1.Daha önce de yazmıştım, küçük takımlara karşı çok kolay gol atamıyorsunuz, bazen son dakikalarda attığınız golle zorla yenebiliyorsunuz.
Ben ne demiştim? Bu taktiğin tam versiyonu değil. Biraz değiştirip yayınlıyorum ben. İstersen asıl versiyonunu sana özelden vereyim.
2.Defansif orta saha ve Forvet mevkiinde oynayan oyuncuların puanları -eğer gol atmazlarsa veya asist yapmazlarsa- 6'da kalıyor.Diğer oyuncuların puanı 7 iken onların 6 olması bir süre sonra ortalamalarının düşük olmasına yol açıyor.
Yani anlayamıyorum. Taktikle ilişkilendirdiğiniz şeye bakın. Taktik ile oyuncu puanlarının ne alakası var? Bu sorun FM ile alakalı genel bir sorun. Bir forvet oyuncusu çok şut çeker ve gol atamazsa eh artık alsın 6 bir zahmet.
3.Orta sahanın ortasında sağda oynayan oyuncu çok yoruluyor(Bu sadece bende de oluyor olabilir emin değilim).
Bende hiç yorulmuyor. Sen ya 800 kullanıyorsun, ya da orta sahanın sağında oynayan oyuncunun stamina özelliği 1.
Bir de ufak bir önerim olacaktı.Sanırım bu forumda görmüştüm, kornerlerden gol atmak için takımınızda en iyi kafa vuran oyuncuya Challenge GK komutu verin(Tabi dikkatli olun kornerlerde geride durması gereken adama bu komutu verip ileriye çıkartmayın.) ve kornerleri 6 Yard Box'a yaptırın.Ben bu taktiği yaparak 2-3 maçta bir gol attırıyorum kornerlerden.Hatta Servet bir maçta hat-trick yaptı böyle
İşte kilit nokta bu. Bu oyunun hatası ve hatta geçen turnuva maçında rakibe karşı deplasmanda çok üstün oynamama rağmen bu korner hatası ile Bekir İrtegün isimli futbolcudan bir maçta 3 gol yedim. Nefret verici bir durum.
Arkadaşlar çok mu karmaşık sorular soruyorum yoksa sorduğumu anlayıp cevap vermek hiç kimsenin işine gelmiyor mu?Ben sabırla yine soruyorum başarılarıyla övünen arkadaşlar lütfen sorumun cevabını yazsın araya başka laf yorum sokmasın.8.0.2 nin 2 yaması çıktı.İlkindeki en önemli sorun finans sorunuydu.İkinci yama olan turksportalın da 8.0.2 yeni sürüm adı altında yayınladığı yama da ondan bir süre sonra başta finans sorunu olmak üzere bir çok hatayı düzelterek çıktı.Benim sorum şu siz bu başarıları hangisiyle kazandınız.İlk çıkan 8.0.2 mi yoksa ikinci çıkan 8.0.2 yeni sürüm mü?Eğer en son çıkan yama haricindeki yamalarla kazandıysanız bu başarılar benim için çok normal.Mesele son çıkanla başarılı olabilmek.Zaten onla da en sonunda süper bir taktik yaptım ama çok zor oldu.Taktiği de bugün yaptığım için soruyordum sürekli hangi yama ile diye.Yeterince açık olmuştur sanırım.
Bak arkadaşım ben sana tam olarak açıklayayım. 802 v1 ile 802 v2 arasında maç motoru açısında hiçbir farklılık yok. Düzelen şeyler oyun içi bir takım hatalar ve durup durup bu soruyu sorman ilgincime gidiyor doğrusu.
Ama sana belirteyim, yukarıya koyduğum ss'ler, yakalanılan tüm başarılar tamamen 802 v2 ile alınmış. Rahatladın mı
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi