Oynadigim maclar

Sampiyonlar ligi puan durumu

Erediviese puan durumu

Hollanda kupasindaki rakip belli oldu.

Gelelim simdi dönemin degerlendirmesine..

Ilk önce maclarla ilgili konusmak istiyorum. Taktik'igi degistirdikten sonra takim adeta canlandi.11 macta 10 galibiyet ve 1 maglubiyet. Venlo 6 attikdan sonra takimin morali düseldi ve Milan'ida Huntelaar'in golü ile yendik.

Sonrasinda Sampiyonlar maci icin Istanbul'a gittik, havalimanini vardigimiz anda birden yaklasik 150-200 taraftar bizi karsilamaya gelmisti. Oyuncularim tabiki buna cok sevinmisti. Aksam olmustu ve maca cikmak üzereydik, mac baslamadan sahada Carsi yeri gögü inletmeye baslamisti, biraz korktuk ama mac sonu kazanan biz olmustuk.

Celtic macini kaybetmemizin tek sebebi bendim..sakatliktan yeni cikan Van Der Vaart'i ilk 11 koyarak büyük hata yapdigimi anlamistim. Donati 2.dakikada harika bir füzeyle maci 1-0 yapmisti. dakikalar 19 gösterirken Lubos Kalouda sahneye cikti ve maci 1-1 yapti, ama ilk devre bittiginde maci domine eden Celtic 3-1 öndeydi. 2.yarida oyuna Luiz Suarez, Jan Vertonghen ve Gabri'yi oyuna cokmustum, ve az kalsin bu degisikler maci cevirmimize yaradiyordu. Luiz Suarez forvette tek basina yarattigi posizyonda harika pazla Neves'i bulusturdu. Neves, güzel vurusla maci 3-2 getirmisti.. Aman Allahim bir mucizemi oluyor derken, Emanuelssenin uzun pasinda Luiz topu harika bir sekilde kontrol edip, Celtic defansini bozarak ve kaleyicede calim atarak maci 3-3 getirmisti.. Ama Celtic pes etmedi 97 dakikada Barry Robson kornerden golle galibiyeti getirmisti.

Iste mac degerlendirmeli bu kadardi.. Gelelim lige.. Suan 1. ve bu posizyonda ligi bitirmek istiyoruz. Kupada ise ilk önce AZ'yi ve sonrada Groningeni eleyerek buraya kadar geldik. Sampiyonlar liginde ise gruptan 1. olarak cikmak istiyoruz ve bunu basara biliriz.

Gelelim Transfer degerlendirmesine..

Thiago Neves: 13 macta 6 gol ve 7 assist.. Van Der Vaart'in yoklugunda takimini galibiyetlere tasiyan isim oldu.

Cristopher Samba: 11 macta 2 gol ve takimimda en güvendigim defans oyuncusu, bomba transferdi.

Lubos Kalouda: Kennedy Bakircioglu sakatlandiktan sonra forma sansi bulmaya basladi ve sonuc: 10 macta 5 gol!! ve 1 assist. Attigi kritik gollerle dünyaya ismini duyurdu.

Rafael Van Der Vaart: büyük umutlarla transfer edilen Van Der Vaart, bu parayi hic bir sekilde hak etmiyor suanki performansiyla. 9 macta 1 gol ve 2 assist??? Nerdesin ey Virtuoso??

Daniel Parejo: R.Madriden kiraladigim genc oyuncu, Reserve liginde müthis performans gösteriyor.4 macta 1 gol ve 6 assist.

BU DÖNEMIN GÖZE CARPAN OYUNCULARI

Klaas-Jan Huntelaar: 16 macta 20 gol ve 2 assist. Ajaxin gol makinesi kalitesini bir kere daha gösterdi, Avrupada 6 macta 9 golü bulunuyor!!

Bruno Silva: 16 macta 1gol ve 5 assist. Takimin en iyi oyuncularinda biri olmayi basardi.

Gabri: 11 macta 1gol ve 4 assist. Vallaa diyecek birsey bulamiyorum, tam bir GÖREV adami.