Originally Posted by
shadowrefree
Az önce Peluk yani sevgili İlhan arkadaşım her defasında söylemekten çekinmediğim ve yalakalık gibi algılansada taktik dehasına hayran kaldığımı belirtmek isterim...msn de görüşmemizde closing down un oyunculara spesifik olarak verildiği için takım komutlarından ne kadar kıssak ya da açsak da etki etmeyeceğini söyledi...Murat abi senin dediklerini dikkatlice okuyanlardan ama hesaplamalara gelince üşenenlerden biriyim açıkça söleyeyim...Sadece temponun closing down ile ters orantılı olduğu kısımları zorlandığım maçlarda kullandım ve olumlu tepki aldım...Her ne kadar İlhan üstadın dediklerinie katılsamda oyuncular maç içinde sadece kendi bölgelerinde closing down yaptılar sadece benim gözlemlerim yanılmışda olabilirim...Ama bir sonraki maçta yine dikkatlice izleyecem...
Estağfurullah, teşekkür ederim ben. Böyle övgüleri duymak beni daha da gazlıyor
Dediğim gibi, mentality ve closing down gibi hususlarda eğer her oyuncuya özel ayar verirseniz takım ayarını değiştirmek hiçbir işe yaramaz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi