-
Umut Şenel 1.FSV Mainz 05'TE!!

Mainz kulübünden bugün yapılan açıklamada takımın başına Fenerbahçe'de deneyim kazanan genç teknik direktör Umut Şenel'in getirildiği söylendi ve imza şov yapıldı.Umut Şenel attığı imzadan sonra şunları söyledi :
Bugün gerçekten çok mutluyum.Kendimi çok heyecanlı hissediyorum. Fenerbahçe'den ayrılmam sürpriz olmuştu ama heyecanımı kaybetmiştim son yıllarda. Ve başarıya aç büyük hedeflere gitmek isteyen bir takım istiyordum. Mainz Bundesliga'da orta sıralarda kendine yer bulmaya çalışan bir takım. Buraya gelirken fazla transfer bütçem olmadığını biliyordum ( 2.5M dolar civarı ) . Bu bile beni etkiledi çünkü büyük başarılar zor ve acaba başarabilecek miyim? Hem Mainz beni denemiş olacak hem de ben kendimi denemiş olacağım. Umarım kariyerim için iyi günler bekler beni. Transfer çalışmalarına hemen başlayacağız. Fenerbahçe'de oynadığımız tek forvetli sistemim devam edecek. Hazırlık maçlarında bu taktiğimizi oturtmaya çalışacağız. Transfer yaparsak merak etmeyin hemen haberiniz olacak. Camiamıza hayırlı olur inşallah.
Mesaj Yetkileri