1 ile 30 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Peki oynadığın bu oyundan zevk alıyormusun maçları tekrar tekrar oynayarak ? Hadi bakalım yarı final ve finalide 5-10 kez oynarsan kupayı da alırsın sen kesin
    Tabii ki zevk almıyorum ama oyuna gıcık olduğum için böyle yapıyorum.Şimdiye kadar hiçbir FM oyununda maçları tekrar oynamazdım ama bu oyunda maçlarda o kadar saçma şeyler oluyor ki sıkıyor bir süre sonra insanı.Bu sadece benim aleyhime değil bazen lehime de oluyor.Maç 0-0 iken oyuna 75'te aldığım oyuncum hat-trick yapıyor, gollerin ikisi ceza sahası dışından ama bu adamın uzaktan şutları 8.Ya da aleyhime olan mesela, Chelsea ile yaptığım maçta illa Chelsea yenecek diye oyun yapmadığını bırakmıyor.Terry(!) sağ kanattan 2-3 kişiyi çalımlayıp asist yapıyor, Man Utd ile oynadığım maçta Vidic 35m den gol atıyor...
    Bundan önceki tüm oyunlarda en azından ligi başarılı bir şekilde götüren ben, bu oyunda GS'yi ligde ilk 5 e zor sokuyorum.Oyuncuların güveni azalıyor, 5-6 ay sonra da kovuluyorum.Bu yüzden de hiçbir zevki kalmıyor oynamanın.Ben de 2009 çıkana kadar böyle maçları tekrar oynayarak idare ediyorum işte...

Ayrıca CL de finale çıktım ama 3 sefer oynamama rağmen Arsenal'i yenemedim, ben de en az fark yediğim yenilgiden devam ediyorum şimdi

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Tabii ki zevk almıyorum ama oyuna gıcık olduğum için böyle yapıyorum.Şimdiye kadar hiçbir FM oyununda maçları tekrar oynamazdım ama bu oyunda maçlarda o kadar saçma şeyler oluyor ki sıkıyor bir süre sonra insanı.Bu sadece benim aleyhime değil bazen lehime de oluyor.Maç 0-0 iken oyuna 75'te aldığım oyuncum hat-trick yapıyor, gollerin ikisi ceza sahası dışından ama bu adamın uzaktan şutları 8.Ya da aleyhime olan mesela, Chelsea ile yaptığım maçta illa Chelsea yenecek diye oyun yapmadığını bırakmıyor.Terry(!) sağ kanattan 2-3 kişiyi çalımlayıp asist yapıyor, Man Utd ile oynadığım maçta Vidic 35m den gol atıyor...
    Bundan önceki tüm oyunlarda en azından ligi başarılı bir şekilde götüren ben, bu oyunda GS'yi ligde ilk 5 e zor sokuyorum.Oyuncuların güveni azalıyor, 5-6 ay sonra da kovuluyorum.Bu yüzden de hiçbir zevki kalmıyor oynamanın.Ben de 2009 çıkana kadar böyle maçları tekrar oynayarak idare ediyorum işte...

Ayrıca CL de finale çıktım ama 3 sefer oynamama rağmen Arsenal'i yenemedim, ben de en az fark yediğim yenilgiden devam ediyorum şimdi

Tespitlerinde çok haklısın.Benim aklıma şöyle bir soru geliyor.Acaba farklı yamalarla mı oynuyoruz.8.0.2 için iki yama çıktı.Ben en son çıkan yama ile oynuyorum.Zannedersem sen de aynı yama ile oynuyorsun.Çok güzel sonuçlar alan diğer arkadaşlar ilk çıkan yama ile oynuyor gibi geliyor..Çünkü kendi taktiğimi defalarca değiştirmeme rağmen Yozgatspor'u ancak üçüncü sezonda 1. Lige çıkarabildim.Üstelik bu taktiği de yani total dominasyonu da kullanmama rağmen
    pek işe yaramadı.Bana göre oyunun yapımcıları benim en çok eleştirdiğim ve oyunun gerçekçi olmamasına neden olan kolaylık sorununu tamamen kaldırmış.Ve oyunda başarıları tamamen gerçek hayata endekslemiş.Artık bir taktik yapıp tatile çıkıp döndüğümde 1. sırada bir takım bulamıyorum.Her maçta değişiklikler yapmak gerekiyor.Taktik ekranını su gibi içip takımını ve rakibini çok iyi analiz edip maça ona göre çıkmak gerekiyor.Yoksa benim başıma çok geldi bir maçta 5-0 6-0 gibi fark atıp diğer maçta yenilirsin.Halbuki böyle farklar attığın taktikle diğer yamalarda sezonu çok iyi yerlerde bitiriyordun.Bu yönden doğrusu oyun çok zor ve zevkli hale gelmiş.Ama senin de bahsettiğin gibi bir çok saçmalığı var.Ben son sürümde başarıyı yakalamış arkadaşlardan cevap bekliyorum ama büyük başarılar olmalı.Ve kesinlikle son sürüm olmalı.Şampiyonluğa oynayan bir takımın kendi liginde aldığı iyi sonuçlar bence çok da gerçekçi değil.Ben gerçek başarılardan bahsediyorum.
    Son yama ile ilgili aklıma gelen alan daraltma olayı artık küçük takımlarda işe yaramıyor büyük takımlarda denemedi.Halbuki 8.0.1 de en önemli kozlarımdan biri idi.Kornerden çok gol yiyorum ve çok gol atıyorum öyle ki kornerden en çok gol atan takım benim.Tabi bunun için özel komutlar verdim.Özetle hata mı yoksa gerçekte de böyle mi bilmiyorum ama kornerlerden çok gol oluyor.8.0.1 de maçlarda attığım şut genelde 25 in üstünde olurdu.Son yamada bu çok düştü.Aslında düşmesi de gayet güzel ve gerçekçi oldu.Çünkü Yozgatspor'la 2. Ligdeyken Avrupa'nın kalburüstü takımlarına pozisyon vermeden 30 civarında şut ve %60 a %40 topla oynama oranlarım olurdu.Belki yenmek ezmek zevkliydi ama gerçekçilikten yoksunluğu zevksizdi.Son söz olarak bence son yama zorluk derecesi adına gerçekçi olması dolayısıyla çıkan en mükemmel yama.Yapımcıların bazı hataları da gidererek tam kıvamında yeni bir yama çıkarmaları zor olsa da FM 2009 un tadına doyulmayacak gibi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by peluk View Post
    Şöyle yapalım. DR ve DL'nin sıkı markajını kaldır, sağ MC'nin forward run'ı mixed olsun. AMR ve AML'nin oklarını kaldır. Width'i biraz azalt.

Total Dominasyon'u yenebilirsiniz. Ama bilinmesi gereken gerçek şudur: Kim olursanız olun, hangi taktiği kullanırsanız kullanın, Total Dominasyon'un büyüklüğü altında ezilirsiniz.

Bu Total Dominasyon insanı deli eder, hasta eder... Rakiplerini FM'den soğutur...

Dünyanın en mükemmel taktiği: Total Dominasyon!!

Kusura bakma ama önceki yamalarda taktikle ilgili bu yazdıkların doğru olabilir ama son sürümde bu taktikte dahil olmak üzere taktiklerin hepsi çuvallıyor.Senden ricam son yama veritabanında bu taktikle oynadığın maçlar bazı maç istatistikleri ve başarılarını gösteren ss ler koyar mısın?Eğer kanıtlarsan yukarda yazdıklarını kabul etmekle birlikte bükemediğimiz bileği öpmesini de biliriz.
    Last edited by yorumsuz1i : 27.Mart.2008 at 13:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri