa inandık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şansın bu kadarı ne diyeyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok böle bişey yine gecen seneki olaya döndü kötü futbol son dk gelen golleri.Neyse fazla konuşucak bişi yok Beşiktas'da bu şans varken şampiyonlugun en büyük adayıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

KAÇ maç oldu böle yaw?90+'larda...

Tebrikler Beşiktaş..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şans Beşiktaş'ın yanındaydı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    son dk golü gelir bence
    demedimmi gelenek haline geldi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Heheh şansa bala kazandık yine dimi

90.dakikada net penaltımızı vermedi orta hakem.Yan hakem ısrarla bayrağını kaldırdı sahanın içine girdi ancak orta hakem nuh dedi peygamber demedi.

Her neyse hakem salladı LİDER'i ancak yıkamadı.Tam da o sıralarda 19 Mayıs Stadındaki Beşiktaşlı taraftarların "ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ" tezahüratları yükseliyordu.

Tebrikler Beşiktaşım.Yine lideriz.

Teşekkürler Gençlerbirliği.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktas ortasahada top yapamadı...Ortasahayı hep rakibe verdi.Denkıbir oyun oldu..Zaten topla oynamada Gençlerbirligi üstündü..Beşiktas Gol pozisyonuna girmekte zorlandı..Beşiktas sonuçta kötü oynadı ama büyüklügünü ve tecrübesini konusturarak maçı kazanmasını bildi...Hakem kulaklık ile neden irtibata geçmedi..

Tebrikler Beşiktas..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu gün sanslı olan bjk idi. Önemli bir 3 puanı koydular ceplerine.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yunus Yıldırım yine bir hakem faciası örneği yaşattı ama Allah'tan Bobo sahneye çıktı.Onu ve gollerini özlemişiz..Eğer o golü atmasaydı yine sezon başındaki hikayeye dönecektik.Biz buna ilahi adalet diyoruz.

Ayrıca Ertuğrul hoca bu maçtan gelecek haftalar için umarım gerekli mesajları almıştır.Liderliği kaybetmememiz çok iyi oldu.Artık rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz.

Bu arada baskettede yenip liderliğimizi sürdürdük.Bugün bizim için çifte bayram var.Onca cefadan sonra bunu hak ediyoruz bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Beşiktaş'ım.Zorda olsa kazanık ve liderliği sürdürdük.Umarım haftaya Trabzon maçında böyle oynamayız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Penaltı değildi bence maçtan sonraki görüşlerde öyle çıkacaktır televizyonlarda..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Her maçı böyle kazanalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben sizin bir yerlerinizden tutup size birşeyler yapmayayım dikkat edin!!!

Liderler ve liderliklerini sürdürüyorlar, buna sevinmeyecekler de başka neye sevinecekler. Bu hafta Fenerbahçe lider tamamlasa lider olduk diye sevinmeyecek miydik? 9 hafta daha liderliklerini sürdürürlerse zaten şampiyon oluyorlar o nedenle liderliğin sürmesine sevinmek kadar normal birşey yok.

Maçı izlemediğim için yorum yapmayacağım, sadece durum nedir diye içeri gittim ve BJK golü attı, uğursuzluk bende diye çıktım. Maçı BJK kazanmış, demek ki bende sorun yokmuş.

Tebrikler Beşiktaş...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Mertcancım mazur görün bizi 137 hafta sonra lider olmuşuz

O kadar tadını çıkartalım dimi.O golü atmadan önce sanıyorum liderlik için hesap yapıyordun
    Hesap falan yapmıodum Murat abi zaten yenilseniz bile Gs kazanır lider olur diyordum ama sinirlenmedim diyemiycem gerçektende çok sinirlendm.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Şans Beşiktaş'ın yanındaydı
    Katılıyorum.Tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Penaltı değildi bence maçtan sonraki görüşlerde öyle çıkacaktır televizyonlarda..

