1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Taktik Süper ama Şutlar İsabetsiz ?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İşin ilginç yanı oyuncu komutlarında yaratıcılığın az ve uzun şutun nadiren olması. Yani senin dediğin doğru ama Ronaldinho için hem fazla yaratıcılık hemde sık sık uzun şut çek diye komut vermedim. Fakat yinede en takıldığım nokta olan yaratıcılık hakkında beni biraz daha bilgilendirirsen sevinirim..

Örneğin Riquelme . Yaratıcılığı 20 , Pas 19, Şut 18 , Top sürme 17 olsun. Şimdi oyuncu komutlarından Riquelme'ye yüksek yaratıcılık verip ayrıca sık sık uzun şut çek , sık sık direk pas yap , sık sık top sür demek yanlış mı ? Bana kalırsa bu emirleri vermek için yaratıcılık ne olursa olsun az da tutulmalı . Sencede öle mi ? Bu 20 yaratıcılığı nası kullanacaz. Yoksa yaratıcılığını fazla verip sık sık şut çekme, ara pası yapma, top sürme gibi mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    İşin ilginç yanı oyuncu komutlarında yaratıcılığın az ve uzun şutun nadiren olması. Yani senin dediğin doğru ama Ronaldinho için hem fazla yaratıcılık hemde sık sık uzun şut çek diye komut vermedim. Fakat yinede en takıldığım nokta olan yaratıcılık hakkında beni biraz daha bilgilendirirsen sevinirim..

Örneğin Riquelme . Yaratıcılığı 20 , Pas 19, Şut 18 , Top sürme 17 olsun. Şimdi oyuncu komutlarından Riquelme'ye yüksek yaratıcılık verip ayrıca sık sık uzun şut çek , sık sık direk pas yap , sık sık top sür demek yanlış mı ? Bana kalırsa bu emirleri vermek için yaratıcılık ne olursa olsun az da tutulmalı . Sencede öle mi ? Bu 20 yaratıcılığı nası kullanacaz. Yoksa yaratıcılığını fazla verip sık sık şut çekme, ara pası yapma, top sürme gibi mi ?

taktiğini biraz daha detaylandırmanı istesem olurmu, şu açıdan merak ettim..

4-5-1-0 diziliminde 4 lü defans 6 lı orta saha dizilimi anladığım kadarıyla...şimdi bu taktikte

bu altılı orta sahada ...orta saha dzilimini nasıl beliyliyosun çift DMC 4 lü orta saha mı (bu çok sağlam defans takımı demek olur) yoksa 4 lü orta saha çift amc mi...as..ayrıca AMc kullanıyorsan onlara çizgiyle ileri koşu talimatı verdinmi...

şundan soruyorum forvetsiz takımda hucumda hedef santrafor olmaması (target man) orta saha oyuncularını şut atmaya mecbur bırakıyor olmasın.??? tabi bunların hepsi akıl yürütme..

Mesaj Yetkileri