Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 25.00%
  • Fenerbahçe

31 59.62%
  • Berabere

8 15.38%
1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    kaybeden şampiyonluğu kaybeder bence... Çok zor maç olcak FB nin bize şansı tutmuyordu o olay döndü artık bizim şansımız tutmuyor ama inş. kazanıcaz...
    Kesinlikle katılmıyorum!

Daha bir hafta önce beşiktaş en şanslıydı (lider olduğundan doğal olarak) bir maç kaybetti 3 sıra düştü diye şimdi basın yükleniyor.

İyide beşiktaş zaten iyi oynamıyordu çok iyi motive olması sahaya yansıyordu son iki haftadır aşırı motivasyon zarar verdi,bobo ve i.toraman.Keskin sirke küpüne zarar misali!

Fener bu maçı kaybetse Beşiktaş ile arasında bir puan olacak o kadar da geri de değil yinede..

Aynı şey Beşiktaş içinde geçerli,kağıt üzerinde kolay maçlar gözüksede kim bilebilir bu haftaki gibi süpriz olmayacağını?

Daha çok sular akar bu maçı kazanan rakibinden daha avantajlı olarak o kadar bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Her iki takımda gol yememeye oynayacaktır. Büyük ihtimalle berabere biter bunun için. Buradan da en karlı çıkacak olan takım G.Saray olacak.
    Bencede.

Fenerbahçe çok üzerine gitmeyecektir.Daha çok kendi sahasında kondisyonu zorlamadan,alanı daraltarak ayağa pas yaparak zorlar rakibi.

Ertuğrul Sağlam bir iki ay öncesine kadar önemli maçları kendi hatalarından kaybediyordu.Ancak Trabzon maçında bu değişti.İyi etüt edilmiş bir Fenerbahçe yenilmeyecek bir takım değil..Hele de o taraftar arkasına alan bir takım var iken!

Ancak sorun burada;Beşiktaş iyi oynamıyor,organize olduğu anlarda aşırı motivasyon eksik bırakıyor.Bobo bence aranmaz çünkü zaten Nobre ve Holosko formda.
    Last edited by JunkChorn : 26.Mart.2008 at 01:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Kesinlikle katılmıyorum!

Daha bir hafta önce beşiktaş en şanslıydı (lider olduğundan doğal olarak) bir maç kaybetti 3 sıra düştü diye şimdi basın yükleniyor.

İyide beşiktaş zaten iyi oynamıyordu çok iyi motive olması sahaya yansıyordu son iki haftadır aşırı motivasyon zarar verdi,bobo ve i.toraman.Keskin sirke küpüne zarar misali!

Fener bu maçı kaybetse Beşiktaş ile arasında bir puan olacak o kadar da geri de değil yinede..

Aynı şey Beşiktaş içinde geçerli,kağıt üzerinde kolay maçlar gözüksede kim bilebilir bu haftaki gibi süpriz olmayacağını?

Daha çok sular akar bu maçı kazanan rakibinden daha avantajlı olarak o kadar bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bencede.

Fenerbahçe çok üzerine gitmeyecektir.Daha çok kendi sahasında kondisyonu zorlamadan,alanı daraltarak ayağa pas yaparak zorlar rakibi.

Ertuğrul Sağlam bir iki ay öncesine kadar önemli maçları kendi hatalarından kaybediyordu.Ancak Trabzon maçında bu değişti.İyi etüt edilmiş bir Fenerbahçe yenilmeyecek bir takım değil..Hele de o taraftar arkasına alan bir takım var iken!

Ancak sorun burada;Beşiktaş iyi oynamıyor,organize olduğu anlarda aşırı motivasyon eksik bırakıyor.Bobo bence aranmaz çünkü zaten Nobre ve Holosko formda.
    hocam Trabzon u iyi etüt etti diyorsunda...İBB maçına nasıl çıktığı belli...önemli maç statüsüne koymuyor msn yoksa İBB maçını...5 defans 6 hücum ortada kimse yok...

her takım iyi etüt edilirse yenilecek olur zaten...Zico da birşeyler yapacaktır...

Bobo hakkındaki görüşlerine ise katılıyorum...

Beşiktaş kaybederse çok büyük darbe alır hatta şampiyonluk gider...Fener den sonra Sivas a gidiyor...Sivas şampiyonluk olmasa bile Uefa için oynayacaklardır...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kezman: "Beşiktaş'la oynamayı seviyorum"

Son haftalarda yakaladığı formuyla dikkat çeken Fenerbahçeli golcü Kezman, Beşiktaş'a karşı oynamayı sevdiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin sabah çalışmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Kezman, son haftalarda gösterdiği performansla hocasının, takım arkadaşlarının ve taraftarların güvenini boşa çıkarmadığını belirterek, "15 gün için de çok kritik maçlar oynayacağız. 2 Chelsea ve iki lig maçı. Chelsea maçları Fenerbahçe için oduğu kadar Türkiye'ye için de önemli. Bu maçlar da tarih yazabiliriz" dedi.

"Semih yedek de kalsa motivasyonunu kaybetmiyor"

Sezon sonunda gol kralı olmayı hedeflediğini de belirten Sırp forvet, "Şu anda Semih lider gidiyor. O kral olursa da çok sevinirim. Sonuçta ikimiz de bu takımın önemli parçalarıyız. Semih her zaman takım zorda olduğunda katkı yaptı. Ben kulübüde olduğum zaman motivasyonumu kaybediyorum ama o öyle değil. Yedek otursa da motivasyonu en üst düzeyde. Bence Avrupa'da oynayabilecek bir oyuncu," dedi.

Çift veya tek forvet tartışmalarının yersiz olduğunu da söyleyen Kezman, "Sonuçta hocamızın kararı. Hocanının elinde iki tane iyi forvet oyuncusu var" diye konuştu.

"Beşiktaş'a karşı oynamayı seviyorum"

Cumartesi akşamı oynanacak olan Beşiktaş maçına ada değinen Kezman, "Beşiktaş'a karşı oynamayı seviyorum. Geçen sene Süper Kupa ve lig maçında attığım gollerle birinde kupaylı aldık, diğerin de şampiyonluğun yolu açıldı. Yine geçen sene yaptığımı yapmak istiyorum. Biz onlardan daha iyi bir takımız" diye konuştu.

Mateja Kezman son olarak, bir hafta sonraki Chelsea maçıyla ilgili görüşlerini aktararak, "Chelsea favori olarak görünüyor. Ancak Chelsea'deki eski takım arkadaşlarımla konuştuğumda onların İstanbul'da oynamaktan çekindiklerini gördüm. Bu bizim için bir fırsat, burada ki atmosferden çekiniyorlar," dedi.

Mesaj Yetkileri