Gitmemesini isterdim ama Domenech dedi diye değil ülkesi için bunu yapmasını anlayabilirim.
Originally Posted by Del Piero_10 Gitmemesini isterdim ama Domenech dedi diye değil ülkesi için bunu yapmasını anlayabilirim. ben onun içinde gitmezdim.nasıl olsa öz ülkesi değil. umarım gol atarda o cahil t.d. ağzının payını alır.kiminle uğraştığını bilmiyor o adam. ya şu govou,ribery gibi isimleri forvet diye yazıyolarya gıcık oluyorum
Originally Posted by Lionel Andres Messi ben onun içinde gitmezdim.nasıl olsa öz ülkesi değil. umarım gol atarda o cahil t.d. ağzının payını alır.kiminle uğraştığını bilmiyor o adam. ya şu govou,ribery gibi isimleri forvet diye yazıyolarya gıcık oluyorum Annesi Arjantinli,babası Fransız aslında.Listede yazanların yarısı orta saha diğer yarısı da bu sezon doğru düzgün gol atmıyor.
Originally Posted by Del Piero_10 Annesi Arjantinli,babası Fransız aslında.Listede yazanların yarısı orta saha diğer yarısı da bu sezon doğru düzgün gol atmıyor. şuna trezeguet hariç hepsi desene abi
Forum Rules