1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by asimavi61 View Post
    ....kardeş harika gidiyorsun.....

...bende fanatik bir trabzonsporluyum....senin kariyeri görünce çok heveslendim....

...çünkü trabzonsporumla kariyer açan pek olmuyor...

...ben se trabzondan başka takım çalıştırdığım çok azdır....

....transferlerin güzel....

...sene başında yapacağın ilk iş gökdeniz ve tyattaranın sözleşmelerini yenilemek olacaktı umarım yammışsındır....

....umut yanında iyi bir forvetle harikalar yaratıyor...

....ama mehmet yıldız yerine başkasını alsan daha iyi olurdu ..hem pahalı hem yem yaşı ilerlemiş....toto tamuz veya kartaldan yaseri sene başında alsaydın çok iyi olurdu...

...inanırmısın ben yaseri 400k ya aldım...sezonbaşında toplam 35 gol attı 25 gol ile ligde gol kralı oldu....sene sonu değeri 7.5 m oldu

....eğer uefayı alırsan ....yapacağın ilk transfer boca dan riquelme olsun ...uefayı alınca geiyor ....tabi 7 m civarı bi masrafı var.....

...oyuncu arama bölümünden sana gelebilecek oyunculara sıksık bak büyük yıldızları takıma kazandırabilirsin...

...birde listed olmuş oyuncuları takıp et çok ucuza alım bi dönem oynatıp iyi bir fiyata satma ihtimalın yüksek....böylece takımın geliri artar hemde kadroda alternatif sıkıntısı çekmezsin...

....sene sonu m.yıldızı iyi bir fiyata satmanı öneririm....
    bende trabzondan baska takım almam uefayı almak zor bıraz ama riquelme benimde aklımdaydı o mevkıye cok htyacım var brde kaleye jefferson şiddetle gtmek istiyor sezon sonu mutlaka bı kalec alcam sonra dıger bolgelere transferde para harcamdan adam almaya calıscam bu sezon bakalım bu arada mehmet yıldız mukemmel oynuyor ligde ve uefada en cok gol atan adamım o onu satmam yaser de gelıo yakında
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    31.hafta galbiyet alırsak şampiyon olcaz maça mehmetin attıgı golle basladık tmm dedım super fark atcaz dedım ama adamlar 22de eşitliğ sağladı buda bizi şampyon yapar dedm mehmet 87de yine sahneye cıktı 2.1 yaptı durumu 90 da 1 gol yedk berabere oldu 90+4 de adam korden gelen topu kendı kalesıne attı ve o gol bizi şampiyon yaptı. oleeyyyyy

fenerbahceyle tr kupası 2. macını avni akerde oynadık maçı 1.0kazandık ama kupadan elendık maçta tam 17 şut cektık 1i gol oldu fener maçta ezdik ama olmadı yolmuza devam

artık şampiyonluk garantyd haftayada a madrit macımız vardı bende gencler birliği maçına yedek kadro le cıktım yedekler benı uzmedi maçı 3.1 kazandık

Last edited by Trabzonspor : 11.Mart.2008 at 14:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri