Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Trabzon PFDK'ya Başvurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fietra 10 batıda yasıyorum dememın kulturle veya bilgelikle uzaktan yakından alakası yok cunku ben şahsen rizeliyim ınsanları asagılamaktanda asagılanmaktan da nefret ederım o yuzden kalıte lafını soylememıssın gıbı kabul edıyorum zaten tartısma ıcınde bulundugum kısı benden 6 yas buyuk saygım sonsuz..

pozisyona gelecek olursak ben hala dedıgımın arkasındayım barısın pozisyonu yanlısın da yanlısı dedım hala dıyorum ama toramanın pozısyonu bu lıgde her macta olan turden pozısyonlar hepsıne kart verılecek olsa.. (shamur1 sende batı lafını yanlıs anlamıssın herseyı bır kenara bıraktım yasından dolayı sana boyle bırsey soylemem ki kibirden nefret ederim tekrar saygılarımla..)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada saygısızca, haddimi aşan, ukala vs vs aklınıza ne geliyorsa o türden bir davranıs sergilediysem hepinizden özellikle büyüklerimden özür dilerim bunu da belirteyim..
    Last edited by anil luque : 18.Mart.2008 at 18:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Reddetmisler

Hayirli olsun

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Reddetmisler

Hayirli olsun
    geçmiş olsun.umarım barış kendini toparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ya ne yaşadıki sanki kendisini toparlayamayacak.Ayağı mı kırıldıda inşallah toparlar diyorsunuz.Sadece 1 maç oynayamayacak o kadar.Sanki uzun süre takımından ayrı kalacakmış gibi konuşuluyor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ya ne yaşadıki sanki kendisini toparlayamayacak.Ayağı mı kırıldıda inşallah toparlar diyorsunuz.Sadece 1 maç oynayamayacak o kadar.Sanki uzun süre takımından ayrı kalacakmış gibi konuşuluyor..
    sonuçta 18 yaşında yeni profesyonel olmuş oyuncu.haksız yere kırmızı kart görmenin onu ne kadar etklideğini ne sen bilirsin ne de ben bilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cocugun ruyasi gercek oluyo ama bi hakem yarida kesiyo, bu ligdeki hakemler boyle ama ilk derbidende yapilmazki bu Baris'a.

Tahkime gidiliyomus. Bu sene bize yapilan kacinci haksizlik olcak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Barış 3 yaşındaki bebe değilki elinden şekeri alınınca hayattan küssün.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    sonuçta 18 yaşında yeni profesyonel olmuş oyuncu.haksız yere kırmızı kart görmenin onu ne kadar etklideğini ne sen bilirsin ne de ben bilirim.
    Aksine hırslanıp daha iyi performansda gösterebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anilton haklı aklını basına alır dıyecem ama kartı da hatalı.. ınsallah dedıgımız gıbı olur hırslanır daha ıyı oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Barış 3 yaşındaki bebe değilki elinden şekeri alınınca hayattan küssün.

30 kusur yasindaki Hasan Sas kusuyo mesela

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hasan Şaş'ı bırak. 36'lık Hakan Şükür'ün küsmeleriyle uğraşıyor her sene Galatasaray :S

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yani Allah aşkına verdiğiniz şu örneklere ne diyim ben şimdi? 30 yaşındaki Hasan ile 36 yaşındaki Hakan küsüyormuş..

İyi o zaman geçmiş olsun bir genç yetenek daha türk futbolundan kaydı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Birşey demeye gerek yok . Hatta şu denilebilir bence genç oyunculara ibret olsun diye ilk ciddi maçlarında oyundan atmak lazım ki kendilerine gelsinler dimi . Şımarmasınlar daha hırslı bir şekilde oynarlar ilerleyen haftalarda . Bu mudur ? Çok mu önemli sanki burda 18 yaşındaki bir oyuncu yok yere oyundan atılmış laf ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Barış için iyi bir şeydir demiyorum ki.Sadece 1 maç oynamayacak diye yapılan abartılı yorumları eleştiriyorum.Neymiş umarın kendisini toparlayabilirmiş..Böyle yorum mu olur Allah aşkına?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Barış'ın cezası kaldırıldı!
    Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş maçında üst üste iki sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan Trabzonsporlu futbolcu Barış Memiş'in, ikinci pozisyondaki disiplin cezasını kaldırdı.

Beşiktaş ile geçen hafta yapılan Turkcell Süper Lig maçında iki sarı kart gören Barış için, Trabzonsporun, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) yaptığı ''Gördüğü ikinci sarı kartın iptal edilmesi ve buna bağlı olarak kırmızı kartın silinmesi'' talebi reddedilince, konu Tahkim Kuruluna taşındı.

Tahkim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, Barış'ın ikinci sarı kart gördüğü pozisyonu değerlendirdi. Barış'ın ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kalmasına ilişkin kararın ''Ciddi ve aşikar nitelikte hatalı bir karar olduğu'' kanaatine varan Tahkim Kurulu, disiplin cezasını ve sonuçlarını iptal etti.

Böylece, iki sarı kart görerek oyun dışı kalan Barış'ın, ''Otomatik olarak ihracı takip eden ilk resmi müsabakaya katılmama'' cezası uygulamadan kalkmış oldu.

20.03.2008

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tamam artık her yanlış kartta takımlar pfdk ya gidecek...bu bir elleme oynama değil ki kesin karar verilsin yoruma açık bir pozisyon...bende yanlış olduğunu düşünüyorum ama böylelikle diğer takımlarada hak doğmuş oluyor...futbolun özünde hakem hataları da var...işin doğallığı kaçıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    tamam artık her yanlış kartta takımlar pfdk ya gidecek...bu bir elleme oynama değil ki kesin karar verilsin yoruma açık bir pozisyon...bende yanlış olduğunu düşünüyorum ama böylelikle diğer takımlarada hak doğmuş oluyor...futbolun özünde hakem hataları da var...işin doğallığı kaçıyor...
    sanki bu ilk defa Barış'la beraber gelen birşey..sezon başında da örnekleri vardı bunun..Diğer takımların yolunu açan o kararlar..bu değil..Bencede kaldırılmamalı hakeme tam yetki veriyorsan adam gibi ver.. ama şimdi daha önce verilen kararlar ortadayken(haklı veya haksız) bu cezanın kaldırılmaması abes kaçardı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyide sezon başında bu federasyon yoktu...bu federasyon geçmiştekinin hatalarını çekmek zorunda değil...onun için vermese bile abes kaçmazdı...futbolun ruhuna aykırı zaten...ayrıyetten hakemleri iyice küçük düşüren bir olay...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

iyide sezon başında bu federasyon yoktu...bu federasyon geçmiştekinin hatalarını çekmek zorunda değil...onun için vermese bile abes kaçmazdı...futbolun ruhuna aykırı zaten...ayrıyetten hakemleri iyice küçük düşüren bir olay...

orada haklısın ama Federasyonda ilk dönemdeki Rüştü'nün kartını düzeltmeliydi bence bu noktaya kadar bi suç yok ortada..suç Rüştü olayından sonra verilen komik kararlarda..işin açıkçası yakın zamanda gerçekleştiği için bu olaylar, klüplerde federasyon değişsin ya da aynı kalsın farketmez itiraz edecekler-dogru yada yanlış-Federasyon dogru olanları ayırt edebilecek kadar futbolu biliyordur..Hakemlerin küçük düşürüldüğü konusunda ise, sen eger maçı yönetmekten başka hayallerin peşinden koşup her iki tarafında ortak noktada buluştugu bariz bir yanlış(hata demiyorum)yaparsan küçük düşürülmeye mahkumsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sen onun yerinde olmadığın için ne düşündüğünü bilemezsin...o pozisyondan önceki yapmış olduğu hatayla konsantrasyonunu kaybetti...yanlış yapmış olabilir ama isteyerek olmadığı kesin...barışa rastlaması talihsizlik...

tmm senin dediğin gibi küçük düşürülmeye mahkum olsun...böyle devam etsin...ne olacak hakemliğin hali..zaten içler acısı bir durumda...düzelecek mi yani?

sen barışı haksız yere attığı için kin besliyorsun şimdi bana kalırsa normalde ama onlarında bir insan olduğunu unutmayalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Doğru bir karar.Böyle bariz hakem hatalarından dolayı oyuncuların haksız cezalarının kaldırılmaları taraftarıyım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

sen onun yerinde olmadığın için ne düşündüğünü bilemezsin...o pozisyondan önceki yapmış olduğu hatayla konsantrasyonunu kaybetti...yanlış yapmış olabilir ama isteyerek olmadığı kesin...barışa rastlaması talihsizlik...

tmm senin dediğin gibi küçük düşürülmeye mahkum olsun...böyle devam etsin...ne olacak hakemliğin hali..zaten içler acısı bir durumda...düzelecek mi yani?

sen barışı haksız yere attığı için kin besliyorsun şimdi bana kalırsa normalde ama onlarında bir insan olduğunu unutmayalım...
    inkar etmiyorum o adama kin besliyorum..küçük düşmesinide istiyorum..kart verdikten sonraki o yüzündeki sahte gülücüklü alaylı ifade aklımdan çıkmıyor..inşallah hakeme sezon sonuna kadar görev verilmez..Bir çocugun ekmeğiyle oynayan o..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

biraz sakin ol...çocuğun ne ekmeğiyle oynayacak kendi ekmeğiyle oynuyor...3 hafta sonrada maç yönetecek...belki daha erken...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

biraz sakin ol...çocuğun ne ekmeğiyle oynayacak kendi ekmeğiyle oynuyor...3 hafta sonrada maç yönetecek...belki daha erken...

Bir hakemn sezonda çıkardıgı 2 kırmızı kartın ikiside iptal ediliyorsa o hakem 3 yıl maç yönetmesin..

Nasıl Barış'ın ekmeğiyle oynamıyor ? bu çocuk bu sezon maç başına oynuyor desem ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benim kafa garanti parada kalmış...nede olsa yaşlandık...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri