Transferler güzel Umut.
Transferler güzel Umut.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Umut benimo Mustafa
) Ben de ise şu an için transfer yok
Kafama göre oyuncu bulamıyorum zaten param da az.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİG KUPASI YARI FİNAL MÜSABAKASI
Evet belirtildiği gibi Lig Kupasında Yarı Finalde B.Münih ile eşleştik. Benim takımım Çeyrek Final mücadelesi yapmadı nedenini anlayamadım ya kura ile maç yapmadan geldik Yarı Finale ya da geçen senenin şampiyonu olduğumuz için yarı finalden başladık.Tam bilemiyorum.Rakibimiz W.Bremen'i farklı geçince dikkatimizi çekmişti.Özellikle kanatlara önlem almam gerekiyor.
Evet muhteiem bir maç çıkardık!! Maçın her dakikasında üstün olmamıza rağmen ilk yaraıda bir kaza golü yedik. Önlem olarak taktiğimizde bazı komutları değiştirmiştik.İlk yarıdaki muhteşem futbolu görünce kendi taktiğimize döndük ve golleri bularak finale çıktık. Finalde rakibimiz Schalke ve eminim hazırlık maçındaki 6-1 lik maçın acısını çıkartmak isteyecekler.Elmizden geleni yapacağız. İyi olan kazansın. Bu arada hazırlık maçları ve bu maç ta dahil Mario Gomez i hep yedek bırakarak maça başladım.İkinci yarılarda oyuna aldım ve beni hiç yanıltmadı.Bu maçın da galibiyet golü ondan geldi.Sanırım finalde Cacau'nun formasına göz koydu.
Last edited by The.Crow : 18.Mart.2008 at 00:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells