Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 122 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Çeyrek Finalde ki Rakibi : Chelsea

Nesil
    2006

Biz İngilizleri Seviyoruz:

40 yıldır evinde yenilmeyen Man. UTD'yi yendik. Aynı ekibe Kadıköy'de üç gol attık. Ne kadar yedekde olsalar bütçesi bile bizden fazlaydı.

Döneminin en iyi takımı olan Leeds Unt eledik.

Anelka'nın ayakları titreyecek. Elle gol atmaktan başka bir şey yapmamıştı...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

GebzeLi@
    a.arısı-11@

Benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz,neyse ben cevap verdikçe F.Bahçe düşmanıymış gibi geliyorum size.Tekrar söylüyorum F.Bahçe'nin Avrupa'daki başarısına kimse gölge düşüremez ve küçümseyemez.Bu su götürmez bir gerçek.Sonuna kadar başarılar F.Bahçe'ye Chealse karşısında...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post

Anelka'nın ayakları titreyecek. Elle gol atmaktan başka bir şey yapmamıştı...
    AneLka'nın İnönü'deki performansını yada içerdeki PSV Maçındaki performansını izLememiş gibi konuşma şimdi Çok fazLa oLmasada yaptığı güzeL şeyLerde vardı,Yiğidi öLdür,hakkını ver

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mesajınızı atarken bir kez daha okuyun öyle gönderin, sonradan sorumlusu biz olmayacağız ona göre. Mesajları da silmiyorum, eğer devam ederseniz mesaj silmeyi bırakın daha ilerisine götürmek zorunda bırakacaksınız. Güzel güzel tartışın şimdi.
    (/s)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    AneLka'nın İnönü'deki performansını yada içerdeki PSV Maçındaki performansını izLememiş gibi konuşma şimdi Çok fazLa oLmasada yaptığı güzeL şeyLerde vardı,Yiğidi öLdür,hakkını ver
    Kusura bakma; adam bir hafta önce Fenerbahçe'yi istiyoruz, bize rakip olamaz dedi. Kadıköy'e nasıl çıkacak.

Manisa maçında söylüyorduk,

Ayva çiçek açtı.
    Yaz mı gelecek?
    Chelsea Kadıköy'e nasıl gekecek?

öyle yada Böyle bu turu geçecez!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Kusura bakma; adam bir hafta önce Fenerbahçe'yi istiyoruz, bize rakip olamaz dedi. Kadıköy'e nasıl çıkacak.

Manisa maçında söylüyorduk,

Ayva çiçek açtı.
    Yaz mı gelecek?
    Chelsea Kadıköy'e nasıl gekecek?
    Benim Anelka'nın o demecinden haberim yoktu..demişsede görür rakip oLuyo mu oLamıyo mu ..HaLa Daum zamanındaki Fenerbahçe var zannediyor herhaLde ,ancak AneLka tarzı açıkLamaLar değiL bunLar CheLsea ye gidince huyu değişti herhLde dünya yansa umrunda oLmaz yorum yapmaz demec vermezdi,şimdi geLmiş ne demiş..

Fenerbahce kimlere ne LafLarı yedirtti,AneLka'yada yedirtir,ondan sonrada HıncaL var , o söyledği Lafı nası yer nası kıvırır hiç biLemem

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çeyrek finalde Arsenal ile eşleşen Liverpool Fenerbahçe'ye düşmediği için bayram etti. Bir İngiliz takımı ile oynamanın hayalkırıklığını saklamayan Liverpool CEO'su Rick Parry "Bir İngiliz takımına düşmemeyi ummuştuk fakat iki İngiliz takımının çeyrek finallerde birbiriyle karşılaşmasının önüne geçilemezdi ve bu bizim başımıza geldi. Ama hiç değilse Türkiye'ye gitmekten kurtulduk" dedi.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Benim Anelka'nın o demecinden haberim yoktu..demişsede görür rakip oLuyo mu oLamıyo mu ..HaLa Daum zamanındaki Fenerbahçe var zannediyor herhaLde ,ancak AneLka tarzı açıkLamaLar değiL bunLar CheLsea ye gidince huyu değişti herhLde dünya yansa umrunda oLmaz yorum yapmaz demec vermezdi,şimdi geLmiş ne demiş..

