Quote Originally Posted by peluk View Post
Öncelikle böyle yorumlar görmek gayet hoş ve düşüncelerini paylaşman gayet güzel.

Şimdi imzama bakarsan göreceksin ki hiçbir menajer taktiklerini tam olarak paylaşmaz. Ben bugüne kadar bir kişiye taktiğimi tam olarak verdim, o da Aygündür.

Buraya taktiği koyarken biraz değiştiriyorum, kanatlara oklar falan koyuyorum, width'i artırıyorum, DM'ye hold up ball veriyorum falan.

Bunların hepsi arkadaşlarımız denesinler, eksikleri görüp düzeltsinler diye yapılmış şeylerdir. Taktiğin aslı dediğim gibi sadece ben de var ve hakikaten çok emek vererek hazırladım bu taktiği. Kim bilir kaç tane maçı 90 dakika izledim. Kaç tane şey denedim.

Şimdi gelelim başarılara:

Ben Genoa'yım bu arada:

Yeterli midir? Yoksa daha fazlasını ister misiniz? Bu arada bunlar sadece bu sezonki maçlarım.

Öncelikle yorumlarımı dikkate aldığın ve cevap verdiğin için teşekkür ederim.Herkese özellikle soruyorum size de sorayım.Kullandığın veritabanı 8.0.2 nin ilk çıkanı mı yoksa turksportalda da yeni sürüm adıyla çıkan son yama mı?Benim için en önemlisi bu.Eğer en son yamayla bu başarıları elde ettiysen gerçekten helal olsun.Çünkü ben son yamaya uygun taktiği yapmak için yama çıktığından beri büyük uğraş verdim ve ancak bugün iyi bir taktik yapabildim.Onu da biraz sonra yayınlayacağım.