1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yine mükemmel gidiyorsun tebrikler puan durumunu merak ettim bu arada Hamburg maçında deplasmanda bir gol atmak iyidir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Yine mükemmel gidiyorsun tebrikler puan durumunu merak ettim bu arada Hamburg maçında deplasmanda bir gol atmak iyidir.
    teşekkür ederim ikinci maçıda oybadım süperdi

uefa çeyrek fnal 2. maçında avni akerde oynadık gol bulabılmek için taktiğim değiştim 2 forvetle başladım

maç başladı 5. dk umut gol attı ve çok sevindik ama rakip 21.dk da beraberliği yakaladı elendik korkusu ıcıne gırdım ama 85 de umut yıne sahneye çıktı 2.1 yaptı oh dedm maç uzuyo ama 90.dk lmayacak bşe oldu sayed moavad gol attı bu skor bzi yarı fınale taşıdı

uefa da yarı fınal kuralarıda çekildi burdan sora ilerlicem düşünmüyorum zaten sezon başı bu kadar gelcem bilmyordum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    benim oyunda sezon başında transfer ettiğim giray kaçarı trabzonspor da transfer etmek istomus fanatik haberinde söyle

Bordo-mavili ekibin, 22 yaşındaki savunma oyuncusu için 5 milyon YTL bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor ile 3 şampiyonluk yaşayan Giray Kaçar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İsveç ile yapılan karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı.
    Last edited by Trabzonspor : 11.Mart.2008 at 13:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri