Afrika'dan milli takım almak çok zevkli oluyor. Ben de Fildişi'nin başına geçmiştim.![]()
Afrika'dan milli takım almak çok zevkli oluyor. Ben de Fildişi'nin başına geçmiştim.![]()
Evet Nijerya takimi süper
oo Fildisi Sahilleri cok iyi takim, Nijerya kadar olmasada
Kusura bakmayin birkac gündür ekleyemiyordum maclari, cünkü antremanlar, okul, antrenörlük yapmayada basladim... iste bunlarla simdi koya biliyorum.
Oynadigim maclar:
15 macta 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 maglubiyet
Lig Puan Durumu:
Puan farki sadece 1 puan, gelecek mac herseyi belirleyecek.
Liverpool maci
Maci resmen domine ettik! Deplasmanda 17sut atabilen bir takimiz.. Crouch bizim defansimizin hatasindan gol atti. Avci yine sahneye cikip maci 1-1 etti. Son noktayida Neves'koydu..
Yolumuza devam ediyoruz, bu yil ilk 4 girecegiz !!
Taktigim: AjaX-SysTem.
Taktigin en önemli yeri ortasahadaki üclü.( bende Davids, Neves, Van Der Vaart) Davids defansif, Neves pasör, Van Der Vaart yönetici. Kanat oyuncularda önemli, ama yeterki orta acabilsin ve dribblingi 10-13 az olmasin. Forvet ise hizli yada güclü olsun farketmez.. Composure, off to ball ve finishing ortaseviyede olsa bile golleri siralaya biliyor.
Taktigimiz ataga dayali, hizli tempo ile genis alanlarda oynayarak rakibin oynamasini engellemek. Eger Defansin daha hizli olsaydi, defans cizgisini daha ileriye cikartabilirdim. Zorlu maclarda Counter attackigida kullanabilirsiniz.
![]()