Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • İstanbul BŞB

13 50.00%
  • Beşiktaş

8 30.77%
  • Berabere

5 19.23%
1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: TSL 27. Hafta | İstanbul BŞB - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    arkadaşlar hakemler artık maç içinde elini kolunu bayrağını sallamsın diye vermedilermi o kulaklıkları?
    Ne kulaklığı,pozisyonu izle bakalım hakemin hiç kulaklıktan duyupta kırmızı gösterir gibi bir havasu varmı.İBB'li oyuncunun yere düştüğünü görür görmez elini cebine atıyor...

@TürkuAz

Benim karta itiraz ettiğim falan yok.Hakem pozisyonu görmeden de doğru kararı verebiliyor.Sadece tebrik etmek istedim kendisini bu üstün yeteneğinden dolayı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ne kulaklığı,pozisyonu izle bakalım hakemin hiç kulaklıktan duyupta kırmızı gösterir gibi bir havasu varmı.
    Kulaklıktan duyupta verseydi nasıl verecekti ve biz kulaklıktan duyupta verdiğini nasıl anlayacaktık merak ettim. Korumaların kulaklıkları olur ve kapıda beklerken o el kulaklığa doğru gider kafada sağa sola doğru etrafı tarar. Herkes bu hareketi bilir. Öyle birşey mi bekliyordunuz. Hakem oraya bakmıyor olabilir. Ama orada birinin yere düştüğünü görmek için oraya bakmaya gerek yoktur. Şuan monitöre bakıyorum ama hafif arkamda kalan kapıdan biri girerse girdiğinide görebilirim. Buradan yola çıktığımızda pozisyon oldu ve atıyorum Bobo darbeyle karışık itme yaptı veya yumruk attı kırmızı dediği anda hakemde direk göstermiş olabilir. Neticede oraya doğru yönelirken kulaklık stop etmiyor hala çalışır vaziyette.

Hakemler kusursuz mu yönetiyor. Hayır ama bu maçta doğru olanı yaptı. Sadece kurallar uygulandı diye Beşiktaş'ın şampiyon olması engellenemez deniyorsa bal gibide engellenir. İtme adamı görme kartı neyse.

Karar doğruydu deyipte hala altında Beşiktaş'a karşı bir sindirme politikası var imalarından vazgeçelim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kulaklıktan duyupta verseydi nasıl verecekti ve biz kulaklıktan duyupta verdiğini nasıl anlayacaktık merak ettim. Korumaların kulaklıkları olur ve kapıda beklerken o el kulaklığa doğru gider kafada sağa sola doğru etrafı tarar. Herkes bu hareketi bilir. Öyle birşey mi bekliyordunuz. Hakem oraya bakmıyor olabilir. Ama orada birinin yere düştüğünü görmek için oraya bakmaya gerek yoktur. Şuan monitöre bakıyorum ama hafif arkamda kalan kapıdan biri girerse girdiğinide görebilirim. Buradan yola çıktığımızda pozisyon oldu ve atıyorum Bobo darbeyle karışık itme yaptı veya yumruk attı kırmızı dediği anda hakemde direk göstermiş olabilir. Neticede oraya doğru yönelirken kulaklık stop etmiyor hala çalışır vaziyette.

Hakemler kusursuz mu yönetiyor. Hayır ama bu maçta doğru olanı yaptı. Sadece kurallar uygulandı diye Beşiktaş'ın şampiyon olması engellenemez deniyorsa bal gibide engellenir. İtme adamı görme kartı neyse.

Karar doğruydu deyipte hala altında Beşiktaş'a karşı bir sindirme politikası var imalarından vazgeçelim.
    Espirilerine hayran oldum söyleyemeden geçemeyeceğim...

Sen iyi bir şekilde izle pozisyonu,hakem İbb'li oyuncunun yere düştüğünü görüyor,eline cebine atıyor,"ben gördüm" havasında koşuyor direk veriyor kartı.Bir kere yardımcı hakemin o pozisyonda müdahelesi olmuş olsa bayrak kaldırır.Sırf cevap yazmak için yazmayın Allah aşkına.Bu sene hakemlerden yana en müzdarip takım bizken bile böyle olgun davranıyoruz ve tarafsız olmaya çalışıyoruz.Tahrik etmein boşuna...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Espiri yapmıyorum ama pozisyonu yanlış analizin kadar yazdıklarımıda yanlış anlamışsın.

Konuşurken birşeyleri ispatlı anlatıyoruz. Ben önüme bakıyorken sağımı görmüyorum diyorsan orası ayrı bir konudur. Hakem orada bir itilmeyi görüyor. Nasıl korner kullanılırken itmelerde oyunu durduruyorsa bu pozisyonda ister kırmızı göstersin ister göstermesin. O olay olduğunda oyun duracaktı. Yani hakem oraya bakmıyor niye olanlara karışıyor kardeşim mantığının karşılığı budur.

Pozisyona doğru giderken sen nasıl hakemin bilmeden gösterdiğinden emin olarak konuşuyorsan benimde kulaklıktan diyalog yaptıklarına dair o kadar eminliğim var.

Çok ciddi olarakta kulaklıktan duyarak kart nasıl gösterilir merak içindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Espiri yapmıyorum ama pozisyonu yanlış analizin kadar yazdıklarımıda yanlış anlamışsın.

Konuşurken birşeyleri ispatlı anlatıyoruz. Ben önüme bakıyorken sağımı görmüyorum diyorsan orası ayrı bir konudur. Hakem orada bir itilmeyi görüyor. Nasıl korner kullanılırken itmelerde oyunu durduruyorsa bu pozisyonda ister kırmızı göstersin ister göstermesin. O olay olduğunda oyun duracaktı. Yani hakem oraya bakmıyor niye olanlara karışıyor kardeşim mantığının karşılığı budur.

Pozisyona doğru giderken sen nasıl hakemin bilmeden gösterdiğinden emin olarak konuşuyorsan benimde kulaklıktan diyalog yaptıklarına dair o kadar eminliğim var.

Çok ciddi olarakta kulaklıktan duyarak kart nasıl gösterilir merak içindeyim.
    Anlamak istemediğin için anlamıyosun,eğer kulaklıktan yardımcının bilgisini alarak kart gösterecek olsa bir duraksar iyice duymaya çalışır sesi kulaklıktan dimi?Orada topçuların,taraftarın sesi var.Öyle bir saniyede hemen nasıl sordu da cevap aldı yardımcıdan.Üstüne basa basa söylüyorum yaradımcı göremedi o pozisyonu,çünkü o önündeki S.Özkan'la İbb'li oyuncunun mücadelesini izliyordu,görse zaten anında bayrağıyla uyarı yapardı.Bu pozisyonda yardımcının katkısı falan yok orta hakemin kart göstermesinde...

Hakemde yardımcı gibi aynen S.Özkan'la rakibinin mücadelesini izliyor,ama Ekrem'in yere düştüğünü görür görmez yapıştırıyor kartı.Zaten pozisyonu görmüş olsa kesinlikle Ekrem'e de sarı kart gösterir hatta penaltı bile verebilirdi...

Aya baktım Seni Gördüm...
    Sana baktım Ayı Gördüm...

Mesaj Yetkileri