108milyon euro çok ii para..aslıda bizim ünlü we kaprisli topçulara ihtiyacımız yok..çünkü biz hep takım olduk...takım oyunu sergiledik..gerekli transferi yapacağımızı inanıyorum...biz süper futbolcu almayız,süper futbolcu yetiştiririz
108milyon euro çok ii para..aslıda bizim ünlü we kaprisli topçulara ihtiyacımız yok..çünkü biz hep takım olduk...takım oyunu sergiledik..gerekli transferi yapacağımızı inanıyorum...biz süper futbolcu almayız,süper futbolcu yetiştiririz
Klasikler arasına girecek bir maç oldu.Stendardo Legrottaglie'nin yokluğunu aratmadı.Tiago ilk defa Chelsea ve Lyon'daki gibi oynadı.Maçın adamı ise tartışmasız Sissoko.
Gol Vincenzo Ia quinta
http://www3.headinvest.net/download.php?file=4739256
![]()
Last edited by Del Piero_10 : 17.Mart.2008 at 21:15
tiago nun kendini bulması iyi oldu umarım böyle devam eder... transfer konularında bir haber var mı? bir de moggi, lippi nin geleceğini söylemiş bu doğru mu acaba?
Transferde bir gelişme yok.Yalnız şöyle bir gelişme var.Bıçak kemiğe dayandığı için
''Bianconeri taraftarları'' imzalı bir mektup ve kurşun La Gazzetta Dello Sport binasına gönderilmiş.Mektupta yukarıda anlattığım Guido Rossi hedef alınmış.
Ranieri'nin ligi bu durumda bitirmesi halinde kovulacağını düşünmüyorum.
Sissoko-Tiago eski formlarına kavuşurlarsa harika ikili olurlar... Lippi'de gelirse 2oo8-2oo9 sezonu süper olur...Domenech görsün artık Trezeguet 19 gol attı alması lazım EURO 2oo8 kadrosuna...
Bugün Matteo Paro'nun doğum günü.
Chiellini ve Palladino wembley stadının açılışında İtalya ve İngiltere 21 yaş alt takımlarının yapacağı maçta görev yapacak.
Nedved:Eğer 9 puanımız alınmamış olsaydı şu anda ligi bitirmiştik.Ancak biz hala tüm maçları kazanmaya konsantre olmuş durumdayız.
Güzel günler çok yakında... Yazında bir kaç yıldız alırsak bu iş tamamdır...
İlginç ve komik bir gelişme daha
İtalyan hakem Mauro Bergonzi'ye benzeyen bir adam sokakta kimliği belirsiz bir gruptan dayak yedi.Olay üzerine Bergonzi polis tarafından korumaya alındı.
Bergonzi ilk yarı oynanan Napoli-Juventus faciasının hakemiydi.
Hakeme benzeyen adama yazık olmuş![]()
Stadın durumu açıklık kazandı
- Delle Alpi'nin olduğu yerde yeni bir stad inşa edilecek.
- Stad 2011-2012 sezonunda hazır olacak.O zamana kadar maçlar Olimpico'da oynanmaya devam edecek.
- Maliyeti 105.000.000 €
- Stadın ismi ve kapasite belli değil.
Juventus Del Piero-Palladino ikilisinin harika performans sergilediği maçı Camoranesi,Palladino hat trick ve Bojinov'un golleriyle kazandı.
Juventus 6 puan fark ile lider.
Maçın golleri
1-1 Mauro Camoranesi
http://alex-boy10video.com/Juventus/...1_Trestina.wmv
2-1 Raffaele Palladino
3-1 Raffaele Palladino
4-1 Raffaele Palladino
5-1 Valeri Bojinov
Maçtan Görüntüler
![]()
İlk yarı bitti.Pozisyon=0
Empoliye karşı 45 dakka kontra atak futbol oynadık.Pozisyon yok maçı izleyenin uykusu eminim gelmiştir.
1 kez olsun bi takım baskı kurmaz mı yahu, sürekli şişir allah şişir günümüz futbolunda artık en basit takımlar dahi ayağa pas yapıyor.
Tiago hakkındaki fikirlerlerimde yine haklı oldugumu gördüm.Rezil bir ilk yarı oynadı.
Del piero yine formsuz bir dönem geçiriyor artık yaşı itibariyle istikrarlı futbol beklemek fazlaca iyimserlik olur.
Rakiplerin 2'side mağlup kapatacaklar anlaşılan haftayı,umarım Empoli'yi yenip bu hafta 9 puan kazanma şansını yakalarız..
maç gidiyor son dakikalar.
del piero bence genede elinden geleni yapmaya çalışıyor.ayakları hala hızlı seyir zevki üst derecede hala.takımın sadece ona bağlı kalmaması gerekir.
Juventus'u yaklasık 10 yıldır takip ederim ben böyle bizim takımı pasif,aciz görmedim.
Koskoca 90 dakikada pozisyonu bırak çeyrek pozisyon bile yok.
Adam 3 forvete dönüyor,5 forvete dönse nolacak,bu zihniyetle oynadıktan sonra..
RAnieri defansif futbol adamı bu açık ve net.Kesinlike yedekte bi B Planı yok.Maça nası başladıysa öyle bitiriyor.Öyle göze hoş gelen,basan, pres yapan bir takım görme imkanımız yok Ranieri oldugu sürece.Maç başına 2 puan ortalamasını dahi tutturamayan bir hocayla korkarım ki gelecek sezonda devam edecegiz görünen o ki.
Çok yazık oldu kaçan 2 puana rakipler sıfır çekmişken hem de.![]()
ı a quinta nın çalım denerken ceza sahasında yerde kalması penaltı gibi geldi bana.maçın her an kaderini değiştirebilecek futbolcu yok denecek kadar az bir del piero var oda eskisi kadar hızlı olmadığı için bir yere kadar gidior.
Maçın uyku getirmesinin baş nedeni kafaların hafta sonunda olması.Bu gece Juventus,inter,Roma berabere kaldı.Fiorentina ve Milan kaybetti.
ranieri yle olmaz zaten. juventus un ne oynadığını anlayamadım. bir ara 3 lü defans gibiydi sonra 4 e döndü. ayrıca doldur boşalt nereye kadar arkadaş.. inşallah şu ranieri kovulur lippi gelir. empoli gibi bir takımı yenemiyorsan bir şey denmez zaten. hele böyle önemli haftalarda..
Gazzetta'nın haberine göre Juventus ve Udinese,sol bek Andrea Dossena konusunda anlaşmaya yakın durumda.
11/9/1981
181 Cm 77 Kg
Serie A'da ilk maç
18/11/2001, VERONA-CHIEVO 3-2
Milli takımda ilk maç
17/10/2007, ITALIA-SUDAFRICA 2-0
Yeni ve önemli bir gelişme
Luciano Moggi'nin 5 yıllık futboldan men cezasının kaldırılması için yaptığı itiraz reddedildi.
2004-2005 sezonunun legal olduğu,hiçbir maçın veya hakemin ayarlanmadığı doğrulanırken aynen şu ifadeye yer vermişler.
Moggi psikolojik olarak hakemleri etkiledi ve hakemlerin bundan haberi olmadı.
Burada birkaç olasılık var.Parapsikoloji devreye girdi yada Moggi hakemler üzerinde Jedi akıl oyunlarını kullandı.Budist rahiplerle geçirdiği zaman sürecinde telepatik iletişimde de ilerleme kaydetmiş olabilir
Bu mahkeme(TAR) tüm hakemleri ve onları atayanları aklayan ve hiçbir maçın ayarlanmadığı sonucuna varan bir yargı organı olarak bana Moggi'nin yasadışı ne yaptığını ve kiminle yaptığını söyleyebiliyor mu?
hayır..
Psikolojik saçmalığı tabiki herkesi ateşin içinden alıp sadece istenen kişileri orada tutmak için uydurulmuş bir bahane.
Moggi'nin hiçbir hakemle telefon görüşmesi yapmadığı anlaşıldığına ve hakemlerin hepsi bunun doğruluğunu itiraf ettiğine göre psikolojik,fiziksel yada başka türlü bir etkileme olmadığı da aşikar,Moggi'nin İtalya sınırları içinde hiçbir mahkemeden istediği sonucu alamayacağı da aşikar.
empoli - juventus maçını izledim bu akşam resmen baydı...juventus eski şaşalı günlerini aratıyor...bu yaz baya transfer şart...veteran nedved ve camoranesi ile olmaz...takıma isim yapmış yeni oyuncular şart...takımda birde heyecan göremedim...takımın atlattığı sıkıntılı dönemden sanırsam...onun için takıma büyük bir sirkülasyon şart diye düşünüyorum ki ölü toprağı üzerlerinden atsınlar...
DÜnkü maçı taktik ve teknik açıdan uzun uzun değerlendirmeye gerek yok.İyi ilişkiler içinde olduğumu Empoli ile kardeşçe bir maç yaptık.Ia quinta'nın pozisyonunda penaltı varmış ama bunlar artık birşey ifade etmiyor,alışılmış olaylar.
Gazzetta'nın tüm sezonu kapsayan oyuncu ratingleri
Buffon- 6,46
Andrade- 5,75
Chiellini- 6,19
Grygera- 5,73
Legrottaglie- 6,19
Molinaro- 6,0
Zebina- 5,75
Camoranesi- 6,38
Marchionni- 5,38
Nedved- 5,98
Nocerino- 5,83
Sissoko- 6,21
Salihamidzic- 6,03
Tiago- 5,78
Zanetti- 6,41
Del Piero- 6,18
I a q uinta- 6,32
Palladino- 5,81
Trezeguet- 6,08
Last edited by Del Piero_10 : 20.Mart.2008 at 14:55
Stad için gerekli kaynak bulundu.
Minimum 40.000 kişilik modern bir futbol arenasının Delle Alpi'nin bulunduğu yere inşa edilmesine karar veren Juventus yönetimi stadın isim haklarını Sportfive Italia S.r.l.'ya sattı.
12 yıl boyunca Juventus'a € 6.25 ödeyecek olan Sportfive Italia aynı zamanda Juventus'un stratejik partneri oldu.
Bununla beraber
Stadın çevresini restaurant,otel,sinemalarla donatmayı düşünen kulübün sahipleri söz verdikleri oyunculara verecekleri paraları burada kullanacak.
2011/2012 sezonunda hazır olacak stadın kulübe ek gelir sağlaması için nikah,düğün gibi olaylardan da faydalanacak.(Çırağan Sarayı misali)
Eğer İtalya Euro 2012'yi kaçırmasaydı Juventus'un stadı devlet tarafından yapılacak ve bütün para takım üzerinde kullanılacaktı.
Palladino ya manchester 14 milyon avro teklif yapmış (H)
Kendi mesleklerinde 1 numara olan Juventus taraftarları
Michael Schumacher
Formula 1'in gelmiş geçmiş en büyük pilotu olan Schumacher sıkı bir Juventus fanatiği ve antremanları ziyaret ediyor.
Pavarotti
Dünyanın en ünlü tenörü çocukluğundan beri Juventus'u tuttuğunu açıkladı.
Kobe Byrant
Daha 27 yaşında olmasına rağmen NBA efsaneleri arasına giren Kobe Byrant'ta Juventus'lu
Eros Ramazotti
![]()
İşte fark burda... Belki üsttekiler gibi popüler birer yıldız olmasamda sıkı bir juve taraftayım...
stadı olimpiyat stilinde yapmazlar umarım...proje hakkında resim ya da ss var mı?
Yalnız bu resimler 2006 öncesinden kalma.Antonio Giraudo'nun planıydı.