Tabii ki zevk almıyorum ama oyuna gıcık olduğum için böyle yapıyorum.Şimdiye kadar hiçbir FM oyununda maçları tekrar oynamazdım ama bu oyunda maçlarda o kadar saçma şeyler oluyor ki sıkıyor bir süre sonra insanı.Bu sadece benim aleyhime değil bazen lehime de oluyor.Maç 0-0 iken oyuna 75'te aldığım oyuncum hat-trick yapıyor, gollerin ikisi ceza sahası dışından ama bu adamın uzaktan şutları 8.Ya da aleyhime olan mesela, Chelsea ile yaptığım maçta illa Chelsea yenecek diye oyun yapmadığını bırakmıyor.Terry(!) sağ kanattan 2-3 kişiyi çalımlayıp asist yapıyor, Man Utd ile oynadığım maçta Vidic 35m den gol atıyor...
Bundan önceki tüm oyunlarda en azından ligi başarılı bir şekilde götüren ben, bu oyunda GS'yi ligde ilk 5 e zor sokuyorum.Oyuncuların güveni azalıyor, 5-6 ay sonra da kovuluyorum.Bu yüzden de hiçbir zevki kalmıyor oynamanın.Ben de 2009 çıkana kadar böyle maçları tekrar oynayarak idare ediyorum işte...
Ayrıca CL de finale çıktım ama 3 sefer oynamama rağmen Arsenal'i yenemedim, ben de en az fark yediğim yenilgiden devam ediyorum şimdi