Eger biz Türk Milli takimiysak,Türk futbolcularla oynamak zorundayiz.Simdi Fransada,Almanyadan örnek verme bana.Brezilya,Arjantin gibi ülkeler nasil Dünya sampiyonu oldu ozaman ? Eger sampiyonlugu gercekten istiyorsan,hirsliysan zaten gelir o basari.
Baris daha 21 yasinda bir genc yetenek.Aurelio ise 31 yasinda.Sana soruyorum:Uzun vaade de kim bize basariyi getirir ? Baris orta sahanin her mevkisinde oynayan birisi ve bu yasinda bu futbolcuyla kiyaslaniyorsa ortada bir gercek vardir.Baris Özbek Aurelionun yasina geldiginde eminim adini Avrupada coktan duyurmus bir futbolcu olarak anilacak.
Baris Özbek´e cirkef diyorsun da bu Milli takimda ne cirkef futbolcular oynadi? Teker teker saymama gerek yok,sen de iyi biliyorsun ben de iyi biliyorum.Ha Barisin cirkef olduguna hic katilmiyorum,bu ona hakarettir,sacmaligin önde gidenidir.Baris kavgalarda hep geride duran bir isim,ona cok faul yapildigi icin bazen cildiriyor.Gökhan Zan gibi her faulde hakeme saldirmiyor,Ibrahim üzülmez gibi hakeme,futbolcuya laf atmiyor.
Ayrica siz bu yama zihniyetini benimsemissiniz,en brezilyasindan futbolcular kendi ülkelerine secilemedikleri icin bizim ülkede oynuyor,bizim genclerin önlerini tikiyor,bu size cok mantikli geliyor nedense.