Öncelikle İBB'yi tebrik ediyorum.Galibyetleriyle ülkenin yarısını sevindirler.Ne büyük bir hayır demi?
Maçtan önce defansif orta saha oyuncumuz Cisse sakat,onun yerine o mevkide oynatılan Toraman sakattı.Ertuğrul o mevkide Serdar Özkan'ı tercih etti.Belki Tello oraya kaydırılıp onun yerine Aydın,forvette Holosko-Nobre başlatabilirdi.Ama kararını o yönde kullandı.Saygı duyuyorum.Bugüne kadar nasıl duyduysam.Kendisinin bu hatalı kararı sonrası istifa etmesi gerektiğinide düşünmüyorum.Sezon sonunu 4.tamamlasakta takımın başında kalmalı..
Maça 1-0 yenik başladık.Sonrasında İBB tehlikeli pozisyonlar buldu.Sahaya çıktığımız kadroya göre böyle bir şey olması normal bir şey.Sonrasında Holosko'nun bulduğu golle maça ortak olduk.Bu golün gelmesi çok iyi oldu.Belki bu gol sayesinde maçı kazanabilirdik ama Bobo sorumsuzca hareket edip birazda rakibinin ustaca hareketleriyle kırmızıyı görünce zaten aşırı ofansif olan kadromuz 10 kişi kaldı ve ibre tamamen İBB'ye döndü.2.yarı fazla etkili olamadık.İBB'nin tehlikeli pozisyonları vardı.Nitekim son dakikalarda Necati ile golü buldular.Burada Gökhan Zan'ın pozisyon alma noksanlığı sayesinde bomboş kalan Necati golü atarak en azından 1 puan alma şansımızı hiç etti..Ve sonunda İBB maçı kazandı.Hak ettiler.Bir kez daha tebrik ediyorum..
Takımımızada sağlık olsun diyorum.Telafisi var sonuçta.Önümüzdeki 2 hafta kazanarak yine en iddialı duruma gelebiliriz.Kalan 8 maçıda kazanacak değildik ya.Dediğim gibi önümüzdeki 2 maç çok önemli.O maçların sonucuna göre 1.de olabiliriz 4.cüde.Allah yardımcımız olsun..
Ve değinmek istediğim bir konu daha var.101.yılımızda başımıza gelen o felaketten sonra 4 yıl boyunca belimizi doğrultamadık.Tabii bunda hemen sonra gelen Yıldırım Demirören'in büyük katkısı var.Bu 4 yıl boyunca yaşadıklarımızdan sonra adeta bir kenara itildik.Orada burada futbol konuşulurken hep biz en sona atıldık.Arkadaşlar arasında konuşurken olum sen hala konuşuyormusun diye susturulduk.Bu sezon 4 sene sonra lider olunca bir şeyler gösterdiğimizi sanmıştım ama hala bizi adam yerine koyan insan sayısının çok az olduğunu gördüm.Bu beni üzüyor gerçekten.İNsanlar bizim lider olmamızdan o kadar nefret ediyorlarki Sivas,Fenerbahçe ya da Galatasaray lider olsa bu kadar üzülmezler.Ama biz onlara inat şampiyon olacaz bu sene.Buna yürekten inanıyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kastetmek istediğin nedir Eren abi?
Rüştü olmayacak olması gerçekten çok kötü.Hakan'da iyi kaleci ama yaptığı hatalar pahalıya patlıyor bize..İnşallah Rüştü yetişir..