Yan hakem bas basbağırıyor penaltıyı çal diye.Hem bayrağı çekmiş hem kulaklık söylemeye çalışıyor ancak onu takmıyor orta hakem.Böyle bir hakkı da var.Yok değil.

Her neyse sonuçta kazandık,lideriz mutluyuz

Umarım liderliğimiz sezon sonuna kadar sürer

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Yan hakem bas basbağırıyor penaltıyı çal diye.Hem bayrağı çekmiş hem kulaklık söylemeye çalışıyor ancak onu takmıyor orta hakem.Böyle bir hakkı da var.Yok değil.

Her neyse sonuçta kazandık,lideriz mutluyuz

Umarım liderliğimiz sezon sonuna kadar sürer
    Olabilir,nihayetinde son kararı hakem verir ben eline çarptığında göremedim açıkçası sonra kasti bi şeyde yok..Sonuçta bejiktaş zor deplasmanı zorda olsa kazandı..Gollerde kaleciyi hiç beğenmedim zaten o ne biçim duruş çık yumrakla be adam ne duruyon öle..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakemi tartışmak istemiyorum galibiyetten sonra.Verilebilir bir penaltı idi.Yan hakem çok ısrar etmişti.

Ancak orta hakem vermedi.Saygı duyarız.

Bugün Delgado'yu hiç beğenmedim çok fazla pas hatası yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

El topa değil top ele gitmiştir penaltı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ankara gibi bir şehirde stad zemini böyle olursa diğer yerlerde nasıl olur kimbilir.

Zaten futbol standartı düşük bir ligimiz var daha da kötüleşmesi için ne varsa yapılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    El topa değil top ele gitmiştir penaltı yok.
    ama aurelio topu ayagından acıp kurtarayım derken yere atlayınca penaltı var öylemi geçelim bunları lütfen..
    kazandıgımız için mutluyum ama şampiyonluga oynayıp da böyle 3 puan almak bize yakışmıyor yani işimizi garantiye almamız güzel oyunla 3 puan almamız lazım. 2. yarının ilk 10 dakikasındakı oyunumuzu macın genelıne yayabılsek karsımızda durabılecek takım dusunemıyorum ama yapamıyoruz ıste ınsallah ılerleyen zamanlarda bunun ustesınden gelırız. Tebrikler BEŞİKTAŞIM..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    ama aurelio topu ayagından acıp kurtarayım derken yere atlayınca penaltı var öylemi geçelim bunları lütfen..
    kazandıgımız için mutluyum ama şampiyonluga oynayıp da böyle 3 puan almak bize yakışmıyor yani işimizi garantiye almamız güzel oyunla 3 puan almamız lazım. 2. yarının ilk 10 dakikasındakı oyunumuzu macın genelıne yayabılsek karsımızda durabılecek takım dusunemıyorum ama yapamıyoruz ıste ınsallah ılerleyen zamanlarda bunun ustesınden gelırız. Tebrikler BEŞİKTAŞIM..
    Şimdi bukadar fevri olmamak lazım. Gördüğümüz en ufak birşeye böyle fevri cevaplar verirsek halimiz nice olur...

Zira bende Beşiktaşlıyım ve pozisyonun penaltı oldugu kanısındayım. Pozisyona penaltı değil diyen arkadaşların sıraladıgı bahaneleri "gerçekçi"! bir hale getirmek içün yazılan cümleyi ters anlayıp bana Aurelio falan diyorsun...Geçelim bunları!!!

Son dakikada da olsa kazanmak güzel. Bir an önce daha oturmuş bir takım havası içerisinde maçları kazanmamız lazım.

4-2 biter diyenler haydi teletubites gibi sarılarım yağlarımızdan kurtulalım...

Süper Lig Lideri Beşiktaş...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu kadar zor kazandık bu kadar erken bıraksaydık çok yazık oLacağı gibi bu kadar bekLemenin anLamıda kaLmayacaktı.

TebrikLer Beşiktaşım. Bobo yu da özLemişiz hani
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri