Yine mükemmel gidiyorsun tebrikler puan durumunu merak ettim bu arada Hamburg maçında deplasmanda bir gol atmak iyidir.
Yine mükemmel gidiyorsun tebrikler puan durumunu merak ettim bu arada Hamburg maçında deplasmanda bir gol atmak iyidir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
teşekkür ederim ikinci maçıda oybadım süperdi
uefa çeyrek fnal 2. maçında avni akerde oynadık gol bulabılmek için taktiğim değiştim 2 forvetle başladım
maç başladı 5. dk umut gol attı ve çok sevindik ama rakip 21.dk da beraberliği yakaladı elendik korkusu ıcıne gırdım ama 85 de umut yıne sahneye çıktı 2.1 yaptı oh dedm maç uzuyo ama 90.dk lmayacak bşe oldu sayed moavad gol attı bu skor bzi yarı fınale taşıdı
uefa da yarı fınal kuralarıda çekildi burdan sora ilerlicem düşünmüyorum zaten sezon başı bu kadar gelcem bilmyordum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
benim oyunda sezon başında transfer ettiğim giray kaçarı trabzonspor da transfer etmek istomus fanatik haberinde söyle
Bordo-mavili ekibin, 22 yaşındaki savunma oyuncusu için 5 milyon YTL bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor ile 3 şampiyonluk yaşayan Giray Kaçar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İsveç ile yapılan karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı.
Last edited by Trabzonspor : 11.Mart.2008 at 13:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)