Sayfa 59 / 191 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
1,741 ile 1,770 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Del Piero_10 Misafir

Default Del Piero-Pinturicchio

La Gazetta'nın hazırladığı çok ayrıntılı ve profesyonel bir Del Piero belgeseli.Görüntü kalitesi yüksek.

Del Piero'nun Padova ile başlayıp Juventus ve İtalya milli takımı ile devam eden kariyerinin özel anlarını içeren belgesel her Juventus'lunun yada Juventus,Del Piero,İtalya milli takımı üçlüsünden birine bile ilgi duyanın izlemesi gerekir.

Belgesel 1993-2000 yıllarını kapsıyor.

Her part tek başına izlenebilir,ancak bütün hepsini indirin bence.Hepsi ayrı güzel ve ayrı yılları anlatıyor.

part 1

http://files.filefront.com//;6989556;;/

part 2

http://files.filefront.com//;6988928;;/

part 3

http://files.filefront.com//;6990047;;/

part 4

http://files.filefront.com//;6986543;;/

part 5

http://files.filefront.com//;6995158;;/

part 6

http://files.filefront.com//;6995041;;/

part 7

http://files.filefront.com//;6995163;;/

part 8

http://files.filefront.com//;6995163;;/

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Juventus a tebrikler...eski günlerine dönüyor...

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Dünyanın en iyi 5 futbolcusundan biri hakkında böyle konuşmak yanlış bence.

Bugün dünyada hiçbir hocanın taktik sistemine uymaz diyemeyiz...
    attığı penaltılar çıkar gol sayısını o zaman değerlendirelim... bence ilk 10na giremez...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oyunculuğu istatistiksel açıdan değerlendirmek yanlış. İbra'nın sahada bulunması bile rakip savunmaya bir tehlikedir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bana kalırsada Ibrahimovic yetenekli bir golcü...Her teknik direktörün kadrosunda görmek istediği türden biri...Ama attığı gollerin %55 i penaltıdan olması büyük bir talihsizlik...

Sonuçta gelecekde kendisinden bahsedilirken bu tür istatiksel bilgilerde yanında verilecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

inter i yenmek çok güzel..bir de şampiyon olabilseydik çok daha iyi olacaktı ama olsun...del piero nun kaçırdığı gole diyeck bişey bulamıyorum ondan beklenmeyen bir hareketti..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerrard Juve'ye geliyomuş galiba doğru mu?

Palavra,kolpa haber.Gerrardi alacak kulüp Dünyada yok.

gerrad'ı alacak klup var ama gerrard gider mi o var????lampard gelebilir bence..ibra konusu da bir futbolcu yetenekli olabilir top cambazı olabilir.adamın kafasındaki huniyi bile topla vurabilir.fakat bunu oyuna yansıtamıyorsa bu onun sadece yetenekleriyle sınırlı kalır.iyi futbolcu demek maçta iki tane hareket yapıp oley çektirmek değildir.ona bakarsan yattara da dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilebilir(örnek olarak)sonuçta biraz disiplin ve ahlak da gerekir.bu maalesef ibra da yok denilecek kadar az.ben bir juveli olarak juveden gitmesine en çok sevinenlerdenim şahsen. o yzden burda ibranın konuşulması da çok önemli değil.çok önemli biriymiş de burda millet ibradan konuşuo havası oluşmuş.buna gerek yok yani. moratti babası ona her türlü değer veriyo nasılsa...
    Last edited by Del Piero_10 : 25.Mart.2008 at 00:07

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Gerrard Juve'ye geliyomuş galiba doğru mu?
    2006 yılında Luciano Moggi'nin üzerinde çalışıp ilerleme kaydettiği son projesiydi.50+ milyonluk bir teklif düşünülüyordu.Artık mümkün değil tabiki.

Bırakın şu zlatan'ı artık mazi oldu bizimle bir ilgisi yok.Kimine göre çok iyidir,kimine göre penaltıcıdır büyük maçlarda piyasadan kaybolur,kimine göre Juventus'a transfer oluşu sonuçları önceden kestirilemeyecek bir talihsizliktir.görüşlere saygı duyarız.

Last edited by Del Piero_10 : 25.Mart.2008 at 00:37

Sissoko'yu nasıl sattı ya L'Pool bu adam X.Alonso yu felan paket yapar... Adamı Juventus'u yeniden ayağa kaldırdı valla...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bana kalırsa sezon sonu Van der Vaart gelecek Juve ye...super bir orta sahası olucak...bir sene sonrada Nedved ve Camoranesi yerine iki kanat oyuncusu tozunu attırır hem ligin hem avrupanın...

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    bana kalırsa sezon sonu Van der Vaart gelecek Juve ye...super bir orta sahası olucak...bir sene sonrada Nedved ve Camoranesi yerine iki kanat oyuncusu tozunu attırır hem ligin hem avrupanın...
    Camoranesi'in nesi var ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Camoranesi 33'üne direk dayamış, artık yeni yüz lazım Juve'ye bence de..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Camoranesi 33'üne direk dayamış, artık yeni yüz lazım Juve'ye bence de..
    tam üzerine bastın çek ayağını...

evet yeni yüzler lazım Juve ye...

Del Piero_10 Misafir

Camoranesi ve Nedved'in önümüzdeki günlerde kontrat uzatması gündemde.

Giovinco dün İtalya U-21'in Azerbaycan U-21'i 2-0 yendiği maçta bir asist ve penaltı yaptırdı.

Bizim forumlarımızda kullanılmasa da imzaya koymak için güzel bir resim.

Last edited by Del Piero_10 : 26.Mart.2008 at 14:01

Özgür sağol arşivim için süper olacak.

Özgür abi sen koyuduguna göre süperdir... Ama bu ay yerim kalmadı kotada bir hafta sonra kesin indiririm 2-3 tanesini...

Default Saviola Juve'ye doğru

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Javier Saviola, kontratının bitmesine 3 ay kaldığı halde kendisiyle hala masaya oturmayan kulübüne sitemde bulunarak Juventus'a gidebileceğinin sinyallerini verdi....

Saviola arapsaçı
    Saviola'nın kontratı haziran ayında bitiyor ve aralarında Juventus'un da bulunduğu birçok kulüp Bosman kurallarından dolayı kendisini almak istiyor.

"Barcelona'ya saygımdan dolayı, şuan başka kulüplerle görüşmek istemiyorum. Kalıp kalmayacağım bilmiyorum ama büyük kulüplerden gelen teklifleri değerlendirmeye hazırım" diyen Saviola sözlerine şöyle devam etti;

"Kalmak istiyorum ama ne kulüpten ne de yönetimden şuana kadar hiçbir açıklama yapılmadı. Günün sonunda, bu benim değil onların sorunu"

"Onlardan tek isteğim, bana niyetlerinin ne olduğunu söylemeleri. Ben onların kafasına silah dayamıyorum ki kulüpten kalmak için neden böyle yapıyorlar bilmiyorum."

"Şuan için zaten bir şey yapamam. Sezon sonuna kadar buradayım. Oynayabildiğim kadar oynamak istiyorum. Eğer sezon sonunda ayrılırsam, bu kulüpten başım dik bir şekilde ayrılmış olacağım."

Saviola'nın menajeri ise İspanyol devinin çok yakın bir gelecekte kendisiyle sözleşme yenileyeceğini beklediğini iddia atti.

"Beguiristan'dan söz aldık. Yakın zamanda kendisiyle masaya oturacaklar" diye konuştu Diego Queiruga.

Tüm bunlara rağmen Barcelona'nın 25 yaşındaki yıldız futbolcuyla kontrat yenilemeye sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Juventusun Salihamdzc v Grygera kontratı bitti diye aldıgını düşünürsek Saviola transferii büyük ihtimallle olabilir...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Juventusun Salihamdzc v Grygera kontratı bitti diye aldıgını düşünürsek Saviola transferii büyük ihtimallle olabilir...
    Henüz kesinleşmedi ama araya başka kulüpler girmezse Juventus Huntelaar'a yakın.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

ben juveyi kutluyorum milanı destekliyorum ve juvenin o eski hale gelmesini çok istiyorum zaten 1-2 seneye kalmaz eski juveyi göreceğiz.inter maçında mesela ben juventuslu futbolcu olsam şu ibrahimoviçin suratına bakmam elinide sıkmam maç sırasındada kaval kemiğine çalışırım nası böle kızmıyorlar bu adama anlamıyorum.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Henüz kesinleşmedi ama araya başka kulüpler girmezse Juventus Huntelaar'a yakın.
    manchester girdi araya

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by BianCoNeRo View Post
    manchester girdi araya
    Ajax ile aramız iyi eğer almaya karar verirsek büyük ihtimalle bizim.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    ben juveyi kutluyorum milanı destekliyorum ve juvenin o eski hale gelmesini çok istiyorum zaten 1-2 seneye kalmaz eski juveyi göreceğiz.inter maçında mesela ben juventuslu futbolcu olsam şu ibrahimoviçin suratına bakmam elinide sıkmam maç sırasındada kaval kemiğine çalışırım nası böle kızmıyorlar bu adama anlamıyorum.
    Bazı oyuncular duyguları ile bazıları mantığı ile hareket ediyor.Chiellini senin dediğin gibi yaptı iki maçta da

Ajax ile aramız iyi eğer almaya karar verirsek büyük ihtimalle bizim.
    Ajax ile aramız iyi ama son karar herzaman futbolcunundur.İnşallah bizi tercih eder.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by BianCoNeRo View Post
    Ajax ile aramız iyi ama son karar herzaman futbolcunundur.İnşallah bizi tercih eder.
    İş kulüp seçmeye gelince eğer seçeneklerden biri Juventus ise akıllı oyuncu her zaman onu seçer.Bu sezon inter'i istemeyen Grygera'da olduğu gibi.

İş kulüp seçmeye gelince eğer seçeneklerden biri Juventus ise akıllı oyuncu her zaman onu seçer.Bu sezon inter'i istemeyen Grygera'da olduğu gibi.
    ewet haklısın.ama bende ondan kuşkuluyum işte akıllı bi adama benzemiyor Grygera bu transferde aracı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

huntelaar juve ye yakisir ama italya ligi icin cok zayif bir oyuncu bence premier lige gitse daha basarili olur.

Egerki seceneklerde Man Utd varsa o futbolcu juveyi aklina bile getirmez.

Man utdye gelsin Huntelaar.

Mesaj Yetkileri