Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 25.00%
  • Fenerbahçe

31 59.62%
  • Berabere

8 15.38%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 28. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

(/s)

kaybeden şampiyonluğu kaybeder bence... Çok zor maç olcak FB nin bize şansı tutmuyordu o olay döndü artık bizim şansımız tutmuyor ama inş. kazanıcaz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe büyük maçlarda farklı oynadığı bir gerçek.Bu maçtada farkını hissettirecektir.Beşiktaşlı bazı oyuncular bu maçın ağırlığını kaldırabilir mi bilmiyorum Hakan Gordon Serdar Ö Holosko vs. Ayrıca genel itibarıyla takımlara baktıımızda Beşiktaşın en kötü bölgesi defansı Fenerbahçenin etkili hücum hattı defansını kolay yıkacağını düşünüyorum.

Deivid'in yokluğu Fenerbahçeyi direk etkileceyek bir husus.Zico sol kanada daha ağırlık verebilir.Maldonado'nun Chelsea maçıda göz önnüde bulundurularak bu maçta kesilikle oynaması gerekiyor

Beşiktaşın en büyük silahı taraftar ve Nobre olacak.Bu ikisinide iyi kullanamazsa işleri çok çok zor.

Artık hakemlerin skandal kararların vermedeği ve maçın kaderini değiştirmediği bir maç izlemek istiyoruz ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

böyle maçlar çok farklı oluyor...futbolcular farklı konsantrasyon oluyorlar...Beşiktaş yenmek zorunda...kaybeden şampiyonlukta yara alır...her iki takımda bana kalırsa ilk önce gol yememeyi düşünerek oynayacaklar...her iki takımada başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

-ErTuğrul Sağlam'ın Maç Hakkındaki Görüşleri-

Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe derbisinde saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istediğimizi söyledi. Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın başında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçla ilgili bir soruya Sağlam, ''Sahamızda ve taraftarımızın önünde oynamak avantaj. Bu avantajı Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında kullandık. Aynı avantajı Fenerbahçe derbisinde de kullanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istiyoruz'' diye yanıt verdi.

-''ŞAMPİYONLUĞU BELİRLEMEZ''-

Sağlam, Fenerbahçe derbisinde alınacak sonucun şampiyonluğu belirlemeyeceğini de kaydederek, şunları söyledi: ''Derbi maça şampiyonluğu belirleyecek karşılaşma diyemeyiz, ancak bundan sonraki geleceği hafif de olsa etkileyecek bir karşılaşma. Görüyorsunuz her hafta değişik takımlar puan kaybına uğruyor. Sezon sonuna kadar da bu puan kayıpları sürecek. Fenerbahçe maçında ortaya çıkacak sonuç, belki biraz şampiyonluk yolunda durumu şekillendirecektir, ama kesinlikle belirlemeyecektir.''
    Fenerbahçe maçında puan kaybı yaşanması durumunda ne olacağı sorusuna da Sağlam, ''Öyle bir şeyi hiç düşünmedim. Fenerbahçe maçının kötü gitmesi gibi bir düşünce kafamda hiç oluşmadı'' dedi.

-BOBO DIŞINDA EKSİK YOK-

Sağlam, takımda kart cezalısı Bobo dışında eksik oyuncularının bulunmadığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
    ''Cisse ve İbrahim Kaş takımla birlikte bugün başladı. Durumları iyi, ama antrenmanlardaki performansları hafta sonuyla ilgili kafamızdaki düşünceleri netleştirecektir. Rüştü, çarşamba veya perşembe günü sıkıntısından kurtulacak ve hafta sonuna hazır hale gelecektir. Gökhan Zan da öyle. Bobo'nun dışında takımda yer almayacak futbolcumuz olmayacak.''

Kaynak: AA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu maç hakkında maçtan önce fazla yorum yapmak istemiyorum....

Sadece şunu yazacam maç bitene kadar.Kendi takımıma sonuna kadar güveniyorum ve üç puanı alacağımıza inanıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dananın kuyruğu biraz kopacak bu maçta.2 takımında puan kaybına tahammülü yok.Taraftar desteği ile Beşiktaş 1 adım önde.Fenerbahçe de iyi oynuyor.Bence bu maç berabere biter 1-1.Eğer kazanan olursa kim kazanır diyorsanız Beşiktaş kazanır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Her iki takımda gol yememeye oynayacaktır. Büyük ihtimalle berabere biter bunun için. Buradan da en karlı çıkacak olan takım G.Saray olacak.

Nesil
    2006

Fenerbahçe maçı kazanacaktır.

Fenerbahçe, büyük takımlara karşı çok iyi konsantre olan bir takım. Zico ile Süper Lig'de hiçbir derbi maçını kaybetmeyen bir Fenerbahçe var. Fenerbahçe'nin de son iki sezonda Beşiktaş'a karşı bir üstünlüğü olduğu için bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Beşiktaş takımı şampiyonluk ruhunu yakaladı; ama bu ruha yenik düşüp Fenerbahçe'ye gerekli önlemleri almadığı taktirde çok zorlanacakları kesin. Taraftar desteği en büyük yardımcıları olacak; ama Fenerbahçe gibi oturmuş bir takıma karşı oynamak zor olduğu için sonuca rahat bir şekilde gidemiyecekler.

Fenerbahçe yenik duruma düşükten sonra maçı çevirebilen bir takım bu yüzden daha avantajlı olduğu kesin. Semih'in gene yedek başlaması Fenerbahçe'nin yararına olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yalnız Beşiktaş ın da çarşısı var...gıpta ile seyrediyorum ben taraftarı...takıma maç aldıracak kapasitede ama son zamanlarda takıma büyük baskı kuruyorlar...maç başlar başlamaz Beşiktaş gol gol...adamları strese sokuyorlar biraz rahat bıraksalar o kulakları sağır eden tezahuratlarını şarkılarını söyleseler Beşiktaş için büyük avantaj...ama takıma baskı kuruyorlar...zaten topçular stres altında...yani gol istemeleri en doğal hakları ama biraz sabır...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    kaybeden şampiyonluğu kaybeder bence... Çok zor maç olcak FB nin bize şansı tutmuyordu o olay döndü artık bizim şansımız tutmuyor ama inş. kazanıcaz...
    Kesinlikle katılmıyorum!

Daha bir hafta önce beşiktaş en şanslıydı (lider olduğundan doğal olarak) bir maç kaybetti 3 sıra düştü diye şimdi basın yükleniyor.

İyide beşiktaş zaten iyi oynamıyordu çok iyi motive olması sahaya yansıyordu son iki haftadır aşırı motivasyon zarar verdi,bobo ve i.toraman.Keskin sirke küpüne zarar misali!

Fener bu maçı kaybetse Beşiktaş ile arasında bir puan olacak o kadar da geri de değil yinede..

Aynı şey Beşiktaş içinde geçerli,kağıt üzerinde kolay maçlar gözüksede kim bilebilir bu haftaki gibi süpriz olmayacağını?

Daha çok sular akar bu maçı kazanan rakibinden daha avantajlı olarak o kadar bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Her iki takımda gol yememeye oynayacaktır. Büyük ihtimalle berabere biter bunun için. Buradan da en karlı çıkacak olan takım G.Saray olacak.
    Bencede.

Fenerbahçe çok üzerine gitmeyecektir.Daha çok kendi sahasında kondisyonu zorlamadan,alanı daraltarak ayağa pas yaparak zorlar rakibi.

Ertuğrul Sağlam bir iki ay öncesine kadar önemli maçları kendi hatalarından kaybediyordu.Ancak Trabzon maçında bu değişti.İyi etüt edilmiş bir Fenerbahçe yenilmeyecek bir takım değil..Hele de o taraftar arkasına alan bir takım var iken!

Ancak sorun burada;Beşiktaş iyi oynamıyor,organize olduğu anlarda aşırı motivasyon eksik bırakıyor.Bobo bence aranmaz çünkü zaten Nobre ve Holosko formda.
    Last edited by JunkChorn : 26.Mart.2008 at 01:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kazanacağız ve şampiyon olacağız bu sezon.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Kesinlikle katılmıyorum!

Daha bir hafta önce beşiktaş en şanslıydı (lider olduğundan doğal olarak) bir maç kaybetti 3 sıra düştü diye şimdi basın yükleniyor.

İyide beşiktaş zaten iyi oynamıyordu çok iyi motive olması sahaya yansıyordu son iki haftadır aşırı motivasyon zarar verdi,bobo ve i.toraman.Keskin sirke küpüne zarar misali!

Fener bu maçı kaybetse Beşiktaş ile arasında bir puan olacak o kadar da geri de değil yinede..

Aynı şey Beşiktaş içinde geçerli,kağıt üzerinde kolay maçlar gözüksede kim bilebilir bu haftaki gibi süpriz olmayacağını?

Daha çok sular akar bu maçı kazanan rakibinden daha avantajlı olarak o kadar bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bencede.

Fenerbahçe çok üzerine gitmeyecektir.Daha çok kendi sahasında kondisyonu zorlamadan,alanı daraltarak ayağa pas yaparak zorlar rakibi.

Ertuğrul Sağlam bir iki ay öncesine kadar önemli maçları kendi hatalarından kaybediyordu.Ancak Trabzon maçında bu değişti.İyi etüt edilmiş bir Fenerbahçe yenilmeyecek bir takım değil..Hele de o taraftar arkasına alan bir takım var iken!

Ancak sorun burada;Beşiktaş iyi oynamıyor,organize olduğu anlarda aşırı motivasyon eksik bırakıyor.Bobo bence aranmaz çünkü zaten Nobre ve Holosko formda.
    hocam Trabzon u iyi etüt etti diyorsunda...İBB maçına nasıl çıktığı belli...önemli maç statüsüne koymuyor msn yoksa İBB maçını...5 defans 6 hücum ortada kimse yok...

her takım iyi etüt edilirse yenilecek olur zaten...Zico da birşeyler yapacaktır...

Bobo hakkındaki görüşlerine ise katılıyorum...

Beşiktaş kaybederse çok büyük darbe alır hatta şampiyonluk gider...Fener den sonra Sivas a gidiyor...Sivas şampiyonluk olmasa bile Uefa için oynayacaklardır...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kezman: "Beşiktaş'la oynamayı seviyorum"

Son haftalarda yakaladığı formuyla dikkat çeken Fenerbahçeli golcü Kezman, Beşiktaş'a karşı oynamayı sevdiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin sabah çalışmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Kezman, son haftalarda gösterdiği performansla hocasının, takım arkadaşlarının ve taraftarların güvenini boşa çıkarmadığını belirterek, "15 gün için de çok kritik maçlar oynayacağız. 2 Chelsea ve iki lig maçı. Chelsea maçları Fenerbahçe için oduğu kadar Türkiye'ye için de önemli. Bu maçlar da tarih yazabiliriz" dedi.

"Semih yedek de kalsa motivasyonunu kaybetmiyor"

Sezon sonunda gol kralı olmayı hedeflediğini de belirten Sırp forvet, "Şu anda Semih lider gidiyor. O kral olursa da çok sevinirim. Sonuçta ikimiz de bu takımın önemli parçalarıyız. Semih her zaman takım zorda olduğunda katkı yaptı. Ben kulübüde olduğum zaman motivasyonumu kaybediyorum ama o öyle değil. Yedek otursa da motivasyonu en üst düzeyde. Bence Avrupa'da oynayabilecek bir oyuncu," dedi.

Çift veya tek forvet tartışmalarının yersiz olduğunu da söyleyen Kezman, "Sonuçta hocamızın kararı. Hocanının elinde iki tane iyi forvet oyuncusu var" diye konuştu.

"Beşiktaş'a karşı oynamayı seviyorum"

Cumartesi akşamı oynanacak olan Beşiktaş maçına ada değinen Kezman, "Beşiktaş'a karşı oynamayı seviyorum. Geçen sene Süper Kupa ve lig maçında attığım gollerle birinde kupaylı aldık, diğerin de şampiyonluğun yolu açıldı. Yine geçen sene yaptığımı yapmak istiyorum. Biz onlardan daha iyi bir takımız" diye konuştu.

Mateja Kezman son olarak, bir hafta sonraki Chelsea maçıyla ilgili görüşlerini aktararak, "Chelsea favori olarak görünüyor. Ancak Chelsea'deki eski takım arkadaşlarımla konuştuğumda onların İstanbul'da oynamaktan çekindiklerini gördüm. Bu bizim için bir fırsat, burada ki atmosferden çekiniyorlar," dedi.

Oğulcan kardeşim bizle 1puan olucakta GS var sanki tek şampiyonluğa bizle FB oynamıyorki... FB kaybederse puan farkı 3olucak GS ile fikstür olarakta GS daha avantajlı FB den biz kaybedersek %90 gitti... sonra Chelsea maçı var biz kaybedersek 5puan olacak.. Bence kaybeden düşer yarıştan...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş kazanacaktır. Hemde farkLı skor bekLiyorum Beşiktaş tan. Maç HoLosko nun maçı oLur. Lugano ve Edu nun HoLosko yu durduracağını sanmıyorum. Bu maçın ağırLını kaLdıramayacak diyen arkadaşLarada Bkz. BJK-GS maçı hoLosko Türkiye de ki en iyi anLaşan stoper oLarak gösteriLen Song ve Servet ikiLisi karşısında gösterdiği performans.

Beşiktaş bu maçı kazanıcak, kazanıcak çünkü kazanmak zorunda, Taraftar bu maçı bırakmayacaktır. Takımda iyi gitmeyen birşeyLer oLursa taraftar sahaya çıkar yine kazandırır. ALi ve İbrahim biraz kapasiteLeri üstünde oynarLarsa bu maçta güLen taraf oLuruz.

Tabi yine büyük maç, Derbi skoru beLLi oLmaz. Ama kazanmak zorundayız, kazanmaLıyız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harika bir derbi olucak.İnönü'de olmak isterdim.Fenerbahçe galibiyete daha yakın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beraberlik beklediğimiz skor ama iki taraftan birinin kazanmasıda bizi üzmez.

Beşiktaş biraz panikte diye düşünüyorum. Kaybederse çok şeyi kaybetmiş olacak, Fenerbahçe'nin böyle bir derdi yok. İki tarafta süper top oynamıyor ve öne çıkan oyuncuları var. Semih , Holosko...

Beşiktaş seyirci avantajı varken, Fenerbahçe'lilerin akılları Chelsea maçında olursa seyirci avantajına bir yenisini daha eklemiş olurlar.

Fenerbahçe içinse iyi hücum hattı kötü Beşiktaş savunmasını zorlayabilir.

Zor bir maç olacak ve Galatasaray kazandığı takdirde maçın 3 ihtimalide ona yarayacaktır.

Biletler 1 saatte bitti
    Taraftar isyanda!

Süper Ligi'nin 28. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Cumartesi günü saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda oynayacak derbi maçın biletleri bugün satışa çıktı ancak 10.00'da başlayan satışların 1 saat içinde tükenmesi öfke yarattı.

Biletix gişeleri önünde toplanan taraftarlar sabahın erken saatlerinde kuyruğa girip derbiyi izleyebilmek için saatlerce beklerken bu uğraşları sonuçsuz kalınca çılgına döndüler. Biletlerin hızla tükenmesi ve sonrasında da karaborsaya düşmesinin sıkıntısını yaşayan taraftarlar, bu düzeni yaratanları şiddetle kınadılar. Güvenlik ile de tartışan taraftarlar biletlerin tükendiğini görünce saatlerce bekledikleri kuyruktan ayrılmak zorunda kaldılar. Bilet alabilen çok az sayıdaki taraftarlar ise biletlerin pahalılığından söz edip Beşiktaş Yönetimi'ni eleştirdiler.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Fenerbahçe mutLak kazanmak zorunda oLan beşiktaş'a karşı sabırLı şekiLde oynayacak rakibinin üstüne geLmesini bekLeyecek ki Beşiktaş da zaten geLecek başka türLü bir oyun yapısı yok beşiktaş'ın buda bizim ekmeğimize yağ sürecek...Beşiktaş'ın dökülen savunmasının arasına atacağı topLar Alex'in Gökhan'ın Sağdan Uğur'un soLdan bindirmeLeri çok etkiLi oLacak..
    Zaten böyLe maçLarı kazanmak için en önemLi faktör ortasaha...Beşiktaş bu böLge çok ciddi bi yara iken Fenerbahce'Nin en kuuvetLi böLgesi MaLdonado-AureLio önLerinde Alex ortasahanın hakimiyetini eLe geçirecektir...

Erken goL buLacağımızı tahmin ediyorum,iLk 20 dk da..Beşiktaş'ı şampiyonLuğun dışına iteceğimiz maç oLacaktır bu maç...

''Eyyam''da buLunmayacak bir hakem oLur inş kim oLursa...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fener formda, rahat oyunla kazanır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Sağlam: Avantajımızı kullanmak istiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe derbisinde saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istediklerini söyledi. Sakat futbolcuların maç gününe kadar hazır olacağını da belirten Sağlam, ''Bobo dışında eksik oyuncumuz olmayacak'' diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın başında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sağlam, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçla ilgili olarak, ''Sahamızda ve taraftarımızın önünde oynamak avantaj. Bu avantajı Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında kullandık. Aynı avantajı Fenerbahçe derbisinde de kullanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istiyoruz'' diye konuştu.

''ŞAMPİYONLUĞU BELİRLEMEZ''

Sağlam, Fenerbahçe derbisinde alınacak sonucun şampiyonluğu belirlemeyeceğini de kaydederek, ''Derbi maça şampiyonluğu belirleyecek karşılaşma diyemeyiz, ancak bundan sonraki geleceği hafif de olsa etkileyecek bir karşılaşma. Görüyorsunuz her hafta değişik takımlar puan kaybına uğruyor. Sezon sonuna kadar da bu puan kayıpları sürecek. Fenerbahçe maçında ortaya çıkacak sonuç, belki biraz şampiyonluk yolunda durumu şekillendirecektir, ama kesinlikle belirlemeyecektir'' dedi.

Fenerbahçe maçında puan kaybı yaşanması durumunda ne olacağı sorusuna da Sağlam, ''Öyle bir şeyi hiç düşünmedim. Fenerbahçe maçının kötü gitmesi gibi bir düşünce kafamda hiç oluşmadı'' yanıtını verdi.

BOBO'NUN KIRMIZI KARTI

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının büyük bir bölümünü 10 kişi oynadıklarının hatırlatılıp, ''Eğer 11-11 oynansaydı, sonuç farklı olur muydu?'' sorusuna Sağlam, ''Şöyle oynasaydık böyle olurdu demek yanlış. Futbolda her şey olabiliyor. 11'e 10 avantajlı durumda oynadığınız maçları bile alamıyorsunuz. 10-15 dakika bir futbolcudan eksik oynamak, bir takımı çok fazla etkilemiyor, ama 50 dakika 10 kişi oynamak tabii ki fiziksel yönden bizi olumsuz etkiledi'' diye cevap verdi.

Genç teknik adam, Bobo ile görüştüklerini ve Brezilyalı futbolcunun çok üzgün olduğunu ifade ederek, ''Geçmişte futbol oynayıp biz de bu tip şeyler yaşadık. Onun neler hissettiğini biliyoruz. Dünyada ondan daha fazla üzgün olan insan yoktur. O da durumun farkında ama geçmişe takılıp kalmak bize bir şey getirmez, geçmişten dersler çıkarıp, gelecekte lehimize olumlu şekilde kullanmalıyız. Disiplin kurulundan bir ceza alacak ama ondan sonraki dönemde inşallah performansı ile bu yapmış olduğu hatayı da telafi edecektir'' diye konuştu.

Sağlam, kendilerinin Bobo'ya bir ceza verip vermeyeceğinin sorulması üzerine de ''Gündemimize bu ceza konusunu almadık. Önümüzde önemli karşılaşmalar var. Gerektiği zaman gereken kararları veririz'' dedi.

RICARDINHO KONUSUNDA YORUM YAPMADI

Ertuğrul Sağlam, kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile ilgili sorulara yanıt vermekten kaçınırken, ''Ricardinho ile ilgili konuşmak istemiyorum. Önemli bir maç oynayacağız. Ricardinho, Bobo, ceza konuları ile konsantrasyonumuzu dağıtmak istemiyoruz. Takımdaki herkes, yönetim, Fenerbahçe maçının nasıl iyi geçebileceğine odaklanmış durumda. Bunun dışındaki konuları gündeme getirmek istemiyoruz'' şeklinde konuştu.

BOBO DIŞINDA EKSİK YOK

Sağlam, takımda kart cezalısı Bobo dışında eksik oyuncularının bulunmadığını belirterek, ''Cisse ve İbrahim Kaş takımla birlikte çalışmalara başladı. Durumları iyi, ama antrenmanlardaki performansları hafta sonuyla ilgili kafamızdaki düşünceleri netleştirecektir. Rüştü, çarşamba veya perşembe günü sıkıntısından kurtulacak ve hafta sonuna hazır hale gelecektir. Gökhan Zan da öyle. Bobo'nun dışında takımda yer almayacak futbolcumuz olmayacak'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaş kazanacaktır.Taraftarımız ve güzel oyunla bu maçı kazanacağımıza sonuna kadar inanıyorum ve takımıma güveniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biletlerin 1 saat içinde bitmesi Beşiktaş taraftarının bu maçı takımlarının ne kadar çok kazanmalarını istediğinin bir göstergesi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben uzun zamandır bi galibiyete bu kadar inanmamıştım.Takımıma fazlasıyla güveniyorum.Holosko ve duran toplar yine en büyük avantajımız olcak.Beşiktaş'ın defansı kötü entrikaları Gs ve Ts maçlarından önce de söylenmişti.Artık kabullenin ki Beşiktaş defansı büyük maçların ağırlığını kaldırabilcek kapasiteye sahip.Bence kazanacağız ve sezon sonu da şampiyon olacağız.Beklediğim kadro;
    Rüştü(Hakan)
    Ali Tandoğan(İ.Kaş veya S.Kurtuluş hazır halde ise onlar oynatılmalı)
    G.zan
    Toraman(Baki)
    Kaptan İbo
    Cisse(Yetişmezse Toraman)
    S.Özkan
    Tello
    Delgado
    Holosko
    Nobre

İşte bu çocuklar müthiş taraftarının desteği ile alacaklar maçı!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bjk yenilrse büyük ihtimalle havlu atıcak biz yenilirsek telafi şansımız var gs maçı gsnin sivas maçı filan bu nedenle bjk da bir baskı olucak çarşınında yaratacağı baskı buna eklenirse bu bizim işimize gelir ve son 2 senede olduğu gibi yine erken bir gol atarsak yine kazanırız
    ama tam bir yorum yapabilmek için milli futbolcuların dönüşlerini beklesek daha iyi olucak(allah göstermesin sakatlık fln)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Kahpe Kader

Rüştü, 12 sezon formasını giydiği Fenerbahçe'ye karşı henüz mücadele edemedi. Milli kalecinin bu hafta da sahada olması şüpheli.
    26.3.2008

İki maçta da yer almadı
    Dile kolay, arada kısa süreli Barcelona macerasını katmazsak eğer, tam 12 sezon aynı formayı giydi Rüştü Reçber. Sarı-Lacivertli ekibin kalesini başarıyla korudu yıllarca... Ve sezon başında, Türk futbolunun bir başka büyük kulübü Beşiktaş’a tantanalı bir şekilde transfer oldu. Herkes, tecrübeli eldivenin eski takımına karşı forma giyeceği ilk maçtaki performansını merak ediyordu. Ancak kadere bakın ki, eski takımı ile yeni takımı yaşadığımız sezonda iki kez karşı karşıya geldi, ama o bu buluşmalarda ne yazık ki yoktu.

O yok, Fenerbahçe galip

Önce Süper Kupa’da sakatlığı nedeniyle yer alamadı milli kaleci. Aynı nedenden ötürü, Lig’in ilk yarısında, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda gerçekleşen buluşmada da kalede değildi. İki maçı da Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. Adalesine aldığı darbe nedeniyle sağ kolunu hareket etmekte çok zorlanan tercübeli file bekçisine yoğun bir tedavi programı uygulanıyor halen. Teknik ekip bandajla da olsa oynatmakta ısrarcı, ama karar maç günü verilecek. Bakalım Rüştü Reçber, bu kez Fenerbahçe’ye karşı oynayabilecek mi?

KAYNAK:FANATİK

Televizyon Bile Yok

Dış dünyaya kapanan tesislere, futbolcu aileleri de giremeyecek. Yemek, uyku ve çalışma saatlerine harfiyen uyulacak. TV izlemek bile özel izinle.
    26.3.2008

Röportajı unutun
    Turkcell Süper Lig’de cumartesi günü BJK İnönü Stadı’nda Fenerbahçe ile hayati bir maça çıkacak olan Siyah-Beyazlılar’da bir dizi sert yasak geldi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bundan sonra maç gününe kadar gerçekleştirilecek tüm antrenmanlar basına ve taraftara kapatıldı. Tesislere ziyaretçi yasağı da kondu. Bu yasak, futbolcuların aileleri için dahi geçerli. Medya ile gerek telefonla, gerekse yüzyüze röportaj yapmak da yasaklar listesinin en başlarında yer alıyor.

Başkan kamp kurdu
    Şampiyonluk yarışını önemli ölçüde etkileyecek karşılaşmaya iyi hazırlanmak ve tam konsantrasyon sağlamak amacıyla televizyon izlenmesine de sadece belli saatler arasında izin verilecek. Ayrıca yemek, uyku ve çalışma saatlerine harfiyen uyulacak. Yasakları delenleri çok ağır cezalar bekliyor. Bu arada Başkan Yıldırım Demirören de, Ümraniye’de kamp kuruyor. Maça kadar günün 24saatini tesislerde geçirecek olan Başkan, futbolcularla ve teknik kadroyla moral sohbetleri yapacak.

KAYNAKFANATİK

Nesil
    2006

Rüştü'ye gol atmak nasip olmadı, en büyük arzum R.Carlos'un serbest atıştan Rüştü'ye gol atması büyük ihtimalle bu gene gerçekleşmeyecek. Kadıköy'de ki çıkmama nedenide maçta yediği küfürlerdi. Burada ise sakatlık onu buldu. Gene kısmet olmayacak.

Yarıştan kopar diyorlar, bu maçta mağlubiyet alan takım yarıştan kopmayacaktır. Sonuçta geriye altı hafta kalıyor ve bu altı haftada neler olacağı belli olmaz. Sonuçta derbilerde üç puan getiriyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OyuncuLarı da bu kadar sıkmamak gerek yahu. Zaten Fenerbahçenin gerisinde oLduğumuz için bir sters oLacak takım üzerinde. Fenerbahçe nin de bize karşı kuLLanacağı en büyük siLah bu biz daha da baskı yaratıyoruz FutboLcuLar üzerinde. Gerçi içeride neLer konuşuLuyor, nasıL motive ediLiyorLar biLmiyoruz ama bu ne yani, TV yok, teLefon yok. OLdu oLacak tuvaLete giderkende izin istesinLer.

Kaybetsekde Dünyanın sonu değiL. Takımımıza güveniyoruz. ÇıksınLar KartaLLar gibi oynasınLar zaten kazanıcakLardır. Bu kadar sters yaratmanın gereği yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hayro almışsın gazı gidiyorsun dikkatli ol cumartesi günü radara yakalanma...

her iki takımında kendine göre avantajları var...

her iki takımada başarılar...

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri