Ferrariden bekLenen başarı sonunda geLdi. Tabi bu sezon BMW Sauber Lerin de performansLarı dikkat çekici.
Ferrariden bekLenen başarı sonunda geLdi. Tabi bu sezon BMW Sauber Lerin de performansLarı dikkat çekici.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
arkadaşlar ben formula 1 i yaklaşık 12 senedir takip ediyorum...Schumi nin Ferrari ye ilk geldiği yıldan beri ve en küçük ayrıntıları bile atladaman okuyorum...Yorumlarınızı okuyunca kendimi tutamayıp yorum yapmak istedim...
kovalainen zaten yetenekli bir pilottu...Reno nun geçen seneki kötü performansı onunda F1 deki kariyerinin ilk yılını olumsuz etkildi...Onun için Mclaren ya da Ferrari ye geçen her pilot yetenekli olmasa bile üst sıralara oynayacak bir araca sahip olduğu için ki buda hızlı ve dayanıklı bir araç demektir...Yarışları, sıralama turlarını ve antremanları lider konumda ya da ilk 3 ün içinde bitirmesi normaldir...
Hamilton geçen sene cesurca yarışmadı...Altındaki aracın limitleri içinde yarıştı ve kazandığı yarışların neredeyse hepsini önde başladığı gibi bitirip kazandı ve neredeyse geçen sene sollama yaptığınıda söylemek imkansız...Benim hatırladığım tek sollaması Raikonen i Monza da geçmesiydi ki Rai de bir gün önce 350 km hızla giderken aracın kontrolünü kaybedip bariyerlere çarpması ve hafif olarak boynunun incilip yarışa öyle çımasıydı...Doğal olarak tedirgin bir pilotu geçmek çok normaldir...Dünkü yarışa bakacak olursak yarış boyunca ilk yarıda Webber in arkasında tabiri caizse egsozun dibinde giderken hiç bir atak girişiminde bulunmadı...Webber i pitlerde geçti ve sonra Trulli nin arkasında seyretmeye başladı ve onuda geçmek için hiçbir atak ve gayret sarf etmedi...Eğer cesurca yarışmak buysa Rai neler yapıyor bilemem...
Hamilton F1 kariyerine doğru zamanda doğru yerde başladı...Sadece avantajı buydu...Alonso takıma geldiğinde 0.8 saniyeye yakın bir hız kazandırmıştı takıma ve Ron Dennis bu ikiliyi yönetmekte başarılı olamadı...
BMW geçtiğimiz sezonda Ferrari ve Mclaren arkasındaki grubun başını çekiyordu...Yani bu sezon yaptıkları normal ve tesadüf değil...Şaşırtıcı olan sadece kış testlerini olumsuz geçirmeleriydi ki müthiş atılımla bunu bertaraf etmeyi başardılar...