1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Malezya'da zafer Raikkonen'in

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pek Kuvvetli bir hafızamın olduğunu söyleyemem o yüzden geçen sene yarış içerisinde yaşananları net olarak hatırlamıyorum ama ben Hamilton'ın gerektiği kadar cesur olduğunu düşünüyorum. Ayrıca McLaren aracınının en üst sınırlarını zorladığını da düşünüyorum.

Kovalainen içinde benzer şeyleri daha basit, ayrıntısız şekilde yazdım. Araç zaten iyi, pilot da yetenekli başarı elbet gelecektir. Ayrıca bu sene Massa'dan daha iyi bir performans göstereceğine inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Pek Kuvvetli bir hafızamın olduğunu söyleyemem o yüzden geçen sene yarış içerisinde yaşananları net olarak hatırlamıyorum ama ben Hamilton'ın gerektiği kadar cesur olduğunu düşünüyorum. Ayrıca McLaren aracınının en üst sınırlarını zorladığını da düşünüyorum.

Kovalainen içinde benzer şeyleri daha basit, ayrıntısız şekilde yazdım. Araç zaten iyi, pilot da yetenekli başarı elbet gelecektir. Ayrıca bu sene Massa'dan daha iyi bir performans göstereceğine inanıyorum.
    Tabi senin düşüncene saygım var...Ama benim gibi düşünenlerin sayısı epeyce fazla F1 çok yakın takip edenler içinde...

Massa ya gelince menajerinin Jean Todt un oğlu olduğunu hatırlatmak isterim...2 yarışdır yaptığı hatayı Sebastain Bourdais yapmadı henüz...Neden çekiş kontrolsüz F1 istemedi belli oldu...Kabiliyet yok pasif bir araç kullanışı var...Yüksek devir ve küçük viteste virajları dönünce arkada downforce kaybı oluyor buda aracın spin atması demektir...İlk yarşıda bu sebepten ikinci yarıştada bordürlere çarptığı için...bu yaptıklarını çaylak pilotlar bile yapmıyor...Benim tahminim sözleşmesi bitince Nico Rosberg ya da sözleşmesinin bitmesini beklemeden Fernando Alonso dahil olacak takıma...

Mesaj Yetkileri