-
Ben 8.0.2'nin 2. sürümüyle oynuyorum.Benim taktikte çok fazla sorunum yok.GS ile bazı büyük takımları 1-0 gibi sonuçlarla yendim.Ama denediğim takımlar içinde en iyi sonucu Fildişi Sahilleri verdi.Fildişi ile hiçbir maçı tekrar etmeden Dünya Kupası yarı finaline kadar çıktım.Yarı finalde Kaka'nın attığı golle elendim ama daha sonra İspanya'yı yenerek üçüncü oldum.Drogba da gol karalı oldu kupada.Sanırım en iyi sonuçları Fildişi'nde almanın nedeni forvette Drogba gibi bir adamın oynaması.Tüm iyi sonuçlara rağmen taktikte gördüğüm bazı sorunlar şunlar:
1.Daha önce de yazmıştım, küçük takımlara karşı çok kolay gol atamıyorsunuz, bazen son dakikalarda attığınız golle zorla yenebiliyorsunuz.
2.Defansif orta saha ve Forvet mevkiinde oynayan oyuncuların puanları -eğer gol atmazlarsa veya asist yapmazlarsa- 6'da kalıyor.Diğer oyuncuların puanı 7 iken onların 6 olması bir süre sonra ortalamalarının düşük olmasına yol açıyor.
3.Orta sahanın ortasında sağda oynayan oyuncu çok yoruluyor(Bu sadece bende de oluyor olabilir emin değilim).
Bir de ufak bir önerim olacaktı.Sanırım bu forumda görmüştüm, kornerlerden gol atmak için takımınızda en iyi kafa vuran oyuncuya Challenge GK komutu verin(Tabi dikkatli olun kornerlerde geride durması gereken adama bu komutu verip ileriye çıkartmayın.) ve kornerleri 6 Yard Box'a yaptırın.Ben bu taktiği yaparak 2-3 maçta bir gol attırıyorum kornerlerden.Hatta Servet bir maçta hat-trick yaptı böyle
Mesaj Yetkileri