Fenerbahce kimlere ne LafLarı yedirtti,AneLka'yada yedirtir,ondan sonrada HıncaL var , o söyledği Lafı nası yer nası kıvırır hiç biLemem
    Jimenez neler dedi, sonuçta taraftarı artık onu istemiyor. Hayal kırıklığına uğrayacak. Büyük ihtimalle Anelka şuanda takıma Fenerbahçe hakkında bilgi veriyordu. Eğer Daum dönemini veriyorsa, biz Chelsea'yi eleriz.

Benim Bildiğim anelka Öyle bişey söylemez.Söylemişse bile ona o lafı yedirtiriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Beyler neyi tartışıyosunuz.. Fenerbahce Şampiyonlar Liginde bu yıl en iyi 8 performans gösteren takımdır ve en azından Kupaya katılan 32 takımın yarısından çok daha ileri konumdadır şuan.. Yanlışım varsa çıksın sölesin biri şurasında haksızsın desin..

Kuraya gelince.. Bana Telsim'den 2 adet Bilet kapabilecek biri var mı? + Biletler ne zaman satışa çıkacak?
    Fenerbahçe Kartı olmadan bilet bulmak zor diyolar, bu yüzden yarın ilk işim gidip Fenerbahçe kart başvurusunu yapmak olacak. Biletlerin satışa çıktığı tarihi bilsem ona göre elimi daha çabuk tutucam

Nesil
    2006

Bir kaç gün içinde çıkacatır. Mustafa eğer o güne kadar eline ulaşmayabilir. Eğer ulaşmassa ilk işin bir biletix gişesine gidip direk bileti alman. Eğer alamassan hiç bulamassın. Çünkü karaborsacılar tüketiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başvurduğun zaman sana verilen kart numarası yada geçiçi bir numaramı ne, oda işini görüyormuş diye öğrendim ben. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum.

zenginin malı zühürdün çenesini yorarmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevilla karsısında yasananların burada olmayacagını hepımız ıyı bılıyoruz..
    1-Alex poulseni keitayı yatırıp kaldırdı iyi güzel, bu sefer essien makelele var..
    2-yan toplardan cok etkili olduk iyi güzel, bu sefer alex ve terry var..
    3-kanatlardan çok iyi geildik iyi güzel, bu sefer ashley cole ve belletti olmadı ferreira var..
    4-kalemizde fazla pozisyon görmedik iyi güzel, ama forvette bu sefer SHEVCHENKO , drogba , pizzaro var..
    kısacası işimiz çok zor.. ama imkansız değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Batuhan abi koskoca Chelsea takımı Anelka'nın dediklerine göre mi hazırlanacak.

Adamların scoutları falan vardır.Onlar ayrıntılı raporları hazırlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    -

Chelsea zor diyemiyeceğim , çünkü çıkacak herhangi bir takım zor zaten. %50 şansımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

zor ama imkansız deil.. Fenerbahçeye başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar lütfen gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim...! Özlü bir söz ile giriş yaptıktan sonra bu kura'ya çok sevindiğimi söylemek isterim. Zaten her yerde herkese chelsea gelmeli diyordum. Çünkü yenebilme ihtimalimiz olan en azından yenmeye yaklaşabileceğimiz mantık olarak tek takımdı ingiliz ekibi. Oynadıkları futbol tam olarak iyi defans yap, golü nasılsa atarsın futbolu. Fenerbahçe bunu yapanlara karşı çok zorlansa bile bu sefer de güzel futbol izleyeceğiz.
    Bu arada sizlerin TV' başından beğenmediği ve ısrarla tribünlerin TV'den sönük geldiğini söylediğim Fenerbahçe Tribünleri gördüğünüz üzere her çıkan rakibin diline pelesenk olmuş durumda. Hatta liverpool CEO'su bile bu konuda açıklama yapabiliyor. FB- Man'u maçında gördükleri atmosferden bahsedebiliyor. Sevilla Patronu çıkıp tam bir efsane gördüklerim arasında diyebiliyor. Avrupada TV kanallarına haber oluyor tribünler, kadıköyün atmosferi ve futbolculara olan etkisi... Derbi maçlarda yer almış jubilesini yapan her rakip takım futbolcusu bu şahane atmosferden bahsediyor. Hatta "bacaklarımız titriyordu" , "ısınmaya bile çıkamadığımız zamanlar oluyordu kadıköyde" diyebiliyorlar. Sık sık tekrarlıyorum, derbilerde deplasman tribününe gidenler azda olsa farkederler. TV ile gerçek stad atmosferi tamamen farklı...
    Katılırsınız, katılmazsınız bilemem ama avrupa şu anda fenerbahçenin tribünlerini çok iyi tanıyor ve Kadıköy'ü tam bir Cehennem sayıyorlar...
    bu kadar kulüp sıraya geçmiş fenerbahçeye yağ çekmek için demiyorlardır sanırım bu sözleri..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Rakibiniz dünya devide olsa,amatör kümeden bir takımda olsa o maç hakkında kesin bir yorum yapmanız mümkün değil.Fatih Hoca'nın da dediği gibi maçlar sahada kazanılıyor.

Chelsea gerçekten çok büyük bir takım.Kadrosunda dünya futbolunda iyi bir yer etmiş çok sayıda kaliteli oyuncu barındırıyor.Anelka,Drogba,Terry,Essien,Ballack,Sc hevchenko,Lampard saymakla bitmez.Ama bizim rakibi konuşmak yerine Fenerbahçe'nin neler yapabileceğini konuşmamız lazım.

Fenerbahçe Çeyrek Finale kadar bileğinin hakkıyla,alnın teriyle geldi.Bazı maçlarda şans faktörü de yanındaydı o kadarı da olsun artık.Avrupa Kupalarında kendi evimizde uzun süredir yenilmedik.Anderlecht,İnter Milan,CSKA Moskova,PSV Eindhoven,Sevilla gibi takımlar İstanbul'dan boynu bükük ayrıldılar.Fenerbahçe kendi sahasında oynadığı maçlarda oyunun temposunu çok iyi ayarlıyor.Mutlaka gol de buluyor.Yalnız savunma zaaflarımızı bir türlü çözemedik.Gol buluyorsak,yiyoruz da.
    İspanya'daki Sevilla maçında ortasahada göbekte Selçuk-Aurelio ikilisi çok yetersiz kaldı.Aurelio'nun maç içinde hücuma katıldığı anlarda geride kalan Selçuk'un çok yetersiz olduğunu gördük.Maldonado bir an önce takıma katılmalı,gelişi ortasahayı toparlayacak,rahatlatıcaktır.

Toplu defans yapıp,toplu hücum yapıyoruz Avrupa maçlarında.Özellikle Stamford Bridge'deki maçta çok iyi hücum yapıp bulduğumuz her pozisyonu golle bitirmemiz gerekiyor.Artık kaderci değiliz.Kendi işimizi kendimiz hallediyoruz.Rosenborg Stamford Bridge'den beraberlikle ayrıldıysa bizde ayrılabiliriz.İmkansız değil,neden olmasın ?

Elenirsek de buraya kadar gelmemizde büyük bir başarıdır.Kimsenin Fenerbahçe'ye niye elendin demeye hakkı yoktur.

Eğer turu geçip yarı finale kalırsak,Arsenal-Liverpool eşleşmesinden Liverpool'un gelmesini isterim.Çünkü Arsenal Devler Ligi'nde son 8'e kalan takımlar arasında en iyi futbolu oynayan,en iyi ekiplerden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fenerin CheLsea'yi eleyebilecegini sanmıyorum .bol şans

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Manchester Barcelona varken güzel kura gibi duruyor.Yani hiç olmadı fark atabilme şansları daha az.

Bence ilk maç orda olsaydı daha iyi olurduu..

İşimiz çok çok çok zor bu turu da geçersek bu sene ikinci kez hedefin üstüne çıkacağız.Hadi hayırlısı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Batuhan abi koskoca Chelsea takımı Anelka'nın dediklerine göre mi hazırlanacak.

Adamların scoutları falan vardır.Onlar ayrıntılı raporları hazırlar..
    Tabii ki de hazırlanmıyacaktır. Ama sonuçta içlerinde Fenerbahçe'yi en iyi bilen, taraftarı en bilen, stadı en iyi bilen ve İstanbul havasını suyunu en iyi bilen Anelka. Bu yüzden tabii ki bilgi alınacaktır.

Sheva bakalım ne yapacak. Daum bir hata yaptı Servet'e tutturmaya çalıştı. Dört golü kalemizde gördük. Bu maçta Lugano ve Edu'dan birisi tutacaktır.

Şampiyonlar Liginde final dönemine girilirken, çeyrek final, yarı final gibi skorlara baktığımız'da en üst skor: 2-1 yani, bir takım üç gol atamıyor. Bu yüzden ilk maçı 1-0 gibi bir skor ile kazanırsak, deplasmanda tur alabiliriz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sheva oynatılmadığı için sezon sonu takımdan ayrılıyor, hala Sheva yazıyorsunuz.
    Galliani Sheva'yı istediğini imalı bir şekilde söyledi son röportajda..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

CSKA ve PSV 2. lik için yarışır, çok güçlü ekipler Fenerbahçe ancak 4. olur.

Sevillaya'ya karşı hiç şansı yok, ilk maç belki berabere biter.

2. maç öncesi; 3-2 avantaj değil, Sevilla çok iyi takım, kanatları iyi kullanıyor, maçı farklı kazanır, Fenerbahçe elenir...

Ve Fenerbahçe Çeyrek Final'de. Bu kadar laf diyenlere Fenerbahçe sahada gereken cevabı verdi, bu nedenle bu maç için de Fenerbahçe'nin sahada yapacaklarını bekleyelim.

Rakip kim olursa olsun biz buraya kadar geldiğimiz için mutluyuz. Planlı bir yükseliş içindeyiz ve burada elenirsek de bu başarının seneye de süreceğine inanıyoruz.

Tek isteğim sahada bize yakışan bir oyun oynamak. Elenebiliriz hiç sorun değil ama 2 maçta da üst düzey mücadele yapıp, elimizden geleni yaparak karakterimizi sahaya yansıtalım.

Ayrıca Cengiz'e de katılyorum, Sheva oynatılmıyor ki, siz Sheva Sheva deyip duruyorsunuz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Cengiz ve Seko'nun yazdıklarını okudum diyeceklerimin hepsini söylemişler zaten.

Yeni Kurban Chelsea.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben o macta olcam

Gurbetci olarak takimlarimizi izleme sansini az buluyoruz, ben ingiliz istedim ingilizde oldu. 8-9 Nisanda Fenerbahce yi desteklemek icin orda olacam. bu turu da gececeklerinden eminim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ben o macta olcam

Gurbetci olarak takimlarimizi izleme sansini az buluyoruz, ben ingiliz istedim ingilizde oldu. 8-9 Nisanda Fenerbahce yi desteklemek icin orda olacam. bu turu da gececeklerinden eminim
    Sen Londra'da bende Kadıköyde olucam bi sinerji yaratmış olurmuyuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlarıma kuradan evvel dedim ki, bir İngiliz takımı çıkmasın, halimizi harap olabilir. Neden dediler hemen. Ben Chelsea'nin çıkmasındansa Real'in veya Barca'nın çıkmasını tercih ederdim. Nedeni ise İngilizlerin hızlı hücum etmesi. Ataklarda kanat değişimlerini çok hızlı gerçekleştirebiliyorlar ve 3 pasta gole gidebiliyorlar. Fenerbahçe'nin yerleşik hücuma savunma yapması mümkündür çünkü bekleri geri dönmüş olacaktır ve iyi pozisyon alan defans oyuncularına sahiptir. Ancak Fenerbahçe hızlı hücum eden ekiplere karşı tökezleyebilir çünkü hücuma çıkan Gönül ve Carlos hızlı atakları karşılayamaybilir ve rakibin forvetleri bizim defanslarımıza göre çok daha hızlıdır.

Zico'nun Sevilla maçlarında takımını yerden ve garanti hücum ettirdiğini gördük. Bunun Fenerbahçe'ye çok koşan Sevilla karşısında yaramadığını ve iyi hücum edemediklerini de gördük. Nitekim gelen goller de duran toplardan geldi. Şimdi rakip hem dünyanın en iyi savunma yapan ekiplerinden, hem de çok koşup pres yapan bir ekip. Fenerbahçe elbette hücum sistemini tam anlamıyla bozmamalı ama havadan da oynamayı az da olsa öğrenmeli bu maça kadar. Ve forvette mutlaka Semih kullanılmalı.

Şu ana kadar ki performanslarla diyebilirim ki Fenerbahçe'nin şansı yüzde 20. Rakibi elemek için rakibi uyutmak gerek, bunu da bilmeliyiz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kimse bu turda kolay bir rakip bekleyemezdi zaten. Kalanların hepsi demekkü güçlü takımlar ki buraya kadar gelmişler. Ama Chelsea'yi de istemezdim şahsen. Barça-Roma-Schalke üçlüsünden birini daha çok isterdim. Ama başarılar Fenerbahçe. İnanıyorum ki en azından Kadıköy'de yenerler Chelsea'yi.
    I'm back...

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri