1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Almanya'da 3 Türk [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Djibril View Post
    Temsilcimiz Yıldıray'ın takımı Stuttgart'a başarılar. Diğer arkadaşlara da bol şans bastır Stuttgart
    Vayyy dostum saol. Stuttgart'ı destekleyen ilk kişi sensin.Bu yüzden sana Stuttgart şehrinin altın anahtarını vermeye karar verdik.Kulüp binamıza bekleriz. Saol ya valla Stuttgart'ı destekleyen de çıktı ya artık gözüm açık kalmaz.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    34

Umut Abi İlle buraya Yazmak Mı Lazım Ben Hep Arkandaydım Forza Stuttgart

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Vayyy dostum saol. Stuttgart'ı destekleyen ilk kişi sensin.Bu yüzden sana Stuttgart şehrinin altın anahtarını vermeye karar verdik.Kulüp binamıza bekleriz. Saol ya valla Stuttgart'ı destekleyen de çıktı ya artık gözüm açık kalmaz.
    Wolves'daki üstün başarılarımdan dolayı da oradaki Şehrin Altın Anahtarını vermeye karar verdiler. Geçerken uğrarım evde altın anahtar koleksiyonu yapıyorum zaten

Başarılar tekrar...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evet beyler yorumla için teşekkür ederiz ;

LEAGUE CUP FİNAL

Bir yanda mavi beyazlı ekip Kuranyi'li ,Ernst'li ,Halil'li,Bordon'lu Schalke
    Diger yanda kırmızı beyazlı ekip Gomez'li ,Yıldıray'lı,Delpierre'li,Kedhira'lı Stuttgart

ACABA BU MAÇIN GALİBİ KİM OLACAK???

STUTTGART'TAN KORKMUYORUZ !!!

Schalke Teknik Direktörü Alican Kalyoncu yaptıgı açıklamada; Stuttgart takımından korkmadıklarını bu akşam sahada iyi oynayanın kazanmasını ümit ettigini dile getirdi.Alican ayrıcan Stuttgart gibi kaliteli bir ekibe karşı oynıyacagız Stuttgart'ın şampiyon olma şansı %70 bizim ise %30 oranın da bir üstünlügü war stuttgart takımının bu oran bizim kötü takım oldugumuzu değil bizim orta sahada sorunlarımız var stuttgart ben bu maça daha yakın olarak görüyorum dedi.Bu açıklamadan sonra schalke taraftarı şaşkınlıkla Alican'ı eleştirmeye başladı.Acaba bu Alican'ın stratejisi miydi???

Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri