Kulaklıktan duyupta verseydi nasıl verecekti ve biz kulaklıktan duyupta verdiğini nasıl anlayacaktık merak ettim. Korumaların kulaklıkları olur ve kapıda beklerken o el kulaklığa doğru gider kafada sağa sola doğru etrafı tarar. Herkes bu hareketi bilir. Öyle birşey mi bekliyordunuz.

Hakem oraya bakmıyor olabilir. Ama orada birinin yere düştüğünü görmek için oraya bakmaya gerek yoktur. Şuan monitöre bakıyorum ama hafif arkamda kalan kapıdan biri girerse girdiğinide görebilirim. Buradan yola çıktığımızda pozisyon oldu ve atıyorum Bobo darbeyle karışık itme yaptı veya yumruk attı kırmızı dediği anda hakemde direk göstermiş olabilir. Neticede oraya doğru yönelirken kulaklık stop etmiyor hala çalışır vaziyette.
Hakemler kusursuz mu yönetiyor. Hayır ama bu maçta doğru olanı yaptı. Sadece kurallar uygulandı diye Beşiktaş'ın şampiyon olması engellenemez deniyorsa bal gibide engellenir. İtme adamı görme kartı neyse.
Karar doğruydu deyipte hala altında Beşiktaş'a karşı bir sindirme politikası var imalarından vazgeçelim.