1 ile 30 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Island

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Böyle bir grupta sonuncu oldum.Üstelik 1 gol bile atamadım.Sorun takımda olsa gerek.Bu kadar insan başarılı olurken bu takım niye çöktü anlamış değilim

Last edited by RoNNiE91 : 16.Mart.2008 at 02:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Böyle bir grupta sonuncu oldum.Üstelik 1 gol bile atamadım.Sorun takımda olsa gerek.Bu kadar insan başarılı olurken bu takım niye çöktü anlamış değilim

Bana biraz maçlardan istatistik ekranı sunar mısın? Defans çizgini biraz geri çekmeyi dene.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Ronnie özellikle Koller gibi oyuncularla oynuyorsan gol atman zor galba bu taktikle.Off the ball ve hızı iyi olan oyunculara bir bak istersen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Abi birde benim forvet oyuncumun dribbling özelliği kötü.Mixed yapsam o özelliği olumsuz etkilenir miyim? Birde mc lerim ve dm long shot 16.Tsl'de oynuyorum uzun şutuda often yapsak iyi olur mu?
    Not:Positionsdan bakınca shootla ilgili birşey var.
    Last edited by Her026 : 16.Mart.2008 at 13:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri