1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Taktik Süper ama Şutlar İsabetsiz ?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Taktik nasıl birşeye benzemiyor yahu Arsenal,İnter ve Man.Utd'ı eze eze yendim üstelik forvetsiz ama 30 şutun 20 si dışarıya çıkınca deliriyorum.

1502005 hayır abi ya her vurduğum gol olsun istemiyorum ki zaten öyle birşey olsa ne zevk alacam ki ondan. Ayman'ın dediği gibi vurdum gitti öle her şut gol olsa ne gerçekciliği kalır. Ama Barcelona gibi bir takımda böyle yıldız oyuncuların kaleyi bulmayan isabetsiz şutları bence normal birşey değil. Neyse bakalım düzelme olacak mı. Teşekkürler..

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Wink

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Taktik nasıl birşeye benzemiyor yahu Arsenal,İnter ve Man.Utd'ı eze eze yendim üstelik forvetsiz ama 30 şutun 20 si dışarıya çıkınca deliriyorum.

1502005 hayır abi ya her vurduğum gol olsun istemiyorum ki zaten öyle birşey olsa ne zevk alacam ki ondan. Ayman'ın dediği gibi vurdum gitti öle her şut gol olsa ne gerçekciliği kalır. Ama Barcelona gibi bir takımda böyle yıldız oyuncuların kaleyi bulmayan isabetsiz şutları bence normal birşey değil. Neyse bakalım düzelme olacak mı. Teşekkürler..
    abi ya dedikleri gibi şut antremanını biraz arttıracaksın. yada uzaktan şurtu 17'nin altındaki futbolcuların komutlarından uzaktan şut'u düşüreceksin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ben öyle birşey demiyorum ki kaleye atılan şut 10 kaleyi bulan şut 10 skorda 10-0. Burda benim yakındığım şey skor değil . Barcelona ile Arsenal'i 4-0 yeniyorum. Bak şimdi..

Toplam Şut 25

Kaleyi Bulan 9

Kaleyi Bulmayan 16

Ve bu şutları çekenlerde Ronaldinho,Messi,Deco,Henry gibi üst düzey futbolcular. Bu sadece Arsenal maçına ilişkin birşey de değil.Bir maçlık gözlemde değil .

Elbetteki gol kaçıracaksın ki oyunun gerçekciliği ortaya çıksın ama bu kadar üst düzey futbolcuların hedefi tutturamaması bana ilginç geldi.

Bana kalırsa bu Yaratıcılıktan olabilir gibime geliyor. Takım komutlarımda yaratıcılık az . Oyuncu komutlarımda da az . Şimdi Ronaldinho'nun yaratıcılığı 18 siz buna az yaratıcı ol derseniz iyimi olur kötü mü olur ?

sen düşür yaratıcılığı ya. bende düşürdüm çok faydasını gördüm abi. sen hala adamın özelliklerine bakıyorsun. bırak özelliklerini ya. takım komutlarınd hepsini en düşük ayara getir. ben arsenal'i kulanıyorum. bendede vardır yaratıcılığı yüksek adamlar. ama ben hiç bakmadan hepsini son ayar kısdım. çaktın mı
    Last edited by cemir05 : 23.Mart.2008 at 18:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben şuna açıklık getirmek istedim. Oyuncu şutlarında kalitesi ile orantısızlık varsa bunun için yorum yapılır. Ancak kaleye 20 şut attım 12'si kaleyi buldu. Maç skoruna bakıyosun 1-0 kaybetmiş. Adalet mi bu diye sorulunca bende fikrimi belirtmek istedim.

Mesaj Yetkileri