1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben inanmiyom boyle bi basariya veya ben fm2008 i anliyamadim henuz.

Benim basarili oldugum tek takim Liverpool 2008 de ondada nagmalup gidiom, kac defa Trabzonla kariyer denedim olmadi, hep basarisizlik

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ben inanmiyom boyle bi basariya veya ben fm2008 i anliyamadim henuz.

Benim basarili oldugum tek takim Liverpool 2008 de ondada nagmalup gidiom, kac defa Trabzonla kariyer denedim olmadi, hep basarisizlik

usta ben yalan soylkemıom ıstersen atayım sana oyunun kayıtını devam et.demekk benim taktık tuttu trabsferler işe yaradı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    trabzonspora cl yı kazandırdım 4 yıllık hasret bitrdim türkiye kupsaı süper kupa vs kazandırdım yeterınce basarı elde ettim gib ama stede kariyeri yayınlamaya son verıorum.zaten ali ve umut abiyle ortak bir karyerde yapıyoruz.
    bana bu oyunda yorum yapan veya yapmayan tüm arkadaşlara teşekkür edyorum
    Last edited by Trabzonspor : 24.Mart.2008 at 15:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarı erken gelince kısa soluklu bir kariyer oldu. Tadı damağımızda kalmıştı. Başka kariyerlerde buluşmak ümidiyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başarı erken gelince kısa soluklu bir kariyer oldu. Tadı damağımızda kalmıştı. Başka kariyerlerde buluşmak ümidiyle.

aslında bırakmazdım ama ortak karıyer oynuyoruz ya o nedenle bıtırme kararı aldım

Mesaj Yetkileri